ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם אבקש את עזרתכם, מחפשת רכב כבר הרבה זמן, הצעתם לי יונדאי גטס אך רוצה רכב מרווח יותר. מה עם שברולט אבאו או אופטרה? המחירים שלה נעים בין 7000 ל 10000 לשנים 2005-2007. האם אתם ממליצים עליה מבחינת צריכת דלק/תיקונים? האם המנוע שלה הולך מהר? כי ביד 2 הרבה פירסמו שב 200,000 קילומטר כבר החליפו מנוע.. ועוד שאלה , יש סיכון בלקנות רכב שהחליפו לו כבר מנוע?? תודה מראש לעונים :)
הודעה אחרונה מאת שלומי מקבוצת שלמה, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
בוקר טוב, לפני כחמש שנים קניתי רכב מאיזה מגרש טרייד אין, לפני חודש מכרתי את הרכב ולפני כמה ימים התקשר אליי הקונה וטען שהרכב היה בבעלות חברה להשכרה ביד הראשונה. ברישיון רכב אין איזכור כלשהו, כלומר, בסעיף "רישום קודם" לא מופיע שום דבר. האם יש אמת בדבריו של הקונה? תודה רבה והמשך שבוע נעים!
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
לאחר שהגעתי למסקנה הכואבת כי תמו לבינתיים ימי הרכבים הספורטיביים והידניים, הגיע הרגע לרכוש רכב משפחתי. הרכב צפוי לשמש אותי ואת אישתי ב3-5 שנים הקרובות, כאשר אני מניח שהמשפחה תתרחב בטווח זמן הזה. מכיון שאני בא מרקע של רכבים ספורטיביים, אני מחפש רכב שעדיין לא יגרום לי לבכות ולקלל כשאני רואה אותו בבוקר. הדרישות בגדול: סדאן/האצ'בק אוטומטי אמין ככל הניתן שונה מהעדר בינתיים יצא לי לחשוב על 2 רכבים: סיטרואן C4 מהשנים 2011-2013 - במיוחד צדה לי את העין גרסת האקסלוסיב בעלת מנוע טורבו 156 כ"ס. אני מפחד מאוד מנושא האמינות ולא מעוניין להכנס לבור ללא תחתית. בנוסף, נהגתי כמה מאות קילומטרים לפני המון שנים בסיטרואן C5 בעלת תייבת AL4 ומאוד לא אהבתי את החוויה. …
הודעה אחרונה מאת oryo, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 678 צפיות
אני צריך לבחור רכב ליסינג , התלבטות היא האם לבחור סטיישן או תצורה רגילה (פלואנס \מאגן) והאם יש עדיפות לדיזל בדגמים האלו.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
אהלן לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני נוהג ביום בערך 100 ק"מ לעבודה (הלוך חזור) רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות. אני מחפש רכב שיהיה יחסית קטן אך אמיד מבחינה ש"יסחוב" את הנסיעות. חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני וידני. (ורצוי מאוד גם שיהיה מרווח אני 1.90 - כמובן שאני לא מצפה למכונית סלון אני מבין שסופר מיני מוגבל ביכולות) ההתלבטות שלי היא או סוויפט או I20 או יאריס לאחר שקראתי פוסטים בפורום פה עולה השאלה האם במרחקים כאלה באמת עדיף להשקיע במכוניות סופר מיני או שכבר עדיף משהו יותר מאסיבי עם מנועי 1.4-1.6 למרות שהם לא חסכוניים במיוחד.
