Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב עד 40000 כאשר מה שחשוב לי זה בעיקר אמינות ואח"כ כל השאר.

אני עושה פחות מ15000 קילומטר בשנה, אך חלק לא מבוטל מהן יהיו לעליות בירושלים (פעם בשבוע).

להלן הדגמים שבאים בחשבון :

• סוויפט 2007-2009
  • מאזדה 2 2008
  • יונאי i20
  • קיה פיקנטו 2011 1.25 (יודע שזה מיני, אך להבנתי מכונית בוגרת)
  • טויטה יאריס
  • דיאטסו סיריון

מה דעתכם? יתרונות חסרונות? מחיר ריאלי לכל דגם(להבנתי מחירון יד 2 לא משקף)? כרגע נוטה לכיוון הסוויפט. היכן הכי כדאי לקנות (מגרש, פרטי switch) ?

פרמטר נוסף שאשמח לדעת מה עדיף - קילומטרז דגם 2009 עם 150000 קילומטר או 2007 עם 91000 (סוויפט) שניהם יד ראשונה פרטית.

וחלק אחרון. כרגע יש לי יונדאי אטוס 2001 166000 קילומטר טסט עד נובמבר יד חמישית. לא מצליח להיפטר ממנה. רעיונות? טרייד אין לא ממש הציעו לי כלום עבורה.

סיכום:

רכב מומלץ, מחיר ריאלי, פרמטר משמעותי יותר (קמ או שנה), היכן לקנות, מה לעשות עם הישן

תודה לכולם!

פורסם

מבחינת אמינות כול רכבים שהצגת עונים לדרישה זו.

הסוויפט אכן זריזה ולרעתה רק שהיא יקרה מעט המתחרות ולכן תהיה ישנה יותר.

מזדה 2 כדאי לחפש רק ברמת גימור דינמיק,מעבר לתוספת איבזור מול אקטיב שזאת הגירסה הבסיסית,יש גם 6 כריות אוויר לעומת 2.

היונדאי גם בגירסת הבסיס עם איבזור טוב,אמינות טובה אך מעט עצלה.

הפיקנטו אכן רכב טוב והיתרון שלו שהוא יהיה חדש יחסית, אך פחות חלש מהסופר מיני.

היאריס היא עם גיר רובוטי,חיסכונית אבל פעולה לא חלקה כמו של תיבה פלנטרית,לרעתה שמירת מחיר טובה,למוכר זה מצוין,לקונה זה לא טוב כי אתה תקנה רכב ישן יחסית.

סיריון אכן רכב טוב,אך בכזה תקציב לדעתי כבר מיושן.

לגבי הרכב שלך,תבדוק בכמה מוכרים כאלה רכבים,ותוריד לאט אט מהמחיר.

לקנות רכב אתה יכול מבן אדם פרטי או SWITCH גם שם אלו רכבים פרטים,ממגרש פרטי לא הייתי קונה.

מחירון יד2 ל קובע,חברות הביטוח למשל עובדות עם לוי יצחק. על מנת לדעת המחרי המחיר הוא טוב פשוט צריך להשוות לשאר הרכבים שנמכרים וכמובן ביחס למחירון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה1.6 עולה לפחות 10 אלף יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה על המענה המהיר.

צמצמת לי את הבחירה ליונדאי, מאזדה, סוזוקי וקיה

כאשר קונים רכב יד שניה מה יותר משמעותי הקילומטר או השנה? כי יש כרגע 2 שעל הפרק שאחד הוא 2007 91000 יד ראשונה והשני הוא 2009 144000.

האם יש עוד משהו שחשוב שאני אשים לב מבחינת דגמים?

פורסם

אין פרמטר אחד שהכי חשוב.

במידה ושניהם באותו מצב הייתי הולך על הקמ הנמוך יותר.

פורסם

הסוזוקי מאוד מומלצת.

זריזה, אמינה ובדגם ה glx גם יפה ומאובזרת לא רע.

לגבי האטוס, חברים ניסו למכור רכב זהה לשלך (אוטומטי) במשך כשלושה חודשים.

הרכב לא מוכר, לא היו טלפונים.

נמכר לפני שבוע בחצי ממחיר המחירון!

פרסם אותו בכל לוח אפשרי ועם תמונות ונתוני צריכת דלק (זה מה שחשות לקוני הרכבים הללו). תן מחיר הגיוני.

תמתין בסבלנות, הרי הסכום שהוא יביא לא ממש משנה את הרכישה של הרכב הבא.

אצלהם הוא עמד בחניה כחודשיים לאחר קניית הרכב הבא.

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...