ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, יש לנו פאביה 2011 1.4, מחפש להחליף את הרכב במודל חדש מיבואן. מבחינתי הבעיה בפאביה היא שמרגישה לי חלשה ואיטית(עליות של ירושלים וכו') לכן חשבתי להחליף בפאביה 1.2 החדשה (מנוע TSI להבנתי יותר חזקה וזריזה), ייעצו לי לבדוק גם את הסיאט איביזה וגם את הפיג'ו 208. מחפש רכב חזק, זריז, סחיר ואמין. תקציב כ-80 א'. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אנשים, אני יודע שמשאיות מהסוג הסילברדו ושאר החברות יש להן מצב גרירה, אבל צריכת הדלק שלהן מפחידה אותי כי אני נוסע הרבה, רציתי לדעת אם יש טנדרים קטנים יותר שיש להם מצב גרירה - אני פשוט חייב אוטומט ונגרר בעבודה והדימקס כרגע היא אוטומטית והתיבת הילוכים עוברת שיפוץ שני בשנתיים האחרונות.
-
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הי בקרוב יצטרף למשפחתנו ילד רביעי, ואנו בוחנים רכישת רכב משפחתי מתאים(היינו 6 מושבים ומעלה). יש לנו בכלל התלבטות האם להישאר עם שתי מכוניות משפחתיות רגילות,היות שרוב הנסיעות אינן כוללות את כל המשפחה, אבל זה נושא לדיון אחר. מבקשסיועכם בבחירת רכב אמין, חסכוני בדלק, נוח לנוסעים בו וכזה ששווה את מחירו. מדובר ככלהנראה ברכישה של רכב יד שניה ולא מהניילונים, שלוש ארבע שנים אחורה, או משהו בסגנון. קראתי כתבה על טיוטה וורסו, שחשבתי שהוא רכב חסכוני יעיל ואמין היות שהצבא משתמש בו, אבל הכתבה לא ממש החמיאה לו, ובסופה נאמר שיש אופציות טובות יותר *** נערך עקב חוסר אפשרות לקרוא את שנכתב *** אשמח לדעת אילו רכבים מומלצים בקטגוריה, אשר נותנים תמורה הוגנת למחיר, וכאמור אמיני…
הודעה אחרונה מאת assafta, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 806 צפיות
יש לנו תינוק בן שנה (עם כסא), מחפשים רכב משפחתי שיהיה חסכוני ואמין, ק"מ נמוך, שנתון יחסית חדש (~2012). מבחינת תקציב כמה שפחות אבל יכולים למתוח לכיוון ה 65K+ במידה והאופציה שווה את זה.. חובה אוטומט (הרכב יהיה אצל אשתי רוב הזמן במהלך השבוע) חשבתי על פוקוס סטיישן עד שקראתי על סיפורי הגיר הרובטי, לכן גם לא מתחבר לגיר DSG. נתקלתי באסטרה עד שקראתי על צריכת דלק גבוהה ו-"מחלה" של משאבות מים מתקלקלות. מה נשאר? (ראיתי שיש דגם של טויוטה אוריס בנזין 2012 עם מחירון לא גבוה.. לא כל כך הבנתי מה גודל הדגם הנ"ל + אני לא יודע עליו כלום)
הודעה אחרונה מאת galbh, -
- 0 תגובות
- 438 צפיות
היי אנשים. אני כרגע נוהג בקורולה 2001, ורוצה לקנות רכב, אין בעיה שיהיה קטן , אבל מה שחשוב הוא שהמושב של הנהג יהיה מרווח. אני די גבוה (1.93~), ואפילו הקורולה, שהרכב עצמו יחסית גדול, ממש קטן בשבילי. בנוסף חשוב שיהיה חסכוני ואמין. חשבתי בגדול על שנים 2009 - 2010, מחיר בסביבות 30K-40K. איזה דגם אתם ממליצים? תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת Yakir Levi, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי מישהו יכול להמליץ על אחד מהרכבים הללו מבחינת צריכת דלק ואמינות? מה מומלץ מבין השניים? האם צריכת דלק דומה? האם הם אמינים? מישה יכול להמליץ מניסיון? מה החסרונות? האם מישהו יודע אם יש רצועת טיימינג או שרשרת?