הודעה אחרונה מאת Yossim, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 991 צפיות
ערב טוב לכולם.יש לי שתי שאלות בנוגע לרכישת רכב חדש בארצות הברית ואשמח אם חברי פורום שחיו בארצות הברית יוכלו לעזור לי... בישראל רכישת רכב חדש מלווה באיבוד ערך גבוה בשלושת השנים הראשונות. האם הכלל הזה קורה גם בארצות הברית? גם באחוזי הפחת שהרכב סופג? שאלה שניה באותו הנושא- בישראל רכב יוקרה סופג ירידות ערך מאוד מאסיביות בשנים הראשונות, לדעתי יותר(באחוזים כמובן) מרכב ״רגיל״.האם גם בארצות הברית רכבי יוקרה כמו מרצדס, במוו, וולוו וכדומה גם מאבדים באחוזים ערך יותר גבוה מהרכבים הממוצעים? שבוע נפלא לכולם
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בפני קבלת רכב חברה. החלופות הן דלקמן: יונדאי I30 - בנזין 5 דל' סקודה רפיד -בנזין דאצ'יה לודג'י - 5 מקומת בנזין - ידני כל הרכבים הנם מנועי בנזין ברמת הגימור הנמוכה ביתר (רכב חברה כבר אמרתי ? ) בכל החלופות אשלם רק את שווי השימוש. דלק וקילומטרז' לא מוגבלים. אנחנו משפחה של חמש נפשות עם 3 ילדים קטנים (בוסטר+כסא תינוק+סלקל) ונוסעים יחסית הרבה נסיעות ארוכות עם מטען בסופ"ש. ביום-יום רק אני אנהג בו (כ-100 ק"מ ביום). אני מחפש פונקציונליות פחות "חווית נהיגה". מה דעתכם ? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי שלום, אבא שלי מחפש רכב חדש (2016-17) שיהיה חסכוני בדלק ומנוע דיזל כמובן, תקציב עד 370/80 אלף ש״ח, מה מבין האפשרויות הנ״ל הייתם קונים ומדוע וכמובן מה הכי מתאים: 1. Jaguar F-Pace 2. BMW X3 3. Audi Q5 4. Mercedes GLC
הודעה אחרונה מאת liam_marom, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
אחרי שנים של רק גרמניות אני חושב על לקסוס 200 2011-2013, אם למישהו יש חווד -אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת yarongti, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם! אני פותח את השרשור הזה בגלל שזה נושא שאני אישית הייתי מאוד שמח לראות לפני חודש-חודשיים, על מנת לקבל אמדן של מה באמת קורה בשוק. מי שהנושא מעניין אותו, כי הוא מעוניין לרכוש SLK כמוני, מוזמן להמשיך לקרוא. כל השאר - ראו הוזהרתם! מדובר במגילה . הנתונים שאני מציין הם נתונים שאני אישית אספתי, מתוך מעקב אחר לוח יד שניה ושמירה על קשר עם בעלי הרכבים. בהחלט יתכן מאוד (וקרוב לודאי!) שיש רכבים שחמקו מעיניי, ונמכרו במחירים שעשויים להטות את הסטטיסטיקה לכאן או לכאן. אני משתף את הפרטים בעיקר עבור אנשים שהם בדיוק כמוני, קונים פוטנציאליים, שהכוח למשול במחיר השוק נמצא בידיים שלהם. אין כאן כל ניסיון לחבל במאמצים של בעלי הרכבים שמעוניינים למכור, אלא רק למנוע מקונים…
הודעה אחרונה מאת dragonrs2000, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מציעים לי רכב בליסינג מהעבודה באותו מחיר. איזה הייתם לוקחים? למה הסובארו שמחירה גבוה יותר והיא מנוע 1600 מוצעת באותו מחיר? המון תודה, אבנר
הודעה אחרונה מאת shaharper, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברים, מחפש רכב מיני-סופר מיני בתקציב עד 60k מצאתי פיגו 2014, 11 אלף ק״מ 1600 ליטר אוטומטית. מה דעתכם על הרכב? האם הסטיגמה על ״צרפתיות״ עדיין אקטואלי? אם יש לכם המלצות אחרות לתקציב אשמח לשמוע.ֿֿ בתודה, דור.
