Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חוות דעת על הרכב מתקשה למצוא מבחן על הרכב בשנתון הזה. רכב מומלץ ? עדיף מאזדה שש שנתון ישן יותר? האם יש אותו מנוע לרכב כמו מאזדה שש? אני מאוד מתקשה למצוא חומר על הרכב. אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

שני רכבים מקטגוריות שונות.

היתרונות של הפולו - חסכונית יותר, קלה יותר לחניה ,חזקה יותר ומהירה יותר.

היתרונות של ה3 - גדולה יותר, תא מטען גדול יותר , אמינה יותר ,מאובזרת יותר.

פורסם

מבחינת ספורטיבי(עד כמה שאפשר לקרוא למכוניות האלה ככה) המאזדה מתנהגת טוב יותר. מבחינת פולו או איביזה הן דיי נייטרליות לטעמי ורק את יחידת הכוח מרגישים .

פורסם

המאזדה רכב לא רע,עם בונוס של הנאה מנהיגה לעומת משפחתיות אחרות,יש לו גם את הבעיות שלו,כמו כל רכב.

מציע לך לחפור בפורום,אתה תמצא את כל המידע לגבי הרכב.

פורסם

לא יאומן אבל אין כמעט פרטים על הרכב. יום שישי לוקח לבדיקה. רוצה לדעת אם יש לה מנוע או גיר כמו מאזדה 6,אבל ממש לא מוצא חומר

פורסם

אם היית קורא את מה שכתוב בקישור למבחן ששלחו לך היית רואה שה-3 חולקת את המנוע והגיר עם המאזדה 5 והמאזדה 6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מנוע ה2.0 ליטר של מאזדה לא מרגיש חזק במיוחד.

בטח לא חסכוני.

אבל מאוד אמין!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה אותו כמו ב-5 וב-6 כאשר בכל דגם המנוע מכוייל בצורה מעט שונה וההספקים שונים במעט בין הדגמים השונים אבל המנוע הוא אותו מנוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לי יש את ה 3 2.0 דור 2 2009 וה 6 2.0 דור שני 2011 לאחר המתיחת פנים. המנוע לא בדיוק אותו הדבר. ה 6 משנת 2011 מגיעה עם מנוע שונה וחסכוני יותר בשל הזרקה ישירה. היחסי העברה בגיר של ה 3 קצרים יותר, ובכלל ה 3 בגלל המשקל הנמוך יותר והיחסי העברה מאיצה מהר יותר מה , יש לה מתלים קשיחים יותר והיא יותר תזזיתית - הייתי אומר גם ספורטיבית. ה 3 מאוד אמינה (גם ה 6). אם יש שאלות נוספות אשמח לענות.

• תוכן חדש...