Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע 2 ליטר או דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסן זה לא מזדה ולא סובארו?

נראה לי שאתה תקוע בארצינו הקטנה...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסן טידה ? ניסון מיקרה ? לא הצלחה גדולה , אבל בחיפוש באינטרנט ראיתי שיש ניסן אלמריה דיזל מלא מומנט יש כמה מציאות

פורסם

שמע חבר, אתה שקוע עמוק עמוק בסטיגמות. בצורה שמפתיעה אפילו גולש וותיק בפורום שכמוני.

ניסן זה לא שיא האמינות? שמע, אבא שלי לימד נהיגה 3 שנים על ניסן טידה, הרכב הזה עבר התעללויות מפה עד הודעה חדשה, ולא הייתה תקלה אחת!

אחי ואחותי שניהם עם משפחות ושניהם עם טידה 2009 ו2008, שניהם כבר שנים עם הרכבים, מרוצים עד הגג, אמינות כמו בטון משוריין.

ניסן מיקרה, לפחות האקו מיקרה, זה רכב מצויין, אמין בצורה יוצאת דופן, חסכוני. ונמכר במספרים יפים מאוד, רק תפתח את העיניים על הכביש.

ושלא נתחיל על ניסן ג'וק שנמכר בצורה מאוד יפה.

בקיצור, צא מהסטיגמות, דווקא הטויוטה קורולה 2003 והלאה עשו לנו צרות שלא יאומנו.

בקשר לדיזל - אני עם פאביה דיזל 2009, ידנית. רכב מצויין. חסכוני, אמין וחזק. תחפש משהו בכיוון.

פורסם

ניסן זו החברת רכב היפנית השניה בגודלה אחרי טויוטה, ובמקום שלישי - הונדה. לפחות ככה זה היה לפני שנתיים-שלוש.

סובארו ומאזדה אלה חברות יפניות קטנות (יחסית, כן), רק שבישראל מסיבות שונות הן מאוד הצליחו, כל אחת בתקופתה.

פורסם

ניסן אלמרה דור ראשון היה אחד הרכבים האמינים שנחתו כאן אי פעם. ניסן מקסימה היה רכב מעולה.

ניסן נוט, שנמכר כאן במספרים קטנים, הפך עכשיו לרכב משומש מבוקש מאוד.

קשקאי זה גם ניסן.

בצפון אמריקה אלטימה נמכרת כמו לחמניות, באירופה יש מלא קשקאי טורבו דיזל ( עם אותו מנוע dci של פלואנס ). חלק מהסיבות שתושבי מדינתינו לא הלכו אחרי ניסן כמו עדר זה היבואן, שמכר כאן מגוון קטן של דגמים, לפעמים לא מהמובילים, כדי למקסם רווחים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אני אמרתי שניסן לא אמינה ? אמרתי שהיא לא הצלחה גדולה בישראל רכב יפני פרווה מאוד ,

ניסן מיקרה קיבלה ציון גרוע במבחן :

http://www.kvishim.co.il/cars/ניסאן-אקו-מיקרה/

ניסן אלמרה ציון פושר :

http://www.kvishim.co.il/cars/ניסאן-אלמרה/

ניסן קשקאי ביקורת גרועה :

http://www.kvishim.co.il/cars/ניסאן-קשקאי/

וניסן גוק על הנייר צריכה להיות עגלה מנוע 1.6 מומנט 16 קג"מ ומשקל 1250 קילו דיי כבדה זה לא רכב קל כנפיים , ובטח לא מאזדה 6

אין לי אינטרס , הכול רשום ברשת האינטרנט .

אם אני אקח רכב כבד ששוקל 1500 קילו למשל ואתן לו מומנט קטן של 17-18 קג"מ אבל אפוצץ אותו בסוסים 200 כ"ס איך הרכב יגיב ? זה הכי מסקרן אותי ...

