Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לזוג צעיר 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהבנו שהקליאו הקשישה שלנו בסוף חייה (וסתי לחץ שמן בתיבת ההילוכים הלכו והגיר גם לפני זה לא היה משהו) הבנו שצריך להתקדם.

הכיוון הוא להשקיע רק ברכב באזור ה20k.

דרישות:

• אני מחפש רכב סופר מיני עם צריכת דלק סבירה.
  • הרכב חייב להיות אוטומטי לצערי.
  • לא חיוני אבל רכב ידידותי לאוהבי DIY
  • התחשבות במחירי הביטוח לנהג צעיר = רכב לא גניב?

אני נוטה לכיוון פיאט פונטו, שגם המחירים שלהם ברצפה - אני מניח בגלל בעיות אמינות בעבר.

בהתחלה חשבתי על ספייס פונטו מסוף הדגם (2005-6) אבל ראיתי שגם גרנדה פונטו נכנס בתקציב, אבל יש להם בעיה עם התיבה הרובוטית - יכול להיות שהבעיה הזאת נפתרה בשנתונים האחרונים? 2009-10?

חשבתי גם על פיז'ו 206 2007-8 אוטומט

אשמח גם לשמוע את דעתכם במחירי הטיפולים לרכבים.

תודה!

פורסם

החיסרון של הגיר הרובוטי הוא גם בפעולה שלו,היא לא חלקה כמו באוטומט רגיל.

אתם מאוד קרובים בתקציב לדייהטסו סיריון ממודל 2007,מדובר על רכב שעונה על הדרישות שלכם,לא יודע עד כמה הוא DIY אבל לשאר הדרישות הוא כן.

יונדאי גטס ברמת גימור GLS/GLX/GLI גם יכולה להיות אופציה,הרכב אמין ולא יקר לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי בעיה עם הגיר הרובוטי אלא עם המוניטין שלו. ידוע לך אם נפתר בשנתונים 2010+?

הסיריון מרגיש לי משעמם ומכוער.

איך הוא על הכביש? זריז?

את הגטס אני דווקא אוהב מימי הצבא העליזים וזוכר אותה כרכב זריז אבל שותה דלק.

פורסם

הסריון מרגישה די טוב,לא חסר כוח.

הגטס לא חיסכונית במיוחד,אבל דלק זה לא הכול,מצד שני היא מגלה אמינות טובה,חלפים לא יקרים וגיר שנחשב לאמין מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההמלצות.

את האמת שאני מאוד מתחבר לגרנדה פונטו.

אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור על נושא האמינות של הגיר בשנותונים המאוחרים (2010)

פורסם

אם פונטו - קח ידנית, הרובוטית היא חד מצמדית ולא נעימה (יחסית לאוטומט רגיל, או רובוטי מתקדם עם 2 מצמדים).

אם אתה מחפש רכב אוטומטי, רובוטי חד מצמדי לא צריך להיות ברשימה שלך הוא יותר קרוב לידני מאשר לאוטומט.

ספציפית לגיר של הפונטו, אני עם 2007, ואני יכול להגיד לך שאמין הוא לא, ולמרות שהשיפורים שעבר, עדיין פה ושם רואים בפורומים בחו"ל שיש בו בדיוק את אותם הסימפטומים שאני חווה עם ה07' אחד-לאחד.

אני מחזיק את הרכב כבר שנה חמישית, ואם אוטומטית זה דרישה שלך, והרגע אתה מסיים מערכת יחסים עם רכב, במיוחד אם זה בגלל בעיות בלחץ שמן בגיר, אני יכול רק להמליץ לך חד משמעית, זה לא להיכנס להרפתקאה הזאתי.

• תוכן חדש...