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש מחפש למה להחליף את הג'טה 2011 שלי, אני נוסע קצת יותר מהממוצע כ21,000 ק"מ בשנה, אני גר באיזור ירושלים ונוסע פעמיים שלוש בשבוע למרכז. מחפש רכב לפי סדר הפרמטרים האלה אמין, נוח לנהיגה, חסכוני מבחינת דלק ותחזוקה ורק במקום האחרון אני שם את שמירת הערך (בדרך כלל מחזיק רכבים 8-10 במשפחה). כרגע חושב על ג'טה חדשה, סקודה אוקטביה, מזדה 3 או הונדה סויוק הציעו גם את פורד פוקוס או לשנות פאזה וללכת על אחד הג'יפונים כמו קיה ספורטז', יונדאי טוסון, מיצובישי אאוטלנדר או פורד קוגה. אשמח לשמוע מכם הצעות נוספות או על אילו רכבים כדאי לוותר. תודה, חזי
הודעה אחרונה מאת shimos, -
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב, לאחר שמכרנו רכב של המשפחה, אני מחפש רכב בשבילי. אני רווק ונהג יחיד, התקציב עד 80,000 שח, עדיפות למשומש ומאובזר. בין השנים 2009 והילך. נתונים בסיסים שצריך להיות ברכב: 1. אמינות. 2. מנוע חזק (החל מ1.6). 3. חווית נהיגה. 4. 5 דלתות. 5. צריכת דלק. 6. שוק טוב וביקוש. לאור העובדה שנהגתי על אאודי A3 ספוטבק, רכב גרמני מדהים, אך לא אמין. אני חולה הגה, ומבלה ביום לפחות כ-3 שעות על הכביש בנהיגה אגרסיבית. חשבתי על הונדה סיוויק האצבק, הצורה של 2011. אשמח לקבל ביקורת מעמיקה על הדגם, או הצעות אחרות. אמינות זה הדבר החשוב ביותר, וכמו כן חויית נהיגה ואבזור מקסימלי. תודה.
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
אופל קורסה
מאת גשר6- 1 תגובות
- 487 צפיות
ב"ה. איך האוטו? משנת 2011 אני לא מכירה.. כל מידע יעזור.. תודה!!
הודעה אחרונה מאת lze22, -
- 7 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני חושב לקנות את הדאסטר 4X4 בנזין. מישהו יודע אם המושב האחורי רחב מספיק להכיל שני כסאות תינוק וביניהם בוסטר?
הודעה אחרונה מאת gmc ונדורה, -
מחפש המלצה תא מטען בין 400-450 יספיק . מאובזרת ברמת המולטימידיה . וחיישנים למינהם . חלון בגג גם אופציה טובה. מפנקת במידה . זה יכול להיות גם גיפון , או סדאן במסגרת התקציב לא חייב להיות חדש. היסטוריה : נוהגים כרגע על מאזדה 2 - 2008 חשבתי על מאזדה ספיריט , ואז הבנתי מכמה סיבות שהיא לא מתאימה לנו . די מתלבט .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
- 10 תגובות
- 882 צפיות
שלום, היום הייתי באחת מסוכניות הליסניג ובדקתי פורד פוקס דור 2 לקנייה. נתונים כלליים: עלייה לכביש 08/2011 , 69,000 ק"מ , הם מוכנים להפחתה של 18% . בעצם מיום עלייתו ועד היום רשום כליסינג. לא ברור האם באמת כל התקופה הוא אצל מישהו או שהוא עמד חלק מהזמן. שאלה ראשונה - האם יש הבדל בסיכון בין רכב שהיה רק שלוש שנים בליסניג לעומת רכב ששירת משלוש השנים ? בנוסף קיבלתי היסטוריית חשבוניות של הרכב שממנו משתקפים הדברים הבאים: מד אוץ - 5000 - פירוק והרכבה של כל המנעולים (סוויץ,דלת,מכסה מנוע) 10500 - החלפת פיוז של מצת 14000 - טיפול 15000 18366 - שינוע למורשה ( לא ברור למה ) 26500 - החלפת מסנן מזגן 40128 - טיפ…
הודעה אחרונה מאת mulu, -
מנוע 2 ליטר או דיזל 1 2 3
מאת DavidBB-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
