Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין טוב יותר מאשר בדיקה מוחשית עם הכסאות הרלונטים.

כל כיסא תינוק או בוסטר במידות שונות (שלי לא זהה לשלך).

לכן ממליץ לך להיכנס לסוכנות המכירה עם הכסאות שברשותך.

ככה נוהגים רבים מרוכשי מכוניות לפני קבלת החלטה סופית

באם דגם הרכב המבוקש מתאים לצרכיהם.

תגיע עם הרכב שבו הכיסאות לחניון הנמצא בחזית

פתח הסוכנות של דאצ'יה בפ"ת,

תפרק את הכיסאות והבוסטר מרכבך.

להרכבתם באחד מרכבי דאצ'יה דאסטר הנמצאים בתצוגה או בחניון שבחזית.

ניתן לבקש את עזרתם של נציגי המכירות.

פורסם

היי,

יש לנו כסאות תינוק ובוסטר אצלנו באולם ותוכל למדוד על הרכבים.

אנו מציגים 2 כיסאות ובוסטר שנכנסים במושב האחורי בסנדרו סטפווי. כמובן שנכנסים גם בדאסטר.

נשמח לארח אותך אצלנו במרכז המכירות בפתח תקווה.

פורסם

אני מאוד אוהב את המותג הנ''ל ומה שיש לו להציע, במיוחד את הדאסטר, כמו שאמרו בדוק באופן פיזי את עניין מיקום והושבת הכסאות על הספסל.

נ.ב

רק לידיעתך בשל העובדה שאתה הולך להסיע גם את הקטנטנים שלך ברכב, הרכבים אינם נתפסים כבטיחותיים, למעשה זאת אחת מנקודות התורפה שלהם, במידה ולקחת בחשבון המשך במסע שלך.

המון בהצלחה!

פורסם

תודה למשיבים. מתכנן באמת להגיע לסוכנות, אני פשוט מהצפון ואם התשובה היתה - אין סיכוי חבל על הזמן המושב צר מאוד - זה היה חוסך לי את הנסיעה.

לגבי הבטיחות - זה בהחלט הפריע לי ולכן חפרתי אתמול את מבחן הבטיחות ב-2011 בו היא קיבלה רק 3 כוכבים.

אובדן נקודות היה על חוסר ב- ESP (שיש בדגם הישראלי).

בנוסף - מבחן הריסוק לילדים במושב האחורי היה כמעט מושלם. ניקוד הבטיחות לילדים ירד בגלל שפתקית האזהרה לגבי השילוב הלא מוצלח בין כרית אויר לילדים במושב האחורי אינה טובה.

Child occupant

The car scored maximum points for its protection of the 18 month dummy in the dynamic tests. Forward movement of the head of the 3 year dummy, sat in a forward facing restraint, was well controlled in the frontal impact and both dummies were properly contained by their restraints in the side barrier test. The passenger airbag can be disabled to allow a rearward facing child restraint to be used in that seating position. However, information provided to the driver regarding the status of the airbag is not sufficiently clear. The dangers of using a rearward facing seat in that seat without first disabling the airbag were clearly explained, but the label was not permanently attached to the sun visor

.

נקודות התורפה האמיתיות הן בטיחות בינונית למושב הקדמי (74% - לא מבריק) ובעיקר הגנה על הולכי רגל - 28%. זה באמת פאדיחה, וזה הציון הכי נמוך שמצאתי לבטיחות להולכי רגל, אך זה לא דיל ברייקר מבחינתי.

פורסם

בדקתי את המושב האחורי של הדאסטר באותה השאלה ודוקא בגלל שהוא שטוח יש יכולת טובה לתמרן שם עם מושבי תינוקות. באופן מוזר גם הסטפאווי מאוד רחב מאחורה. תבדוק את המושבים שלך כמובן. לא מן הנמנע שבתצוגה יש מושבי קוסקו סנרה (צרים מאוד) בזמן שלך ישנן תפלצות אוונפלו (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

יש לי דאסטר כבר כמעט שנה.

אצלי מותקן באופן קבוע גם כיסא וגם בוסטר.

ניתן בהחלט להתקין כיסא נוסף אך זה תלוי בגודל הכיסאות הספציפיים.

אם תירצה, אני גר בעתלית- שלח ה"פ ואתרום לך את הרכב לבדיקת כיסאות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

א. הרכב פחות בטיחותי ביחס לרכבים מהמשפחה שלו. מה שאומר שמן הסמן הוא יותר בטיחותי מרכבי מיני וכד.

ב. לא כל כך ברור מה אומר ציון 3 כוכבי בטיחות. זה שכלול של הרבה נתונים כגון שחסר מערכת התראה על סטיה מנתיב ועוד. ולכן גם בזה קשה להגיד איפה בדיוק הוא לא בטיחותי

• תוכן חדש...