Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מאובזרת 110-130 שח .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין לא מבין מאיפה הגיעה ההתלהבות מהCX5,

הרכב פשוט נוקשה נורא ולא נוח, המושב מאוד קשה ובנסיעה ארוכה יצאתי עם כאבי גב.

בנוסף,

מבחינת ביצועים הוא לא להיט גדול מרגיש דיי כבד.

גם הCX5,וגם הספורטג והטוסון,רכב בינוניים,ללא שום ייחוד,ונחותים מהרבה מהאיכויות של רכבי "מנהלים",אבל בארץ כולם רוצים לשבת גבוה,ככה זה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם הCX5,וגם הספורטג והטוסון,רכב בינוניים,ללא שום ייחוד,ונחותים מהרבה מהאיכויות של רכבי "מנהלים",אבל בארץ כולם רוצים לשבת גבוה,ככה זה.

מה אתה מציע ? איזה רכב מנהלים ?

בדגמי מאזדה או פורד בלבד .

פורסם

אגב,

זה לא רק תופעה ישראלית, כשהייתי בצרפת ביוני כבר ראיתיי על הכביש הרבה יותר רנו קאפצ'ור וניסאן ג'וק מאשר רנו מגאן ו308, נראה שהתופעה תפסה באירופה גם לא רע.

אפילו הרכב שחברת ההשכרה סיפקה לי היה ניסאן ג'וק אדום(אבל דיזל ידני כמיטב המסורת האירופאית).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)
מה אתה מציע ? איזה רכב מנהלים ?

בדגמי מאזדה או פורד בלבד .

מונדאו טיטניום מהמודלים 13/14,רכב מעולה.

אם תיכנס לאחד הגיפונים האלה אחרי נהיגה במונדאו,אני מבטיח לך שלא תבין איך חשבת בכיוון שלהם בכלל.

התחזקות הפלח של הגיפונים היא תופעה עולמית,אבל בארץ,כמו כל דבר,התופעה קיצונית מאד.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם

המונדיאו שווקה ב-2013 וגם בשנה זו חלקית מאוד. ב-2014 בוצעה מתיחת פנים שעדיין לא הגעה לארץ עד היום.

אני חולק על mikush1 וחושב שהמאזדה CX-5 היא אופציה בהחלט ראויה, יש לא מעט אנשים שמעדיפים ג'פונים כי יותר קל להכנס ולצאת מהם. לאמא שלי יש CX-5 אחרי 25 שנה של נסיעה ברכבי מנהלים מאופל אומגה דרך מאזדה 626 ואוקטביה 1.8, והיא מאד מרוצה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המונדיאו שווקה ב-2013 וגם בשנה זו חלקית מאוד. ב-2014 בוצעה מתיחת פנים שעדיין לא הגעה לארץ עד היום.

אני חולק על mikush1 וחושב שהמאזדה CX-5 היא אופציה בהחלט ראויה, יש לא מעט אנשים שמעדיפים ג'פונים כי יותר קל להכנס ולצאת מהם. לאמא שלי יש CX-5 אחרי 25 שנה של נסיעה ברכבי מנהלים מאופל אומגה דרך מאזדה 626 ואוקטביה 1.8, והיא מאד מרוצה.

אשתי תוכל בקלות להכנס בחניה בין 2 רכבים בדיוק כמו שהיא נכנסת כרגע עם המאזדה 3 ?

פורסם

בהחלט - במיוחד אם לרכב שתקנה יש מצלמת רוורס מקורית. אם אין לו להוסיף יעלה לך 700 ₪ בכל מוסך מורשה. היא גם קצרה מה3 בסנטימטרים בודדים.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
בהחלט - במיוחד אם לרכב שתקנה יש מצלמת רוורס מקורית. אם אין לו להוסיף יעלה לך 700 ₪ בכל מוסך מורשה. היא גם קצרה מה3 בסנטימטרים בודדים.

היא נכנסת מקדימה לא ברוורס . יש רכבים מימין ומשמאל .

פורסם
היא נכנסת מקדימה לא ברוורס . יש רכבים מימין ומשמאל .

הCX-5 רחבה ב-9 סנטימטרים מהמאזדה 3.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לדעתי מהרכבים שציינת הספורטאז' תתן לך את התמורה הגדולה ביותר לכסף (עם דגש על בטיחות ואיבזור, אני מאד התרשמתי מגרסאת ה1.6 כשלקחתי אותה לנסיעת מבחן).

פורסם

בטופ-טרייד יש כמה CX-5 למכירה.

אם אתה יכול להוסיף 10K ולקנות ספורטאז' חדש - לא תצטער.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא, זה הדגם הישן - אני מתכוון לחדש מאולם התצוגה של היבואן ב-140K כולל אגרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...