Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני שוקל לעשות מימון ע"י חברה בארץ (אני לא יודע אם אפשר להגיד את שמה, האם זה אפשרי?) ופשוט לקחת 100% כפי שהם נותנים. זו חברה מוכרת שהרבה אנשים הביאו דרכה רכבים חדשים מהניילונים ואין שום בעיה עם זה זה לא ליסינג או משהו.

עכשיו רשום שם "החזר חודשי החל מ..." מה זה אומר? אני אמור לשלם כל חודש נגיד עכשיו חיפשתי אוטו ומצאתי ואני צריך לשלם עליו כל חודש 1500 , זה סביר, לא?

אני מתכנן ומה שרציתי לבדוק איתכם לגביו זה סיאט קופרה/איביזה.

אני מחפש אוטו קופה, צעיר, יפה וכמובן שעובד טוב על הכביש! כמה שפחות דלק ואוטו אמין. (לכן פניתי אליכם).

תודה על ההצעות.

פורסם

"החל מ-" פשוט מאד: ההחזר תלוי במחיר הרכב, גובה המקדמה ששולמה, במספר התשלומים ואולי גם במאפיני הלווה (משפיעים על תנאי ההלואה).

התשלום החודשי ה"סביר" נגזר מכל אלה ואולי עוד סעיפים.

תביא בחשבון ש-1500 ש"ח זו רק ההתחלה. יש רישוי, ביטוח (מקיף, וסביר שלפי דרישות של חברת המימון), דלק, טיפולים, והסעיף הנסתר - ירידת ערך. העלות החודשית האמיתית תהיה סביב 3500-4000 ש"ח לחודש ואולי יותר, בתלות בדגם הרכב ובשימוש שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שחברות המימון נותנות 100% מימון זה לא אומר שזה טוב לקחת את זה.

האם ביררת כמה ריבית אתה תשלם על 100%? מציע לך לברר ולהוריד את המספרים לדף ואז תבין שרק מהריבית שתשלם תוכל לרכוש רכב חדש.

ממליץ לך לרכוש רכב במסגרת יכולותיך ולא לקפוץ למלתעות הצעות המימון המפתות הללו.

אם אתה רוצה בכל זאת להשתדרג אפשר לקחת מימון כלשהו נגיד של 20 עד 30 אחוז אבל כם אז יש לעשות סקר שוק לגבי הריביות שאתה משלם.

לרוב בבנקים הריביות יהיו יותר טובות מחברות המימון.

יש לקחת בחשבון גם שחברת המימון תשעבד לך את הרכב בכל תקופת המימון עד לאחר סגירת כל ההלוואה שלקחת לכן אם תרצה למכור בעתיד תצטרך לשלם את כל יתרת סכום ההלוואה כדי להסיר את השעבוד.

• תוכן חדש...