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום הייתי בסוכנות פיגו. הסוכן הציע לי 208 טורבו דיזל והציג נתונים משכנעים כולל אבזור נדיב מאד. אני ועוד כמה אנשים שאמרתי להם דיזל מאד נרתעים מהמנוע, אבל זאת לא החלטה מושכלת. לכן אני פונה אליכם למי שמבין. איזה חסרונות יש במנוע דיזל ומדוע לאור החיסכון הניכר בדלק לא מציעים יותר דגמים עם מנוע דיזל?
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 490 צפיות
בעלי רכבים פולו\גולף שנים 07-08, איך הרכבים מבחינת טיפולים, בעיות ידועות, צריכת דלק אמיתית, נוחות בנסיעה, האם הרכבים האלה אמינים או נוטים לבקר הרבה במוסך, עד כמה שווה ללכת בכיוון של רכב כזה או עדיף כבר לקחת איזה יפנית בטווח מחירים הזה.(30K+-) מבחינת גיר לי לא משנה איזה אז מבחינתי גם ידני גם אוטומט רלונטיים. עריכה: שאלה נוספת בשנים האלה הגיר הוא אוטומט או רובוטי, ואם רובוטי אז מדובר בגיר שאומרים שהוא בעייתי?)
הודעה אחרונה מאת ik3, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם, אני מתלבט ברכישה של אחת מהשתיים מהחברה (יש לי הנחה יחסית גדולה עבורן ולכן אין צורך להפנות לרכב אחר ) מודל 2016. אשמח לשמוע מכם איזה רכב יותר מומלץ...? האם ישנן "מחלות" כלשהן עם הדגמים? המלצות ומידע לחיוב או שלילה יתקבלו בברכה! הנתונים היבשים ברורים לי וקלים מאוד להשוואה אך עם זאת - איני מסיק מכך משמעויות אמיתיות לאופי הנהיגה . **יש לציין שאיני מחפש "ג'יפ" - רכב משפחתי + - שלא אמור לרדת לשטח... (אם זה רלוונטי איכשהו) תודה לכל העוזרים והמגיבים! צחי
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם התייעצתי פה לגביי הג'יפון הזה , ראיתי כבר 3 כאלה ,1 היה ממגרש , שני חירטטה שלא ידעה שהוא מליסינג ,וכו' אני מהצפון וראיתי דווקא רכבי טריוס באיזור המרכז יותר שמורים מהצפון , היום הייתי בבדיקה והמוכר לא אמר שהיתה תאונה ,והתגלה שהיה תאונה קלה - שעשו החלפתפגוש אחורי ,מכסה תא מטען פגיעה ותיקון פח דופן אחורית.בנוסף צריך להחליף - מצבר,4 צמיגים ,אין טסט ... המחיר שהוא דורש -34500 , מחירון 36500 שח האם כדאי ? אושאני לוקח סיכון ? הבוחן אמר שהשלדה בסדר אבל זה קרוב לחיבורים...ויש נזילת שמן מתיבת הילוכים ,אז המוכר רוצה לקחת את הרכב למוסך ולבדוק מה הסיבה לכך1 האם לרדתמהרכב הספציפי עם התקלות .. הסיבה שרציתי אותו כי זה יד 1 האם לרדת מהרכב הספציפי עם התקלות…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני בהתלבטות לפני קניית רכב חדש, הצרכים העיקריים שלי הם עבודה (DJ) שיהיה בגאז׳ שיכיל את הציוד האישי שלי - לפחות. לא מדובר על מערכות הגברה וכו׳ אלא סה״כ 2 פלטות דיגי׳יי וכמה תיקים קטנים נוספים. התוכנית היא להחזיק את הרכב בין 3-5 שנים (ממוצע של 12K קילומטר בשנה) השיקול הראשוני היה סקודה אוקטביה 1.4 בגלל תא המטען אך כשראיתי שהאחריות היא לשנה בלבד הבנתי שאפשר לקבל תמורה טובה יותר לכסף מאשר חששות מהגיר המהולל. ואז קפצה הלאון הידנית. מגניבה צעירה ואחלה של תמורה לכסף אבל יותר מדי מפחיד להיתקע עם רכב שכדי למכור אותו אצטרך להפסיד יותר מדי. או שלא? פה כבר הלכתי לאיבוד. אשמח אם תעזרו לי לבחור רכב בגודל משפחתי בעל עלות אחזקה שפויה לצעיר בן 26 עד …
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- 1 תגובות
- 449 צפיות
רוב הנסיעה תהיה בדרך עירונית, עד עכשיו הנסיעה התבצעה בדייהטסו סיריון 99, אוט' 1.0 מחפשים על מה להתמקד בתקציב הזה (אוט') בגלל הנסועה הקטנה אני חושב שאמינות זה הפרמטר היחיד שחשוב להסתכל.
