Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 1400 או סובארו אימפרזה Style 1600?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לי רכב בליסינג מהעבודה באותו מחיר. איזה הייתם לוקחים? למה הסובארו שמחירה גבוה יותר והיא מנוע 1600 מוצעת באותו מחיר?

המון תודה, אבנר

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את האימפרזה, שלדעתי מוצעת באותו מחיר עקב חוסר ההצלחה היחסי בארץ. מנוע חזק יותר, יותר מרווחת. שתיהן לא מכוניות שתיכנסנה לפנתיאון עולם הרכב.

פורסם

תבדוק את עניין המחיר.

אולי מחיר הליסינג דומה,

אבל יכול להיות ששווי השימוש שלך יהיה גבוה יותר לנוכח מחירון גבוה יותר של הסובארו.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תבדוק אם אתה יכול לקבל את היונדאי בגרסאת ה1.6, ה1.4 עגלה טוחנת דלק, הרכב די מאובזר, בגרסאת ה1.6 יותר חסכונית ויותר חזקה, די מרווחת

פורסם
תבדוק אם אתה יכול לקבל את היונדאי בגרסאת ה1.6, ה1.4 עגלה טוחנת דלק, הרכב די מאובזר, בגרסאת ה1.6 יותר חסכונית ויותר חזקה, די מרווחת

בדיוק מה שתכננתי לכתוב.

אם אתה יכול לקבל את היונדאי בגרסאת ה1.6 אז אתה תהנה מהרכב הרבה יותר

פורסם

שלום,

לי יש אימפרזה מהעבודה, אמנם לא רכב שיטרחו לזכור בדפי ההיסטוריה אבל זה בעיקר בגלל שיש לו לא מעט מתחרים טובים יותר.

בפני עצמו מדובר ברכב טוב שאינו מוערך מספיק (בעיקר בהשוואה לאסייתיות אחרות באותה עלות), נוח יחסית, מרווח ובעל כוח מספק שהגיר הרציף עושה עמו חסד.

חסרונות בולטים הן רעש ובעל צריכת דלק מזעזעת.

לטעמי אין טעם להשוות אותו ליונדאי i25, מדובר ברכב פחות נוח והרבה פחות מרווח. השיקולים האלה פחות משנים אם אתה נוסע לבד.

בכל מקרה, אם כבר הוא, אז עדיף הדגם עם המנוע 1.6.

אם תרצה עוד מידע על האימפרזה, אשמח לחלוק מתוך ניסיון של שנתיים ו-70 אלף קילומטר...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...