Jump to content

Sloth

  • הודעות

    4
  • כאן מאז:

הנקודות של Sloth

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

1

מוניטין

  1. הייי לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון לשאול את השאלה וזה אולי ישמע לכם קצת טיפשי. קניתי יונדאי I30 לפני כחצי שנה כאשר מילאתי טנק דלק שלם המד דלק הראה לי שיש לי לסוע בערך 490 ואפילו 500 ק"מ. ככל שעבר הזמן זה רק ירד היום כאשר אני ממלא טנק דלק שלם המד מראה לי 450 ק"מ. מישהו יודע את הסיבה לכך? (הטיפול הבא שלי הוא ממש בקרוב) האם זה קשור לפילטר? תודה לכולם מראש
  2. אין כרגע משהו ספציפי ממש אני עדיין בתהליכים של חשיבה ובדיקה (יכול להיות שבסופו של דבר זה יהיה I25 מנוע 1600 שנת 2011) אבל הכוונה של השאלה הייתה לדוגמא שהייתי בגלילות וכמובן שיש מכון של קומפיוטסט על המגרשים שם. ולפי מה שאני קורא פה בפורומים אין אפילו טעם להכניס לשם לבדיקה כי סביר להניח שיש איזה דיל ביניהם למגרשים עצמם. אז לדוגמא אם אני מחליט לקחת רכב משם לבדיקה עצמאית אין לי מושג לאן לפנות
  3. היי לכולם אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הספציפי הזה, אבל אנסה את מזלי. בתור אחד שעכשיו מחפש רכב בסוכנויות רכב (כלמוביל, טריידמוביל וכו'...) אשר נמצאים רחוק מהאזור הבטוח שלי רציתי לדעת האם יש איזה שרשור או עזרה כלשהי לגבי מוסכים מומלצים הנמצאים קרוב לאזורים הללו של החברות. פשוט כאשר אני מגיע לגלילות וכדומה ורואה רכב מסויים אני פשוט נתקע ולא יודע היכן לקחת את הרכב לבדיקה מטעמי. (חיפשתי פה בפורום אבל ראיתי רק המלצות על מוסכים באופן פרטני שאני לא יודע כלל אם הם קרובים)
  4. אהלן לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני נוהג ביום בערך 100 ק"מ לעבודה (הלוך חזור) רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות. אני מחפש רכב שיהיה יחסית קטן אך אמיד מבחינה ש"יסחוב" את הנסיעות. חשוב לי מאוד שיהיה חסכוני וידני. (ורצוי מאוד גם שיהיה מרווח אני 1.90 - כמובן שאני לא מצפה למכונית סלון אני מבין שסופר מיני מוגבל ביכולות) ההתלבטות שלי היא או סוויפט או I20 או יאריס לאחר שקראתי פוסטים בפורום פה עולה השאלה האם במרחקים כאלה באמת עדיף להשקיע במכוניות סופר מיני או שכבר עדיף משהו יותר מאסיבי עם מנועי 1.4-1.6 למרות שהם לא חסכוניים במיוחד.
×
×
  • תוכן חדש...