Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.2tsi

nir100
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם היו בפולקסווגן והתחברו יותר לאוקטביה.

שאלה.

האם לדעתכם, כדאי לי לנסות ללכת לסוכנות אחרת (בעיר אחרת) ולנסות להשיג הנחות יותר גדולות\ להשיג יותר הטבות\ אבזור במחיר נמוך יותר?

אני שואל כי עלה ויכוח קטן בבית, שאני העליתי, וצריך לפתור אותו אז הצעתי לאבא שלי התערבות קטנה.

התמונה היא כזאת.

הם נכנסו לסוכנות במטרה לבדוק את הסופרב.

מפה לשם, הם ראו את האוקטביה והתלהבו כל כך.

המנהלת שקצת מכירה את אבא שלי (קנה ממנה את הפאביה לפני 3 שנים).

קראה להם למשרד, וכמו כל נציג דיברה וקנתה את האוזניים עם כל הabs וasr ושלל החארטות באנגלית שמקבלים בכל רכב ב50 אלף שח היום (אני ציני לגבי החארטות, זה חשוב אבל גם בסיסי כיום, ונתקלתי באותה "שפת אנשי שיווק" בכל סוכנות, ממש הרגיש לי ערוץ הקניות), ולסיום הלחיצה אותו שהם סגרו כמעט הזמנה מהמפעל של סקודה, ואם הוא לא שם הצעה של 2000 שח היום אז מחר כנראה שלא ישאר במלאי לאספקה של חודש ינואר, ואז שיחכה לאפריל והמחיר אולי יעלה, ואין למה "ללכת לישון על זה" ו"לחשוב על זה" וכו׳.

ומכאן, היד חיפשה את העט כדי לתת קשקוש (הרי הוא רואה את זה כ2000 שח שמקסימום אחרי שבוע לא מצא חן בעיניו, והוא מבטל הכל ומקבל אותם בחזרה לכיס, אני רואה את ה2000 שח האלה כסגירת עסקה ושום פוטנציאל נוסף להנחות).

הויכוח שהעליתי הוא, שמהצד שלי זה נראה כאילו אבא ובמיוחד אמא שלי יצאו מה זה טרף קל לסוכני מכירות.

וזה נראה שאשת מכירות (המנהלת של הסניף, מין הסתם היא הכי חזקה במכירות שם) ראתה בהורים שלי טרף קל, ודחפה להם כל מיני חארטות, ובשילוב של מושגים כמו "הנחת מנהל" קנתה אותם, שבפועל היו נותנים את זה לכל אחד.

לי לא הייתה הזדמנות להתערב כי זה לא הכסף שלי אלה של הורים שלי והם מתלהבים יותר מידי מהרכב אז לי אין שום סיכוי להפחתה.

והטענה מהצד של אבא שלי היא ש- רכבי סקודה נמכרים כמו לחמניות, וזה דגם חדש (הstyle) ואין סיכוי לקבל הנחה.

הוא גם הביא דוגמא שבכל סוכנות ישר באו אלינו סוכנים, ובסקודה במשך חצי שעה לא פנה אלינו אף אחד.

אני מתכנן ללכת לסוכנות בעיר אחרת ולתפעל את הקנייה בידיים שלי, לבד בלי אף אחד לידי.

כי סך הכל סקודה לא מצטיינת המכירות (הייתה עליה ב2015, אבל עשיין הם מקום שישי, מחיפוש קל בגוגל).

נוסף לזאת היו פאדיחות עם הגיר והמנוע מאותו הסוג בשנים הקודמות, מה שמוריד.

נוסף לכך, יש מלא אוקטביות ליסינג כאלה ככה שזה פוגע בשוק.

נוסף לכך יש את הפאדיחה שקרתה לקונצרן, אומנם במנועי הדיזל אבל זה פוגע קשות במוניטין.

ולסיום, אני לא חושף את העדפות של ההורים שלי או שלי, אלה מציג רק את ההתעניינות בפרטים השטחיים והטפלים שאלו- אבזור ונתונים טכניים.

מה דעתכם, כדאי לבזבז יום חופש על זה?

(וזה ימי חופש שאין לי מה לעשות איתם)

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תנסה, מקסימום לא תקבל הנחה,

אבל אני לא מבין כמה דברים,

ההורים שלך רצו סופרב שזה רכב "מנהלים" ויצאו עם רכב "משפחתי" , הם מבינים מה ההבדלים? הם הרי מחפשים רכב "מפנק"

סופרב לא עולה 150K , אלא 160K לבסיסית, הם יכולים "להמתח" ל160K?

