Jump to content

דודומגיק

  • הודעות

    232
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי דודומגיק

  1. אוקיי תודה חברים . אני נאלץ למחוק את הסרטון עמכם הסליחה .
  2. שימו לב לסרטון הזה : https://www.youtube.com/watch?v=kZU56yJbtU8 הרכב נכנס לחניה ברוורס , שמו לב לפרטים הקטנים : ברגע שנכנס לחניה השמש על פח הקדמי מוצל . גלישה ב 30 סמ כדי לתקן חניה - אין יכולת לראות את הרכב הבא משמאל ( רכב חונה עם סדין על החלון ככל הנראה לצל בשביל תינוק) רכב מגיע מצד שמאל במהירות ( חניה פנימית ) סיבה למהירות - ילד לגן והיסח דעת מרבית . מה דעתכם ?
  3. רוצה קצת לשדרג את הסאונד ברכב .. שלא יתפוס מקום בבגאז . יש עגלת תינוק וכו . מה מבחינת רמקולים ? מגבר ? מה אתם ממליצים - תקציב 5000 . מערכת מקורית הוחלפה לאנדרואיד . תודה.
  4. תודה שישי אני בטיפול בכל מקרה.
  5. כן תצוגה עובדת . איך מחליפים מנורה ? אפשר לעשות את זה לבד ?
  6. אין לי מושג היכן נמצאים הפיוזים . אפשר הדרכה ?
  7. מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה ? כל שאר האורות ברכב עובדים ( תאורת שעונים - אורות דרך - חניה - רוורס וכן הלאה )
  8. איפה הכי זול להתקין מערכת כזו ?
  9. המלצה למצלמת דרך עד 1000 שקלים. תודה
  10. אפשר לקבל המלצה למערכת אנדרואיד למאזדה CX5 כולל גי פי אס ? יש לי משענות ראש שכוללות אחד דיוי די והשנים גולם . מעונים שהם יתחברו אליו גם אם אפשר. דגם : Evervox EV-9088H/DG תודה
  11. האם בדגם הנ"ל 2013 יש את האופציה דומם מנוע בעצירה ? אם כן למה האפשרות הזו לא עובדת ברכב יכול להיות שהוא ביטל ?
  12. איך בודקים אם רכב הוא רכב שנרכש מחברה או מליסינג ? כתוב ברשיון רכב ?
  13. האם יש הבדל גדול בדגם של 2013 לדגם של 2014 ? מבחינת קילמוטראז 2013 - 55 אלף קמ זה הרבה ? תודה חברים .
  14. מה זאת אומרת לא ליסינג פרטי ?
  15. מצאתי רכב שבפרסום שלו רשום : רכב שנקנה מאלבר כיד ראשונה 0 ק״מ( לא ליסינג פרטי רק נקנה מאלבר) והוא מבקש מחירון . אני רק לא מבין . האם הרכב צריך הורדה מהמחירון מכיוון שהוא נקנה מחברה ב0 קמ . ולא מהחברה עצמה . ? קצת סדר יעזור לי , אני מעונין לרכוש את הרכב . המוכר מתעקש שאין לזה הורדה.
  16. מה שמוזר שמצב סחיטה במכונה כן גורם למכונה לסחוט .
  17. מכונת כביסה בוש . דגם דיגיטלי חדשה שנה+ ( לא בתוקף אחריות ) . לאחרונה לא סוחטת בתוכנית רגילה ויש להעביר למצב סחיטה שזה עוד 13 דקות לאחר שהתוכנית המקורית מסתיימת אך לא סחטה . יש למישהו מושג מה הבעיה לפני שאני מזמין טכנאי בוש ונפרד מכמה מאות שקלים שלדעתי הבעיה קטנה ביותר . תודה רבה
  18. לא עצמאי .
  19. האם אני צריך לדווח למס הכנסה על קניית רכב יד 2 מחירון 136 K ? תודה
  20. שלח קישור בבקשה
  21. אתה מתכוון לזה ? http://www.carcost.co.il/deals/deal/210
  22. רק שהם שכחו להוסיף את מאזדה CX5 להשוואה . והאמת שחיפשתי את הדגם של לוקצרי ואין בשום לוח מודעות . מוזר . קשה להשגה אה .
  23. היא נכנסת מקדימה לא ברוורס . יש רכבים מימין ומשמאל .
  24. אשתי תוכל בקלות להכנס בחניה בין 2 רכבים בדיוק כמו שהיא נכנסת כרגע עם המאזדה 3 ?
×
×
  • תוכן חדש...