Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. אחרי שנואשתי מהשוק הפרטי (אנשים חיים בנדמה לי ומבקשים הרבה מעל המחירון כי זה ידני ...) הסתובבתי לי בין חברות הליסינג השונות. כרגע המכוניות הידניות שמצאתי הן:

פוקוס ידנית 1600 2012 דגם טרנד 80,000 ק"מ (לא זוכר אם יד פרטית/ליסינג) במחיר של 61 לפני מיקוח.

יונדאי I30 2013 ידנית 1600 (לא יודע אם זאת הצורה החדשה) , צבע אדום 68,000 ק"מ (רכב שהוחזר בטרייד אין). מחיר מבוקש 58,000 לפני מיקוח.

יונדאי I20 1600 2012 ידנית , 97000 ק"מ יד 2 פרטית (דגם עם החלון בגג) במחיר של 58,000 לפני מיקוח.

יונדאי I20 1600 ידנית 2011 113,000 ק"מ במחיר של 52,000 לפני מיקוח.

בשוק הפרטי מצאתי 2 רכבים שמבקשים עליהם מעל המחירון . אחד זה פיאט בראבו טורבו ידני 1400 שנת 2010 מבקשים עליו 42 מחירון 37. והשני הונדה סיויק 2009 ידני 1800 מחירון 55 מבקשים 70.

אני חייב להגיע להכרעה והקריטריונים המנחים אותי הם להלן :

1. כוח (עדיפות בסל"ד נמוך , מעדיף גיר 6 הילוכים) .

2. סחירות סחירות סחירות. אני מחזיק רכבים לתקופות לא ארוכות (שנה וחצי - שנתיים) .

3. מראה.

4. צריכת דלק.

כרגע היונדאי I30 נמצאת אצלי בעדיפות גבוהה בגלל הגיר עם ה-6 הילוכים. לא מצאתי יותר מדי מידע עליה ברשת אבל ממה שהבנתי הילוכים שם ארוכים מאוד. מישהו יודע אם בשנת 2013 היא כבר בצורה החדשה?

מה שמטריד אותי בעניין הסחירות אבל יכול לשמש קלף מיקוח לא רע הוא הצבע של הרכב. נכון, אדום. כמה הצבע הזה בעייתי ? תאמת שאדום לא הפייבוריט שלי בלשון המעטה.

מה מבין השלושה היא העדיפה ? (פוקוס-I2O-I30)

אולי עדיף בכלל לנסות ללחוץ את הבחור עם ההונדה הידנית ?

הלפ מי אני חייב כבר רכב.

תודה לכולם:)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מתמקד חזק בבראבו. שווה לשלם 3 מעל המחירון על רכב מטופל עם ק"מ נמוך ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לדעתי שווה לשלם מעל מחירון כי אתה קונה כדי להשתמש ולא כדי לסחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבראבו הידנית, ודאי זו עם הטורבו, נדירה וזוכה לכן לביקוש די קשיח, מה שמסביר כנראה את המחיר. בהחלט אופציה ראויה, אם אתה מסתדר עם תנוחת הישיבה המעט חייזרית שבו.

• תוכן חדש...