Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

בקרוב יצטרף למשפחתנו ילד רביעי, ואנו בוחנים רכישת רכב משפחתי מתאים(היינו 6 מושבים ומעלה). יש לנו בכלל התלבטות האם להישאר עם שתי מכוניות משפחתיות רגילות,היות שרוב הנסיעות אינן כוללות את כל המשפחה, אבל זה נושא לדיון אחר.

מבקשסיועכם בבחירת רכב אמין, חסכוני בדלק, נוח לנוסעים בו וכזה ששווה את מחירו. מדובר ככלהנראה ברכישה של רכב יד שניה ולא מהניילונים, שלוש ארבע שנים אחורה, או משהו בסגנון.

קראתי כתבה על טיוטה וורסו, שחשבתי שהוא רכב חסכוני יעיל ואמין היות שהצבא משתמש בו, אבל הכתבה לא ממש החמיאה לו, ובסופה נאמר שיש אופציות טובות יותר *** נערך עקב חוסר אפשרות לקרוא את שנכתב ***

אשמח לדעת אילו רכבים מומלצים בקטגוריה, אשר נותנים תמורה הוגנת למחיר, וכאמור אמינים,חסכוניים בדלק ונוחים.

תודהרבה!!

אספתא

פורסם

וורסו רכב צפוף - זה החסרון הבולט שלו. המושבים בשורה האחרונה מתאימים לילד בן 3, לא יותר מזה. זה כן רכב אמין ויחסית חסכוני. הוא נסחר במחיר גבוה.

למשפחה עם 6 נפשות יותר נוח יהיה בשברולט אורלנדו או רנו גרנד סניק .

גרסאות הדיזל של שני הדגמים מוצלחים ויותר חסכוניים מאשר טויוטה וורסו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלוש ארבע שנים אחורה תוכלו למצוא כמו שנאמר אורלנדו או גרנד סניק. הגרנד סניק נדירה יותר והייתי נמנע מגירסת הבנזין שלה.

אופציות נוספות שמצויות בשוק הן המאזדה 5 המזדקנת והצפופה יחסית, והאאוטלנדר שכבר מתחילים לראות בשוק משומשות יוצאות ליסינג מהדור החדש.

לא הייתי פוסל את הוורסו, אך מחירה הגבוה בשוק המשומשות פוגע באטקטיביות שלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תקציב?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מתי יצאה גרסת הדיזל של סניק, למשל? האם אפשר להשיג אותה ביד-2 במסגרת התקציב שלי? האם מוכרים אותם בליסינג?

פורסם

בתור בעל וורסו אני יכול לומר לך שהרכב בהחלט אמין - לא היו לי שום תקלות איתו.

אני באופן קבוע מסיע רכב מלא בילדים ואח"כ במבוגרים (לאחר פיזור הילדים אני אוסף חברים לעבודה כטרמפ) ואין תלונות - זה אפשרי!

השורה האמצעית ממש מעולה - 3 כסאות מלאים עם אפשרות כיונון לכל כיסא ומשענת בנפרד (כולל קדימה אחורה למושב עצמו). המושב האחורי בהחלט לא מיועד למבוגרים אך אם זה לא קבוע זה בהחלט אפשרי (כבר נסעתי פעמיים מירושלים לצפון וחזרה בתפוסה מלאה של מבוגרים).

הרכב סוחב מעולה בכל מצב.

תא מטען בשימוש מלא של כל הכיסאות הוא מינימלי אך בחלוקה נכונה של הציוד אפשר להסתדר (במקרה שלך ניתן לקפל כיסא אחד ואז יש הרבה מאוד מקום).

החסרון היחידי שהרגשתי הוא קירור המזגן בקיץ אך ממה שראיתי אני היחידי שמתלונן על כך, כך שייתכן שמדובר בתקלה ברכב הספציפי שלי (שלחתי אותו לבדיקה במוסך והם בכל זאת טענו שהמזגן תקין).

בימים אלו יש הרבה רכבי ליסינג מסוג זה שמסיימים חוזה ושווה לבדוק בחברות השונות

פורסם

למיטב זכרוני אין לוורסו מיזוג בשורה שנייה. שווה לבדוק גם קיה קארנס 2013

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי חברים.

אחרי שהסתובבתי קצת בין סוכנויות וראיתי רכבים, צמצמתי את האפשרויות כדלקמן: סיטרואן פיקאסו שנת 2013, מיצובישי אאוטלנדר שנת 2013 (בתקווה שאוכל למצוא קרוב למגבלת התקציב שלי), או שברולט אורלנדו שנת 2013.

אדגיש כי התקציב ירד לאזור ה-100,000 ש"ח, מכיוון שבשנתונים הללו אפשר להגיע לשם וחבל לי להוציא יותר ממה שנדרש.

קראתי המון כתבות על הרכבים הללו ולא כל כך ברור לי באילו דגמים ספציפיים כדאי להתמקד (רובוטי-לא רובוטי, למשל. הבנתי שהגיעו דגמים חדשים ב-2014 לחלק מהרכבים שהזכרתי לעיל וכדומה).

אשמח לשמוע חוות דעתכם המלומדת.

אספתא

פורסם

אני לא בטוח שאני צריך דיזל. אני נוסע 17,000 ק"מ לשנה בערך, אשתי עוד פחות מזה, וכנראה הרכב יהיה אצלה רוב הזמן.

• תוכן חדש...