אני לפני קניה של רכב חדש ואני מתלבט בין מנוע בנזין 2L או מנוע 1.5 דיזל ראיתי מכונית שעל הנייר ממש פשוטה קיה ריו מהדור הישן 2007 עם מנוע 1.5 110 כ"ס ו 25 קג"מ נראה לי אחלה רכב סוס עבודה שווה לקנות ? ראיתי גם שיש רנו פלואנס 1.5 דיזל , או שבכלל עדיף לקחת מנוע בנזין 2 ליטר אבל הסחיבה שלו עלובה 18-19 קג"מ רכב לא כבד כבד אבל גם לא מטוס קל כנפיים משהו פושר כזה ... סחיבה בינונית מאוד יחסית לדיזל , מהירות לא ממש מעניינת אותי אני מסתפק ב 100 - 110 קמ"ש
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים והמון זמן מבוזבז ביד 2 ובפשפשוק. הלכתי למגרש רכבים ידוע בראשון לציון ומצאתי לי 2 רכבים שמגיעים לתקציב שלי, הרכבים במצב טוב (ספר טיפולים וכ'ו) אם אחריות לשנה, התקציב הינו עד 20,000 שקל. 1. Honda Civic 2004 - 188,000 km יד 2 2. Peugeot 206cc 2002- 190,000 km (גג נפתח - החברה התלהבה ממנה) יד 6 כמובן שלאחר נסיעת מבחן והכל, נשאר לי רק לבחור. וכאן אני צריך את עזרתכם, מה אתם הייתם בוחרים? -תחזוקה -טיפולים תקופתיים -דלק -נוחות -נסיעות ארוכות פעם בשבועיים תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת mark_Avn, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 697 צפיות
מתכוון להחליף בקרוב את הלאון 2002 שלי ולהתקדם, האיביזה שנתונים 2009-2010 מרוד קורצת לי , מה החוות דעת על הרכב? חשוב לי ברכב שיהיה צעיר, ידני, חסכוני מבחינת דלק וטיפולים , אפשרי ללכת לכיוון של מימון מלא , תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
שלום לכולם, לאחר שנתיים וחצי עם קיה ריו ידנית 2013 חדשה מהחברה אני מוכר אותה עקב הגיר (ידני). אני מחפש רכב שגם אישתי תוכל לנהוג בו ולכן הוא חייב להיות אוטומט. אני מחפש רכב תוצרת סדאן\5 דלתות שיהיה מקום לעגלה בעתיד אפשר גם להשתמש בחלק מהמושב האחורי. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון סקודה אוקטביה 2010 אך הבנתי שהגיר מאוד בעייתי. לאחר מכן שקלתי איביזה 2013 ושם כבר הבנתי שהגיר יותר טוב ועבר שיפור אך עדיין המליצו שרכב עם מנוע TSI וגיר DSG ללא אחריות הוא סוג של בור. אתה האמת אני דיי נמשך לרכבי VAG ולכן הייתי שמח לאחד מהקבוצה אך לא רוצה חור בכיס, מה המלצתכם בנושא? מעבר לכך, אם אני מוותר על הרעיון של רכב כזה, אילו רבים הייתם יכולים להמליץ שיהיה כיף לנסיעה…
הודעה אחרונה מאת Amit .G, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 579 צפיות
שלום לכולם, אשמח להיעזר בעצתכם לקראת רכישת רכב חדש. הרכב נמצא בק. אונו. בעל הרכב אמר שעדיף להגיע בשעות הבוקר לאזור פתח-תקווה. תודה, אריאל
הודעה אחרונה מאת Asraf21, -
- 3 תגובות
- 784 צפיות
אהלן אני מתלבט אם לקנות אלפא 159 ידנית ורציתי לשאול אם יש כאן אנשים שיש להם את הרכב הזה או שהיה להם ויכולים לספר לי קצת על האחזקה שלו, אמניות ועלויות הטיפוול תודה
הודעה אחרונה מאת sluzon, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 804 צפיות