הודעה אחרונה מאת Or05230, -
- 1 תגובות
- 459 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?354586-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%99%D7%9F-%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%96%D7%90%D7%AA-%D7%91%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%95-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים מעוניין ברכב משפחתי(גדול) סדר גודל של מאזדה 6.מצאתי אחת יד 2 מודל 2008 עם 55k בלבד עדיין לא ראיתי את האוטו בעניים רק דיברנו בטלפון אפשר בבקשה חוות דעת על מאזדה 6 2008 האם לא שווה להשקיע 50 אלף על רכב 2008 ובאותו מחיר לקנות איזה קוראנית 2012?, תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 794 צפיות
מחפש אחת בשביל אחותי הקטנה אם יש למישהו ואשמח לשמוע תובנות האם בעייתי.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום לכולם אני מחפש רכב בתקציב של עד 10k כרכב שני בבית עם דרישות לאמינות גבוהה יחסית חשבתי על שברולט אופטרה, מה אתם חושבים על הרכב והאם יש אפשרויות טובות יותר תודה
הודעה אחרונה מאת jackal5, -
שלום רב. אני מתעניין ברכישה של סובארו xv וכרגע מתלבט אם ללכת על 1.6 או ה 2.0 נסעתי על ה 1.6 והוא רגיש לי די סביר מאמין ש ה 2.0 יהיה זריז יותר אך גם יקר יותר. ההתלבטות היא האם לרכוש מהיבואן 1.6 במחיר של 140 על הכביש אחרי מיקוח ואביזרים או 2.0 במחיר 153 לכביש כולל אביזרים. או ללכת על קניה של 0 קילומטר מחברת ליסינג במחיר של: 124 על הכביש ל 1.6 או 135 ל 2.0. ברור שמנוע 2.0 עדיף אך המחיר שלו גבוהה יותר. כרגע נוהג בקורולה 2005 ולפני כן בגרנד ויטרה 2001 1.6 מה שאומר שדי רגיל לרכבים בעלי תאוצה בינונית. השאלה האם לרכוש מהיבואן ששם מקבלים 5 שנים אחריות או מליסינג ששם משלמים פחות ומקבלים 3 שנים אחריות. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 6 תגובות
- 858 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב סופר מיני בתקציב של עד 55,000 ש"ח. הרכב ישמש לנסיעות עירוניות בירושלים ומדי פעם נסיעות בין עירוניות. הרכב ישרת אותי לפחות לארבע-חמש שנים. כל הדגשים הרגילים חשובים לי, אני משקיע פה חסכון ארוך. חשוב שיהיה בטיחותי, חסכוני, אמין, טיפולים סבירים במחיר, מאובזר בצורה נאה. הגיר חייב להיות אוטומטי מטעמי בריאות. האמינות חשובה לי מאוד, אני סטודנט ומזעור סיכויים לתקלות זו נקודה רצינית. בדקתי i20, ספלאש, סוויפט, פאביה, פ'גו 207, פונטו איבו, מאזדה 2. לאחר הרבה חיפושים, שמתי עין על סוזוקי סוויפט 2011 רמת גימור GLX-I - מנוע 1250 94 כ"ס. להבנתי, הוא עדיף על המתחרים שציינתי בכל סעיף פרט לנוחות נסיעה. הבדלי המחירים בין רמות האביזור GLX \ GL…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
