Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכב עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שנתיים וחצי עם קיה ריו ידנית 2013 חדשה מהחברה אני מוכר אותה עקב הגיר (ידני).

אני מחפש רכב שגם אישתי תוכל לנהוג בו ולכן הוא חייב להיות אוטומט.

אני מחפש רכב תוצרת סדאן\5 דלתות שיהיה מקום לעגלה בעתיד אפשר גם להשתמש בחלק מהמושב האחורי.

בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון סקודה אוקטביה 2010 אך הבנתי שהגיר מאוד בעייתי.

לאחר מכן שקלתי איביזה 2013 ושם כבר הבנתי שהגיר יותר טוב ועבר שיפור אך עדיין המליצו שרכב עם מנוע TSI וגיר DSG ללא אחריות הוא סוג של בור.

אתה האמת אני דיי נמשך לרכבי VAG ולכן הייתי שמח לאחד מהקבוצה אך לא רוצה חור בכיס, מה המלצתכם בנושא?

מעבר לכך, אם אני מוותר על הרעיון של רכב כזה, אילו רבים הייתם יכולים להמליץ שיהיה כיף לנסיעה וקל להחזקה בתקציב הנתון (במידה וישנם אופציות טובות ניתן לחרוג בעד 10 אלף).

אשמח לעזרתכם.

• תוכן חדש...