אז אחרי שהבנו שהקליאו הקשישה שלנו בסוף חייה (וסתי לחץ שמן בתיבת ההילוכים הלכו והגיר גם לפני זה לא היה משהו) הבנו שצריך להתקדם. הכיוון הוא להשקיע רק ברכב באזור ה20k. דרישות: אני מחפש רכב סופר מיני עם צריכת דלק סבירה. הרכב חייב להיות אוטומטי לצערי. לא חיוני אבל רכב ידידותי לאוהבי DIY התחשבות במחירי הביטוח לנהג צעיר = רכב לא גניב? אני נוטה לכיוון פיאט פונטו, שגם המחירים שלהם ברצפה - אני מניח בגלל בעיות אמינות בעבר. בהתחלה חשבתי על ספייס פונטו מסוף הדגם (2005-6) אבל ראיתי שגם גרנדה פונטו נכנס בתקציב, אבל יש להם בעיה עם התיבה הרובוטית - יכול להיות שהבעיה הזאת נפתרה בשנתונים האחרונים? 2009-10? חשבתי גם על פיז'ו 206 2007-8 אוטומט אשמח גם לש…
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
אאוטבק 2010
מאת nakניק- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אם יש למישו חוות דעת על אאוטבק החדשה 2010. חשוב לי מאד חוץ מנוחות אמינות (סובארו,ברור) וכו' עניין הכח. היום יש לי אאוטלנדר 2015 (טרום מתיחה)שמאד מאכזב אותי מבחינת כח. הגיר הרציף עושה שמות בסחיבה של האוטו והאצות או כניסה לעקיפות זה לא דבר נעים... לאאוטבק יש גם גיר רציף אבל ייתכן שהפעולה שלו טובה יותר וגם המנוע 2500 חזק יותר ממנוע 2000 שבאאוטלנדר.
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, נתקלתי בשתי מודעות, הראשונה, סוזוקי סוויפט שהוחלפו לה דלתות + כנף, עשו תיקון לקורה האמצעית בין הדלתות ויש ירידת ערך של 3 אחוז. החלפים מקורים כמובן. האם כדי להתקרב במחיר אטרקטיבי ? המוכר מוריד יותר מ-3 אחוז.. השנייה, סוזוקי סוויפט שהוחלף לה פגוש (החלק האחורי) ללא מכות בשלדה או משו בסגנון. מחיר מחירון פחות כמה אלפים בודדים לפי המוכרים הרכבים מטופלים ושמורים חוץ מזה וכו' וכו' דעתכם בבקשה, האם להתקרב? שווה קנייה? תודה!
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אנחנו מעוניינים ברכב בעל 7 מקומות שנמצא 3-5 שנים על הכביש הרכב עתיד לנסוע 100 ק"מ 3-5 פעמים בשבוע + נסיעות משפחתיות קיבלנו המלצה על הורסו בגלל שהיא אמינה וחסכונית יחסית בדלק מצד שני הפער במחיר הקניה ביחס לסיטרואן פיקאסו למשל מגיע לכ-30 אלף ₪. נשמח לתובנות האם הפער מוצדק? או המלצה לרכב מומלץ חסכוני אחר? אנחנו לא מעוניינים ברנו לוגאן או דומיו. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nonagon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב! אז אחרי שתקופת המבחנים נגמרה לה (לפחות מועדי א') יש זמן בחיפוש אחר רכב לאחר שנאלצתי להפרד בצער רב וביגון באמת קודר מהסמוראי שהיה ברשותי - אין זמן לטפל ושלא לדבר על כסף... התקציב שעומד מולי הוא 10 אלף ש"ח. כמובן שאני מחפש גיר ידני.. אילו רכבים הייתם ממליצים ? כרגע מה שעולה לי לראש זה גטס או אבאו. אשמח לעזרה ולייעוץ ! המשך ערב חמים.
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
opel astra 2005 enjoy 1.6 חמש דלתות. (המכונית הקצרה כמובן) מישהו התנסה בה למשך תקופה? צריכת דלק? יתרונות חסרונות? תקלות? תודה רבה לכולם!!!:-P:-P
הודעה אחרונה מאת Ben Shokron,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- tomerR
- amit_a
- לירון .ה.
- שביט
- Chmimo
- איציק נ.
- AviorXD
- T_A
- פול-טנק
- Nakamichi
- David32