סיאט איביזה
מאת ik3-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 982 צפיות
אני מתלבט מעט לגבי איביזה, וראיתי שיש משהו ממש מוזר בדגמים החדשים דגם1.2(90כס)Reference, ודגם 1.0(110כס)Style. משהו יכול להסביר את הדדבר הזה הדגם של ה1.2 זול וחלש יותר מה1.0(מוזר ולא הגיוני כלכך...) ה1.0 חסכוני יותר מה1.2 שזה כן הגיוני אבל איך כל המצב הזה קרה זה ממש מוזר ועוד שאלה גיר רובוטי חסכוני יותר מידני?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתכנן להזמין גולף GTI ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם המתלים האדפטיביים, בעיקר על מצב נוחות. האם זה הופך את הנסיעה היומיומית ליותר נוחה באופן מהותי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
רכב לנסיעות בין עירוניות (כ220 ק"מ ביום) בתקציב של עד 40 אלף ש"ח, חסכונית בדלק 1 2
מאת Yuri Cherniakov-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב! אני תושב ב"ש והתחלתי לעבוד בשוהם כך שאני נוסע חמישה ימים בשבוע הלוך ושוב (220 ק"מ ביום). אני מחפש למצוא רכב חסכוני עד כמה שניתן שיאפשר לי נסיעה בטוחה ויהיה אמין כך שלא אצטרך להתעסק עם טיפולים. המטרה העיקרית שלי היא לחסוך בהוצאות דלק עד כמה שניתן, לאחר מכן בסדר העדיפויות ניתן למצוא את הבטיחות, האמינות והנוחות. התקציב שלי הוא עד 40 אלף ש"ח. אשמח לדעת אילו רכבים ישרתו אותי למטרות אלו, כמוכן אשמח להמלצות בנוגע להיכן לרכוש את הרכב (סוכנות,מגרש, פרטי וכו'...). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
אני מחפש רכב גדול ומרווח. מטרת הרכב להגיע מנקודה א לנקודה ב. ברשותי מאזדה 626ואני מאוד מאוכזב מהרכב מכל הבחינות. ידוע לי שאיכות החומרים בכריזמה לא הכי טובה,אבל בכל זאת אני נמשך יותר לכריזמה. אשמח לחוות דעת מקצועית והכוונה.
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי התלבטות בין מיצובישי לנסר ספורטבק 2010 1.8 (50אלף ק"מ)ל שברולט קרוז(25 אלף ק"מ) 2011 1.8? אשמח לקבל תגובות.
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
- 3 תגובות
- 719 צפיות
היי חבר'ה, אני שוקל לעשות מימון ע"י חברה בארץ (אני לא יודע אם אפשר להגיד את שמה, האם זה אפשרי?) ופשוט לקחת 100% כפי שהם נותנים. זו חברה מוכרת שהרבה אנשים הביאו דרכה רכבים חדשים מהניילונים ואין שום בעיה עם זה זה לא ליסינג או משהו. עכשיו רשום שם "החזר חודשי החל מ..." מה זה אומר? אני אמור לשלם כל חודש נגיד עכשיו חיפשתי אוטו ומצאתי ואני צריך לשלם עליו כל חודש 1500 , זה סביר, לא? אני מתכנן ומה שרציתי לבדוק איתכם לגביו זה סיאט קופרה/איביזה. אני מחפש אוטו קופה, צעיר, יפה וכמובן שעובד טוב על הכביש! כמה שפחות דלק ואוטו אמין. (לכן פניתי אליכם). תודה על ההצעות.
