Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה לעומת MG3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודה שאין לי סיבה רציונלית למכור את הרכב , פרט לרצון לעבור לרכב חדש כל 3 שנים... (חדש, אין הכוונה לחדש מהניילון, שנתון חדש). לגבי המחיר, די הסתמכתי על המחירון של יד 2 והמחירים שמפורסמים שם. אין לרכב שלי אבזור מיוחד. עלה על הכביש ב 02/2012, ק"מ 55,000, אני יד 2. אם מישהו יודע מה המחיר הריאלי שאוכל לקבל, אשמח לשמוע. אני מאוד אוהב את הקליאו, אבל זה אומר שאצטרך להוסיף כ-20,000 ש"ח לפחות, משהו שאני מעדיף להימנע ממנו. ככה שאני כנראה במלכוד

פורסם

הסתכלתי על מודעות ביד2 של פביה ידנית ובאמת נראה שהמחירים כמעט ולא השתנו מלפני שנה+. אכן סביב ה50 אלף פחות או יותר.

אלא אם אף אחד שם לא מקבל את מה שהוא מבקש, בהפרש משמעותי.

בדצמבר 2014 - לפני שנה וחודשיים - מחירון לוי יצחק של פביה ידנית 1400 מודל 2012 היה 49 אלף.

מניח שתגלה כמה באמת תקבל על הרכב שלך רק כשתפרסם ותנסה למכור. אבל כדי לעבור מרכב בן 4 לרכב חדש מהניילונים - להוסיף 20 אלף לפחות (כמו שכתבת) ובלי לרדת ברמה של הרכב - נשמע מאוד הגיוני.

פורסם

אני מודה שאני במלכוד, ולכן שאלתי לגבי הדאצ'יה ו/או ה MG . אלו הרכבים היחידים שאני יכול לעבור אליהם בתקציב יחסית נמוך. העניין הוא שאני מרגיש (לפחות בתחושה) שאני יורד ברמה אם אעבור לרכבים הנ"ל.

• תוכן חדש...