Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2tsi

nir100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון קטן.

הגיע האוקטביה שהזמנו, בדיוק בזמן שהבטיחו לנו.

1.2tsi דגם style.

אין לי כוח לפרט יותר מידי, בכללי מאוד מרוצים מהרכב, אוקטביה זו אוקטביה, מחיר גבוה תמורה גבוהה.

לגבי הדיון שנפתח על המנוע.

לא חושב שצריך יותר מה1.2 לנהג הרגוע.

אני לא אינדיקציה כי בקושי נהגתי עליה וזה היה בעיר, אבל בוא נגיד שבעיר המנוע הזה מושלם.

מחוץ לעיר, אם המסלול לרוב מישורי והנהג הוא נהג רגיל שמחפש להגיע מAלB בזמן ועם כמה עקיפות בודדות ולא אחד שכל היום רודף אחרי נהיגה ספורטיבית, לטענת אבא שלי המנוע מספק מאוד והוא לא רואה לנכון להוסיף כסף בשביל מנוע חזק יותר.

לגבי סחיבה בעליות וכו׳ נעדכן בהמשך.

פורסם (נערך)

אני אישית הייתי מעדיף להוסיף את ה-5000 שקלים לטובת ה-1.4, אבל זה השיקולים שלך מול שלי.

כיום נוצר מצב שבגלל חברות הליסינג האוקטביה 1.2 מתומחרת ביותר מהגולף 1.4 - נכון אוקטביה רכב טוב והכל, אבל אין שום סיבה לשלם מחיר שגבוה מגולף מקבילה.מצד שני, הגולף בעלת המנוע המקביל לאוקטביה 1.4 הינה יקרה יותר (אין לאוקטביה בארץ גרסת 125 כ"ס, אלא 150 כ"ס כמו לגולף קומפורטליין).

סיבה אחרונה, זה ערך העתידי בתור משומשת - האוקטביה 1.2 מאוד נפוצה בציי רכב ואילו ה-1.4 מוצעת בעיקר לצרכן הפרטי (אם היית למשל מזמין בדצמבר את דגמי 2016, אז היית רואה שהם הציעו את האוקטביה 1.4 במחיר נמוך יותר מה-1.2), כיוון שהאוקטביה 1.4 והגולף מיועדות לצרכן הפרטי, הן לא יהיה נפוצות בחברות הליסינג וסביר להניח שיהיה להם ערך ריאלי גבוה יותר במכירה כמשומשת.

עריכה אחרונה על ידי itsik170
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אכן בדצמבר הם דחפו מאוד חזק את דגמי ה-1.4.

2 עובדות שלי קיבלו בשישי האחרון את הרכבים שלהן, 1.4 סטייל ושתיהן מאוד מרוצות.

פורסם

מייק דבריך מזכירים לי את הפרסומת הבאה (מלפני 27 שנים)

delta.jpg

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מייק דבריך מזכירים לי את הפרסומת הבאה (מלפני 27 שנים)

[ATTACH=CONFIG]448720[/ATTACH]

קצת מצחיק שגם הסלוגן של דאצ'יה ב-2015 זה גם "החשבון פשוט".

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האותיות בפרסומת קצת קטנות... הבחור בפרסומת מספר שהוא קנה דלתא ונסע כבר 1500 ק"מ והוא מרוצה מאד מהשירות של המוסך...

להגיד שמישהו מרוצה או לא אחרי שלושה ימים עם הרכב - זה לא רציני.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב אחרת דווקא.

אפשר בהחלט להיות מרוצה מהבחירה וההחלטה אחרי שקיבלת רכב חדש והספקת להתרשם ממנו במשך מספר ימים.

זה נכון שעם הזמן יורדים לעומק ואפשר שיתגלו דברים שפחות אוהבים.

פורסם (נערך)
לדעתי זאת טעות לשלם את הסכום של:

145 אלף ש"ח על הכביש.

עבור הרכב אוקטביה 1.2tsi דגם style, עם סאנרוף.

ליבואן צמפיון ישנם דגמים עם מנוע 1.4 125 כ"ס בתקן יורו 6.

בתקציב הנמוך מהמחיר שציינת ושקיימת סבירות רבה

שיתאימו לצרכים של הוריך.

לא קיים דגם כזה באוקטביה.

זה או 1.4 אמבישן, או 1.4 סטייל (שניהם עם 150 כוח סוס.).

בקשר לפותח השרשור, 145 זה המון ל 1.2, תוסיף עוד קצת ותיקנה 1.4 סטייל עם גג ב 152-150 על הכביש.

עריכה אחרונה על ידי IdoCuper
פורסם (נערך)
אכן בדצמבר הם דחפו מאוד חזק את דגמי ה-1.4.

2 עובדות שלי קיבלו בשישי האחרון את הרכבים שלהן, 1.4 סטייל ושתיהן מאוד מרוצות.

סגרתי הזמנה בערך בנובמבר.

בסוכנות שסגרתי את ההזמנה היא הורידה אותי מה1.4.

ובשני סוכנויות אחרות בארץ, שבדקתי אפשרות להצעת מחיר זולה יותר, לא הזכירו בכלל את ה1.4.

ניגשתי והתעניינתי ישר ב1.2 סטייל, ולא ניסו לרגע להציג לי את ה1.4.

לגבי התרשמות תוך מספר ימים.

תראה, אני לא אחד שמתהלב ומצדיק את הרכישה רק כי כבר שילמתי והרכב בחנייה.

עברתי את הגיל הזה.

אני משתדל תמיד ליהיות כנה ב100%, למען הבאים שיקראו את השרשור הזה.

היו לי ונהגתי על כמה רכבים, ברכב הזה בשונה מרכבים שהיו לי, פשוט חשבו כמה צעדים קדימה כשתכננו אותו, הן מהיבטי הנדסת אנוש והן מהיבטי פונקציונליות.

יכול ליהיות שיתגלו חסרונות עם הזמן, אם באמת אני אגלה כאלה אני אחזור לכתוב עליהם.

לגבי הפרסומת של הדלתא, זה העלה בזכרוני את הדלתא האגדית שהייתה לאבא שלי ממש פעם כשהייתי ילד קטן.

שמנגד לכל הסטיגמות, הוא סחב עם דלתא שעברה מעל 300 אלף קמ את כל הארץ, באותו זמן הוא עשה איתה לדבריו קרוב ל40 אלף קמ בשנה האחרונה לחייה במשפחה (אחר כך נתנו אותה לבעל מקצוע בתמורה לעבודה שעשה אצלנו בבית).

וכדרך אגב כמה חרטות בפרסומת אחת :)

"נבדקה ע"י מומחי הטכניון", בטח נתנו אותה לכמה סטודנטים תפרנים למשך חודש.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

לגבי הדלתה: לידיעתך היה פעם בטכניון מכון שעשה מבדקי תקינה ועומסים למכוניות. חלק מהפקולטה להנדסת רכב ומכונות . אולי עדיין קיים...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אם סוכן המכירות רצה לדחוף לך רכב מסוים - זה כי יש לו אג'נדה. לא כי הוא מחפש את טובתך...

הורידו אותך מה- 1.4? כנראה רצו להיפטר מעודפי 1.2 סטייל, משום שזה דגם ליסינג עם אבזור, ואולי לא נמכר מספיק לפרטיים, אולי נתקעו עם מלאי, לך תדע.

HAVING SAID THAT - הזמנת ואתה מרוצה? מעולה! תהנה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...