הודעה אחרונה מאת roy007, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הציעו לי לקנות 307 מנוע 2000 שנת 2008 עם גיר אוטומטי.. הבנתי שמנעו ה1.6 עושה הרבה בעיות בגיר, ועל המנוע 2000 פחות ראיתי, הבחור אומר שלא היו בעיות גיר עד עכשיו רציתי לשאול חוות דעת האם כדאי לי לחשוב על הפיג'ו או שרוב הסיכויים שהגיר יעשה לי הרבה בעיות?
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ברשותינו אאודי A3 שנת 2009 יד ראשונה עם 60K, וברשיון הרכב מצויין כי רמת הגימור הינה "אטראקשן", אבל ברכב עצמו יש גג פנוראמי כפול. רציתי להתייעץ איתכם האם מדובר על חבילת שארפ או רק אטראקן? במחירון לוי יצחק מצוין כי אם רוצים להוסיף גג זה רק כשיש חבילת שארפ. המחירון הבסיסי הינו 63,860 שח. ובתוספת "חב' שרפ ספורטבק|כולל גג שמש כפול" המחירון הינו: 76,680 שח. **צרפתי תמונה להמחשה. מה מחירון הרכב המודייק? כמה לדרוש על הרכב? תודה.
הודעה אחרונה מאת DLBlue, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מצאתי רכב עם נתונים טובים: יד 1, עלייה לכביש 11/2010 ,52000 ק"מ , נראה במצב טוב. מחיר טו ב. הבעיה שטיפולים לא נעשו כל שנה אלא כל 15000 כך שעד עכשיו נעשו 3 טיפולים במורשה , האחרון נעשה ב 40000 לפני שנה ושבע חודש. מה דעתכם ? האם באמת מציאה ? יחסית מדובר ברכב חדש , האם נחשב שמור?
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מחפש חוות דעת על הרכב מתקשה למצוא מבחן על הרכב בשנתון הזה. רכב מומלץ ? עדיף מאזדה שש שנתון ישן יותר? האם יש אותו מנוע לרכב כמו מאזדה שש? אני מאוד מתקשה למצוא חומר על הרכב. אשמח לשמוע חוות דעת.
הודעה אחרונה מאת ניר בר, -
-
פולקסווגן גולף
מאת גשר6-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 664 צפיות
ב"ה. אני רוצה לקנות פולקסווגן גולף ומתלבטת מאוד הבנתי שהגיר האוטומטי הוא הכי טוב לעומת הDSG כדי להשיג אותו צריך ללכת לשנת 2008 אם רוצים רכב חדש יותר צריך לקחת אותו עם גיר DSG מה דעתכם על האמירה הנ"ל? אני מתלבטת אם לקנות רכב משנת 2008 עם קילומטראז' נמוך (יד 3) במצב מצוין או ללכת לדגמים היותר חדשים אבל אז עם הגיר הבעיתי מה לדעתכם עדיף??
הודעה אחרונה מאת bencl100, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעניין לקנות רכב מסוג ביואיק לה קרוס הדגם המפואר CXL 2012/2013 מנוע 3.6 הבנתי שבשנת 2012 החליפו את המנוע ועשו עוד כמה שינויים ברכב. אמרו לי שזה מנוע של קדילאק מותקן ברכבים אלה, האם זה נכון ? מישהו מכיר את הרכב הזה ויכול לתת חוות דעת, -אמינות -נוחות -טיפולים הגעתי להחלטה לקנות את הרכב הזה מכמה סיבות , חיפשתי רכב מנהלים גדול בממדים שלו , מפואר (עור,גג,מפתח חכם,מנוע גדול, מפואר מבפנים) בשנים של 2012/2014 בתקציב גבולי של 100/120 אלף שקל . והבנתי שרכבים אמריקאים נותנים את התמורה במחירים האלה . כמובן יש למשהו המלצה על רכב אחר אשמח לדעת, תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,939 אורחים (הצג רשימה מלאה)