Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.יש לי שתי שאלות בנוגע לרכישת רכב חדש בארצות הברית ואשמח אם חברי פורום שחיו בארצות הברית יוכלו לעזור לי...

בישראל רכישת רכב חדש מלווה באיבוד ערך גבוה בשלושת השנים הראשונות. האם הכלל הזה קורה גם בארצות הברית? גם באחוזי הפחת שהרכב סופג?

שאלה שניה באותו הנושא- בישראל רכב יוקרה סופג ירידות ערך מאוד מאסיביות בשנים הראשונות, לדעתי יותר(באחוזים כמובן) מרכב ״רגיל״.האם גם בארצות הברית רכבי יוקרה כמו מרצדס, במוו, וולוו וכדומה גם מאבדים באחוזים ערך יותר גבוה מהרכבים הממוצעים?

שבוע נפלא לכולם

פורסם

המצב בארצות הברית לא שונה בהרבה. בשלוש שנים הראשונה רכב ממוצע מאבד 50% מערכו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המצב יותר מסובך, בארה"ב בסוף השנה יש מבצעים מצויינים, לדוגמה אני כרגע מסתכל על קדילק ats turbo awd, 2016 עולה 43000$קנדי,וכזאת שנת 2015 חדשה עולה במבצע חיסול 30000$, יד שניה 2013-14עולה 23-25,עדיף לחכות למבצעים של סוף השנה ולראות

פורסם
בישראל רכב יוקרה סופג ירידות ערך מאוד מאסיביות בשנים הראשונות, לדעתי יותר(באחוזים כמובן) מרכב ״רגיל״.

לא בטוח שזה נכון. רכבי יוקרה עליהם הסתכלתי בלוחות הפסידו באחוזים בערך כמו רכב רגיל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
המצב יותר מסובך, בארה"ב בסוף השנה יש מבצעים מצויינים, לדוגמה אני כרגע מסתכל על קדילק ats turbo awd, 2016 עולה 43000$קנדי,וכזאת שנת 2015 חדשה עולה במבצע חיסול 30000$, יד שניה 2013-14עולה 23-25,עדיף לחכות למבצעים של סוף השנה ולראות

ממתי המחירים בארה״ב נקובים בדולר קנדי?

• תוכן חדש...