Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התייעצתי פה לגביי הג'יפון הזה ,

ראיתי כבר 3 כאלה ,1 היה ממגרש , שני חירטטה שלא ידעה שהוא מליסינג ,וכו'

אני מהצפון וראיתי דווקא רכבי טריוס באיזור המרכז יותר שמורים מהצפון ,

היום הייתי בבדיקה והמוכר לא אמר שהיתה תאונה ,והתגלה שהיה תאונה קלה - שעשו החלפתפגוש אחורי ,מכסה תא מטען פגיעה ותיקון פח דופן אחורית.בנוסף צריך להחליף - מצבר,4 צמיגים ,אין טסט ...

המחיר שהוא דורש -34500 , מחירון 36500 שח האם כדאי ? אושאני לוקח סיכון ? הבוחן אמר שהשלדה בסדר אבל זה קרוב לחיבורים...ויש נזילת שמן מתיבת הילוכים ,אז המוכר רוצה לקחת את הרכב למוסך ולבדוק מה הסיבה לכך1 האם לרדתמהרכב הספציפי עם התקלות ..

הסיבה שרציתי אותו כי זה יד 1

האם לרדת מהרכב הספציפי עם התקלות ..הסיבה שרציתי אותו כי זה יד 1

האם כדאי לנסוע למרכז ולחפש רכבים במצב טוב יותר -אני רוצה לרכוש רכב במצב טוביחסי ולא בלחץ

האם כדאי דייהטסו עם גפמ ....ראיתי רכב 1 כזה במרכז...

הנסיעות שלי הם -לא הרבה , בעיר ,ובסופש קצת טיולים

תודה מראש

פורסם

איני מכיר את שוק הטריוס,אך על כזאת מכה צריכה להיות ירידת ערך לכן צריך לראות דוח שמאי,דבר שני טסט,צמיגים,מצבר יש פה השקעה,אישית הייתי יורד,המוכר שיקר וזאת לא בדיוק מכה קלה של שיפשוף פגוש,גם טסט ששם אולי יכולים למצוא עוד משהו שידרוש תיקון,וסך הכול אלפיים מתחת למחירון?

או שהשוק כזה או שהוא רוצה מחיר גבוה מידי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
איני מכיר את שוק הטריוס,אך על כזאת מכה צריכה להיות ירידת ערך לכן צריך לראות דוח שמאי,דבר שני טסט,צמיגים,מצבר יש פה השקעה,אישית הייתי יורד,המוכר שיקר וזאת לא בדיוק מכה קלה של שיפשוף פגוש,גם טסט ששם אולי יכולים למצוא עוד משהו שידרוש תיקון,וסך הכול אלפיים מתחת למחירון?

או שהשוק כזה או שהוא רוצה מחיר גבוה מידי.

תודה אני חושב באמת לרדת מהרכב הזה,כי הוא גם לא הייה הוגן לספר לי...

לידע כללי שאדע לרכב הבא שמקווה שלא יקרה אבל אם אגלה שוב שהיתה תאונה קלה..כדאי לרדת מהרכב כי שנתון 2007 קורה שיש תאונת פגוש קלה לא?

או שעדף להמתין בסבלנו לרכב "נקי"?

עריכה אחרונה על ידי Meir Alon
פורסם

בטח שברכב כמעט בן 10 היה יכול להיות תיקון פחחות,על החלפת פגוש לא פוסלים רכב,אם היינו מדברים על רכב מודל 2014 אז כן כזה רכב צריך להיות נקי מתאונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי טריוס 2008. בסה"כ מכונית פשוטה ואמינה. אם זה לא רכב שאתה מתכוון לסוע איתו הרבה, אפילו רכב נחמד.

לגבי המוכר שגילית שבילף אותך - האם מכון הבדיקה הוא מכון שהוא כיוון אותך אליו או שאתה בחרת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי תיקח יום חופש,

סמן 3-4 מכוניות תבחר מכוני בדיקה אמינים ותיסע לראות במרכז רכבים.

אתה עומד להשקיע יותר מ30 אלף שקל,

אז הנסיעה למרכז זה לא מה שאמור לעצור אותך מלמצוא את הרכב שאתה אוהב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
יש לי טריוס 2008. בסה"כ מכונית פשוטה ואמינה. אם זה לא רכב שאתה מתכוון לסוע איתו הרבה, אפילו רכב נחמד.

לגבי המוכר שגילית שבילף אותך - האם מכון הבדיקה הוא מכון שהוא כיוון אותך אליו או שאתה בחרת?

אני בחרתי במכון ..

פורסם
לדעתי תיקח יום חופש,

סמן 3-4 מכוניות תבחר מכוני בדיקה אמינים ותיסע לראות במרכז רכבים.

אתה עומד להשקיע יותר מ30 אלף שקל,

אז הנסיעה למרכז זה לא מה שאמור לעצור אותך מלמצוא את הרכב שאתה אוהב.

אני מסכים איתך,זה מה שאני יעשה .

אתה מכיר במקרה במרכז מכון בדיקה טוב ?

ובמידה והמוכר לא רצה להשתתף בעלות - זה 600 שח. חשבתי על אופציה שלגשת קודם למוסך לבדיקה - למשל בחיפה יש מוסך שתמורת 150 שח עושה בדיקה לפני קניה.

אזאנ חושב שאפשר לקחת למוסך ,ואםהרכב תקין אז במקרה הטוב רק לשקט הנפשי לקחת למכון בדיקה ,זה רעיון טוב ?

במקוםלשרוף 600 שח ישר. עדיף הפוך. לשלם 150 שח ואז600 כשאני רוצה רק לוודא .

האםגם במרכז יש מוסכים שעושים בדיקה במחיר כזה ?

תדה

פורסם

דיברתי עם מישהו היום שלח לי בדיקה שעשה -וזה מה שמופיע

הוא רשם בבדיקה -רעשים במנוע , נזילות שמן ,

לתקן ולנקות מע' קירור

רעידות בנסיעה לתקן זווית היגוי

כיפוף פך וכורעשים בבלימה - לפרק גלגלים ולבדוק רעש -

חופש מערכת הנעה תושבת תיבת הילוכים פגומה

זה רציני ? כמה אמור לעלות? כדאי ללכת רכב כזה?

פורסם

קח בחשבון שאתה בודק מכונית בת 9, לא מכונית חדשה מהחברה.

אין מכונית מושלמת, אלא אם היא ממש חדשה.

מה שרשמת נשמע כמו בלאי טבעי והגיוני.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קח בחשבון שאתה בודק מכונית בת 9, לא מכונית חדשה מהחברה.

אין מכונית מושלמת, אלא אם היא ממש חדשה.

מה שרשמת נשמע כמו בלאי טבעי והגיוני.

אבל מה שרשם -תיבת הילוכים פגומה ..זה לא רציני?

תודה

פורסם

תושבת תיבת ההילוכים אינה קשורה לתיבה עצמה.

הוצאה של כמה מאות שקלים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...