Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופס בדיקה פונטו 2006 אוטו' #2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על עזרתכם בבדיקה הקודמת, אימצתי את ההמלצות והתקדמתי הלאה.

אותם נתונים, 165 אלף קמ 2006 אוטומטית.

אשמח לדעתכם.

אגב, איך התקבל הספק של 100כס?

uploadfromtaptalk1453879793613.jpguploadfromtaptalk1453879911113.jpg

פורסם

נראה לי כמו אקזמפל שכדאי להתרחק ממנו. קשה לי להאמין שהגיעו ל100 כ"ס, כשהיצרן מצהיר על 80-כנראה יש איזה תוסף שמעלה את ההספק לצורך הבדיקה.

שים לב לחלודה- ברגע שמתחילה חלודה, זה תיקון יקר מאוד ולא כל אחד יסכים להתעסק עם זה.|

קיצר, להתרחק.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

כן די מוזר ההספק, כששאלתי את הבוחן לגבי זה אמר שזה בגלל הבוצה במנוע..

והחלודה זה 3 נקודות בגודל של שקל בערך.

פורסם

כן אבל חלודה מתפשטת. אתה יכול לנסוע עם זה שנה/שלוש/חמש שנים, אבל מתישהו תצטרך לטפל בזה. לא בטוח שכדאי.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

אם אפשר לנסוע עם רכב מ2006 חמש שנים אז לא חייבים לטפל בזה מתישהו

לגבי שאר הדברים - נחכה למומחים שיגיבו(מה זה נזילת שמן חמור בגיר, חמורה=לא כסת"ח ?:shock:)

פורסם

שים לב לסדק בשמשה ולנזילה מהגיר. תצטרך לתקן זאת במסגרת יישור הקו הראשוני, כי השמשה לא תעבור טסט, והגיר ינזק. הבעלים המקורי יכול לתקן את השמשה ע"ח ביטוח השמשות שלו כל עוד הרכב על שמו. אתה כבר תצטרך להוציא כסף מהכיס.

פח אחורי מעוך ברכב האצ'בק= קצה שלדה/משמעות גבוהה בחלק ממכוני הבדיקה. אין לזה שום משמעות בטיחותית או אחרת, מלבד מסחרית.

כל השאר סביר לשנתון/כסת"ח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הרכב לא משופר, פונטו רגילה ולא מטופחת כל כך.

מטריד אותי הגיר דווקא, הבוחן אמר שהגיר עטוף בשמן, אבל לא חסר שמן גיר..?

פורסם

שום דבר לא נשמע לי כסת"ח. נשמע לי כמו רכב שחוק מאוד, כראוי לרכב בן עשור שלא השקיעו בטיפולים בו.

לי הייתה פונטו בת 7 עם 180 אלף ק"מ שלא הייתה בה טיפה אחת שנוזלת משום מקום, בין היתר כי כל 10K הרכב היה הולך לטיפול במוסך המורשה ועובר שם בדיקה, כדי לראות שאין נזילות ואין חופשים בשום דבר. ככה שמרתי עליו במצב מושלם.

שלך רחוק מזה!

אני מציע לך להתרחק, אלא אם זה במחיר סופר אטרקטיבי, נגיד 5-6K.

פורסם

קשה מאוד למצוא רכב בן עשר במצב טוב עד מצוין.

או שתהייה סבלני ותיקח לבדיקה רק רכבים שמראש יש להם ספר טיפולים מסודר ומדוקדק ממוסך מורשה, או שתקנה משהו שחוק ברמה כזו או אחרת - או לחילופין, תגדיל תקציב ותקנה לעצמך משהו בן 3, ישירות מחברות ההשכרה.

• תוכן חדש...