Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות לי את הקיה פיקנטו 1.25

אני לא סגור על האוטו הוא נראה לי קטן וצעצוע כזה ( מהמבט שלי )

ואני לא כזה מרוצה בתוך עצמי , אולי אני טועה ותתקנו אותי אחרת ? אני לא מבין גדול במכוניות אז אשמח אם תעזרו לי ותתקנו אותי .(:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר הזה כבר הייתי בודק את האיביזה ופיגו 208 ב83 אלף,הם חזקות יותר,איכות חומרים טובה יותר,גדולות יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במחיר הזה כבר הייתי בודק את האיביזה ופיגו 208 ב83 אלף,הם חזקות יותר,איכות חומרים טובה יותר,גדולות יותר.

אוקיי , הרכב עצמו איך הוא לדעתך ?

פורסם

לקטגוריה שלו בסדר גמור,איבזור בסדר,מנוע גם סוחב בצורה טובה,יתרון של 7 שנות אחריות.

הפיקנטו והיונדאי i10 לדעתי המובילים,אבל חודש הבא צריכה להגיע הספארק עם מנוע שצריך לתת נוקאוט לשאר המיני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לקטגוריה שלו בסדר גמור,איבזור בסדר,מנוע גם סוחב בצורה טובה,יתרון של 7 שנות אחריות.

הפיקנטו והיונדאי i10 לדעתי המובילים,אבל חודש הבא צריכה להגיע הספארק עם מנוע שצריך לתת נוקאוט לשאר המיני.

האיביזה 1.0 סטייל עדיפה לא ?

פורסם

אין מה להשוות ביניהם.

פורסם

לדעתי בין המכוניות היותר טובות בקטגוריית המיני, אבל היא לא הכי חסכונית. צעצוע? לא מסכים.

עם זאת המחיר יחסית גבוה לרכב מיני עם מנוע אטמסופרי וגיר אוטומטי מיושן בעל 4 הילוכים. איביזה או 208 הן בחירות נבונות יותר במסגרת התקציב הזה. הן יתנו לך ביצועים עדיפים בהרבה, צריכת דלק עדיפה, זמינות כוח טובה יותר ורכב מרווח יותר, ויש סיכוי אפילו שהרכב יהיה נוח יותר.

היתרון של הפיקנטו הוא שוק מטורף, 7 שנות אחריות, עלויות תחזוקה סבירות ושמירת ערך טובה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יואב צריכת דלק גדולה לפיקנטו? לא מסכים עם זה בכלל! הפיקנטו רכב מאוד חסכוני, שוק מטורף ו7 שנות אחריות.

פורסם

עיקר הבעיה היא בפיקנטו האוטומטית ולא בידנית.

וגם אם הייתה חיסכונית ברמה של 108 אין לה סיכוי מול האיביזה וה208.

פורסם
לדעתי בין המכוניות היותר טובות בקטגוריית המיני, אבל היא לא הכי חסכונית. צעצוע? לא מסכים.

עם זאת המחיר יחסית גבוה לרכב מיני עם מנוע אטמסופרי וגיר אוטומטי מיושן בעל 4 הילוכים. איביזה או 208 הן בחירות נבונות יותר במסגרת התקציב הזה. הן יתנו לך ביצועים עדיפים בהרבה, צריכת דלק עדיפה, זמינות כוח טובה יותר ורכב מרווח יותר, ויש סיכוי אפילו שהרכב יהיה נוח יותר.

היתרון של הפיקנטו הוא שוק מטורף, 7 שנות אחריות, עלויות תחזוקה סבירות ושמירת ערך טובה למדי.

אמרת נכון, לדעתי אם מישהו מחפש לקנות רכב מיני אז אין כרגע אופציות טובות יותר מהפיקנטו - האחריות של ה-7 שנים והשוק המטורף הן מספיק כדי להפוך אותה למנצחת. מבחינת הרכב עצמו היא נוסעת אחלה ומאד נוחה יחסית לרכב מיני, השאלה היא שוב מה אבא שלך מחפש - רכב מיני, או רכב בתקציב X שקלים.

פורסם

עוד משהו לגבי הפיקנטו, למי שזה משנה, יש לך מיכל דלק קטן יחסית (30 ל'), אז יחד עם צריכת הדלק הלא-מי-יודע-מה, היא מעצבנת למדי בצורך להכנס לעתים תכופות לתחנת הדלק.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

צריך לראות איך תהיה הספארק החדשה,יש לה מנוע מעניין ואולי תהיה מובילת הקטגוריה.

פורסם

החיסרון הגדול בפיג'ו 208 הוא שההגה מסתיר לרוב חלק מלוח השעונים, לא יודע כמה קל להתרגל לזה, אם בכלל. הפיקנטו אומנם קומפקטית אבל מרגישה הרבה יותר מרווחת מבפנים, השוק שלה מעולה והיא מגיעה עם 7 שנות אחריות שזה בונוס ענק.

פורסם

לי זה לא הפריע,הפיקנטו מרווחת מהפיגו?

זה לא נכון,בקלות רואים הפיקנטו צפופה יותר מאחור.

• תוכן חדש...