אתה בעצמך מודע לזה שיש מלא סקודות אוקטביה 1.2 יוצאות ליסינג שפוגעות בשוק ועדיין אתה לא מתריע על כך להוריך שיתקשו למכור יחסית בעתיד לעומת גרסאות פחות פופלריות בליסינג? למה?? גם 1.2 STYLE יש בליסינג לא מעט, הרי כתבת בתחילה שאתה מתעניין איך סחירות הרכב ביד 2...

אני מציע שתתן להורים שלך לקרוא את השרשור הזה,

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם

אגב, זה שלא ניגשים ולא מתייחסים ללקוחות זה לא בגלל שהרכב נמכר הרבה, זה בגלל שהיבואן זוועתי ויודע שבשוק הישראלי אין יבוא מקביל לרכבי VAG ולפיכך מרשה לעצמו.

פורסם

ה 1.2 מספק ביצועים טובים לגמרי. סאנרוף זה כיף. גם בישראל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה 1.2 נוסע מצוין. בוודאי יספיק להורים שלך.

מנוע יורו 6 כבר בארץ.

זה דגם הסטייל, בשונה מדגם האלגנס שהיה עם יורו 5.

לגבי סאנרוף - תשקלו פעם נוספת.

באמת שאין לו שימוש בארץ, ויש לו חיסרון בכך שתא הנוסעים חם יותר מאשר ברכב בלי סאנרוף . כמו כן, המערכת של הגג מנמיכה את הגג בחלקו הפנימי.

מבחינת מחיר, תנסו ללחוץ ולשאול מה היו המחירים במבצע 72 שעות שהיה לא מזמן.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מחירים וסקודה לא הולכים ביחד.

הייתי בשני סוכנויות נוספות, לא הצלחתי להוריד להם שקל.

מציין שבכל סוכנות, לצידי ישבו עוד כאלה שסגרו בדיוק על אוקטביה, ככה שאין שום סיכוי להוריד מהמחיר שרשמתי פה.

תודה על העזרה.

פורסם

לי אישית יש בעיה בשידוך בין 1.2TSI לDSG7 בתנאים של הרי ירושלים וחיפה. כנראה שלהורים שלך יש פיוז יותר ארוך משלי וההשהייה שמעצבנת אותי לא תפריע להם.

לגבי סאנרוף, אבא שלי קיבל במתנה ברכישת סובארו XV, מספר הפעמים שהוא השתמש בו: 2 ביותר משנה וחצי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

סנרוף אכן ביזבוז לטעמי והייתי מעדיף "מתנות אחרות".

אני הייתי יושב עם ההורים מסביר להם הכל מחדש כולל כל המידע שנרשם בשירשור ונותן להם להחליט.

בהצלחה בקנייה, נסיעה בטוחה.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

Long shot וסליחה מראש אם זה לא לעניין - שייקנו מאזדה CX-5 ואז נפתרו כל בעיות הנוחות :wink: (לאנשים מבוגרים חשובה גם הכניסה לרכב/יציאה) וככל הנראה גם בעיית הביצועים

אבל לא תפתר בעיית התקציב :-( (אלא אם הם רוצים לקחת חדשה מליסינג)

בהצלחה

פורסם

זוג חברים קרובים גם התלבטו לגבי אוקטביה 1.2 עם סאנרוף ואני הצעתי להם לוותר עליו ולבחור ב-1.4 וזה מה שהם עשו אתמול אחרי נסיעת מבחן.

גם הם ציינו שאין הרבה גמישות בסוכנות (עפולה אם זה עוזר).

פורסם
Long shot

אבל לא תפתר בעיית התקציב :-( (אלא אם הם רוצים לקחת חדשה מליסינג)

גם יקנו מרצדס E יפתרו כל הבעיות למעט בעיית התקציב

פורסם

משיחה עם חבר שקיבל אוקטביה 1.2 DSG מהעבודה לפני חצי שנה. עד עכשיו הלך לו גיר, מנוע, תקלה במזגן ועוד משהו שקשור לאגזוז שאני לא זוכר מה היה לו שם. בקיצור הבחור פשוט שונא את האוטו הזה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
משיחה עם חבר שקיבל אוקטביה 1.2 DSG מהעבודה לפני חצי שנה. עד עכשיו הלך לו גיר, מנוע, תקלה במזגן ועוד משהו שקשור לאגזוז שאני לא זוכר מה היה לו שם. בקיצור הבחור פשוט שונא את האוטו הזה

אבל זה האוטו מושלם לליסינג מהעבודה. שישרף המנוע, מביאים לו רכב חלופי באותו יום , מקסימום חיכה שעתיים לגרר.

דרך אגב : היתרון שלו בליסינג הוא בדיוק החסרון שלו כפרטי.

• תוכן חדש...