Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

כיצד נתפסים הרכבים שיש באוטודיל? הבנתי שמדובר ברכבים שמורים מיד ראשונה לרוב.

ההתלבטות להחלפת הרכב הנוכחי החריפה לאחרונה מאז שאני פוזל למשפחתיות גדולות (אנחנו זוג פלוס ילד) יותר למטרת נוחות נהיגה ושיוט שקט. חשובה העוצמה, הספורטיביות זה בונוס אך לא חובה.

הכיוון הוא פאסאט משנת 2012 עם מנוע 1.8 (אוטודיל) - די מחבב את המראה הסולידי וה"מכובד"

או מונדאו טיטניום 2012 (לא בהכרח מאוטודיל) - פחות מחבב את המראה, אך הביקורות מראות שהיא מהנה יותר לנהיגה וגם זולה יותר

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

הניסיון שלי ושל חברים עם אוטודיל טוב.מבין המגרשים שיש שם בחוץ, אחד הטובים, מכוניות לרוב מיד ראשונה וללא עבר "מרשיע". די "מגרש עם אבא".יחד עם זאת וגם אם המדיניות היא להחזיק רכבים טובים, בסה"כ הם קונים מאסות של רכבים, הבדיקה נעשית ע"י מכון חיצוני "בסיטונאות" ולא מן הנמנע שמתגלגל אליהם גם רכב בעייתי.לדעתי הסיכון באוטודיל שווה לסיכון מול לקוח פרטי אבל היתרון שיש גילוי נאות, טופס בדיקה וחברה מסודרת .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בכל מקרה לבדוק

אבל למה לא לרכוש מפרטי? יש מבחר גדול של פרטיים עם קמ נמוך ביד נמוכה

הם הטרייד של vag ושל סמלת, אז יש מבחר. אבל תחשוב שמה שהם מוכרים לך במאה הם קנו ב80. אז תציע 90 למוכר הפוטנציאלי והרווחת :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה לא תמיד נכון. אני קניתי רכב מאוטודיל שהיה מפורסם בלוח ובפורום ב20K ש"ח פחות ממה שהמוכר הפרטי ביקש.

בשני הרכבים שקניתי מהם הכרתי (דרך חברים) את הבעלים המקוריים ככה שלא הייתי צריך לקחת לבדיקה. במידה ולא ידעתי את ההיסטוריה של הרכב לא הייתי מסתמך על הבדיקה שלהם. בנוסף הייתי גם מוציא את היסטורית הטיפולים מהמוסך שהרכב היה מטופל בו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני אישית קיבלתי את הרושם שהמחירים שלהם גבוהים משמעותית ממחירי השוק, לפחות ברכבים עממיים.

בפעמים שיצא לי להגיע לסניף חיפה השרות גם כן היה חצי כוח, נאמר לי שהרכבים נמכרים as is וללא אחריות, ככה שלא ראיתי סיבה ממשית להתקדם איתם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

מנסיון עם מספר רכבים מולם - בסה"כ די אמינים, אבל יש גליצ'ים. הבעיה היא במחיר (צריך להתמקח אבל בסוף הם יורדים) ובכך שבעבר הם באמת החזיקו סחורה יפה. כיום יש אצלם די הרבה זבל - רכבים עם קילומטראז' מטורף וכו'. מכיוון שהם הטרייד-אין של מספר חברות הם די מחוייבים לקחת כל דבר, וככה זה נראה. אבל עדיין מול אחרים הם יחסית ישרים

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הם לא זולים בכלל, ומסבירים את זה בכך שהרכבים שלהם במצב טוב ולא גמורים.

לי באופן אישי היה ניסיון לא טוב איתם. לקחתי רכב לנסיעת מבחן לפני רכישה, לאחר הנסיעה בדקתי רישיון רכב וראיתי שהצמיגים והג'אנטים שיש על הרכב לא תואמים את הרישיון.

זה היה לפני הרבה שנים אבל הרושם נשאר.

A3

A4

פורסם

המכון לבדיקת רכבים באזור אוטו דיל סניף בני ברק - נקרא מ.מ.מ.

ממליץ לך להתרחק ממקום אתר המכירה בבני ברק

ולבדוק במכוני הבדיקה בתחום תל אביב.

פורסם (נערך)

כמו כן הייתי ממליץ לך לבדוק היטב שהפאסאט משנתון הזה לא מכילה את המנוע 1.8 הבעייתי .

תחפש פה בפורום, אולי אני טועה ומטעה, אבל ל VW היה כשל תכנוני באחד מדגמי מנועי בנזין 1.8 ליטר. גרם להרבה צרות , בעיקר לצריכת שמן גובהה והתנערות מאחריות למצב.

בנוסף: אתה כנראה קונה את הפאסאט האוטומטית עם DSG7 . תבדוק גם את זה כי יש תביעה יצוגית (שהלקוחות גם זכו בה) על בעיות בגיר הזה בדיוק בשנתונים שאתה מחפש . גם על זה כדאי שתריץ פה חיפוש.

אם התלהבת מהפאסאט אז מומלץ שתסתכל על האחות התאומה שלה:הסופרב. לדעתי לא נופלת ממנה בהרבה אבל עולה פחות. זה אותם מכלולים כמו בפאסאט . יתכן שעם אותו סכום כסף תוכל לעלות שנתון לרכב חדש יותר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...