הוא יסע לאט לאט עד 80 ומ 80 יהיה טיל בליסטי ? , הבנתי שבמכוניות שהמומנט נמוך הכ"ס מחפה על זה איך בדיוק אפשר הסבר ? תודה

עריכה אחרונה על ידי DavidBB
פורסם

תמשיך להקשיב לביקורות, לא תגיע רחוק. מה שלא מתאים לבוחן רכב שרגיל אולי לנהוג על מרצדס, וזו אמת המידה שלו בסופו של דבר. יראה כמציאה אמיתית לבחור שנוהג על לאדה מתפרקת. כשאני קורא מבחן אני מתייחס אליו בביקורת רצינית, כשאני מחפש לרכוש רכב אני נוהג עליו, מחפש למי יש כזה.

או אפילו שוכר מחברת השכרה רכב ליום ורואה אם הרכב מתאים לי, ולא לבוחן רכב.

הרכבים ניסן מעולים, לא פחות. זה שהם לא הצליחו הצלחה מסחרית בארץ כמו מאזדה לא אומר כלום. תופעת העדר בארץ עובדת שעות נוספות.

פורסם (נערך)

נחזור לשאלה המקורית.

מנועי dci של רנו מותקנים במגוון דגמים של רנו וניסן כ 10 שנים. מנועים אמינים, סוחבים היטב וחסכוניים, שהוכיחו את עצמם וממשיכים להוכיח.

מי שנוסע 40 אלף, אין משהו יותר מתאים. יתרון נוסף של רנו פלואנס/ מגאן זה נוחות המושבים המעולה. הרי מי שנוהג הרבה צריך לשבת זמן ממושך בכיסא הנהג.

יותר ויותר נהגי מוניות קונים רנו עם המנוע dci.

עוד סטיגמה - מה שנהגי מוניות קונים, זה טוב.

אגב, גם קיה סיד עם מנוע טורבו דיזל רכב מעולה

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם (נערך)

הבעיה למצוא רכב דיזל במצב טוב משומש בדרך כלל כל הרכבים האלה מוצעים למכירה עם 250-300K ק"מ , אבל אני חייב לציין לטובה את יונדאי היחידה בשוק הרכבים שלקחה רכב כמו I25 ושמה לו באדי קל 1080 קילו אני חייב לנסוע על הרכב הזה אם " מאזדה 3 " לפי העדר היא מטוס אז ה I25 צריכה להיות משהו משהו ... אותם נתונים רק משקל קל יותר בהרבה ...

במקרה הכי גרוע ואני לא אמצא דיזל במצב נורמלי , יש רכב 2L קל יחסית עם מומנט גבוה בנזין ? ( לא טורבו ) או שזה לא קיים ? כל הרכבים של הבנזין 2 ליטר הם בערך 18-21 מומנט צריך רכב כזה עם משקל נמוך .

אני לא אחד שקורע את הכביש על 160 אני נוסע גג 110 אני נהג נוסח אשכנז אז הכ"ס סוסים הם לא משהו שאני חושק בו יותר מומנט סחיבה סחיבה .

תקציב עד 60 אלף ש"ח

==============================================

הצצתי עכשיו בקיה סיד רכב דיזל 1.6 פצצה של דבר יש לו מומנט כמו רכב 2500-3000 סמק בנזין 130 כ"ס חיה רעה אבל הוא יקר למצוא דבר כזה משומש במצב טוב זה כמעט נדיר לא קיים.

עריכה אחרונה על ידי DavidBB
פורסם

מחפש המלצה ל 2 רכבים בתקציב עד 60 אלף שקל 1. שיהיה בנזין 2. שיהיה דיזל עם דגש לסחיבה !!!

צריכת דלק 1:12 ומעלה .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם זה עדיין רלוונטי

אני מעמיד עכשיו למכירה את הסיטרואן שלי שמורה פרטית ומאוד חסכונית חזקה מאוד ומאובזרת בטירוף.

מעדיף שתמכר לחבר פורום שמבין עניין .

יושבת לך בול בתקציב והרכב אחרי טיפול והחלפות של הרבה דברים מתכלים כגון צמיגים איכותיים כמובן בלמים מצבר מיוחד חדש שעולה 1300 שח ועוד. צור קשר ב 0522439578 משה

פורסם

עם הקילומטרז שאתה עושה הדיזל יחסוך לך סכומי עתק מידי שנה. אני לא מבין מה ההתלבטות.

אלא אם כן רוב הנסיעות שלך בעיר, אז הייבריד של טויוטה עדיף על הדיזל בחיסכון וגם בדברים אחרים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...