Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

היום במהלך חיפושים של רכב שנתון 13 נתקלתי בבחור עם 2 שמות, 2 טלפונים שונים ושמוכר שני רכבים (אותו דגם צבעים שונים) שהם כאילו שלו במחיר מעט נמוך מהשוק (3-4 אלף פחות).

יצא לי אפילו לראות ולנהוג על אחד מהם, חוץ מדפיקה בפגוש הקדמי היא הייתה ממש אחלה.

 

אחרי תגלית הזהויות אני דיי בטוח שמדובר בסוחר (כשעימתתי אותו עם פיצול האישיות בטלפון הוא פשוט ניתק).

השאלה שלי היא למה רכב שנתון 13 יד ראשונה מפרטי שנראה טוב מגיע לסוחר? נניח ותאונה, זה לא משהו שאפשר לעלות עליו בבדיקה??

 

תודה.

פורסם

יכול מאוד להיות השרכב עבר תאונה והדפיקה ה"קטנה" בפגוש הקדמי מסתירה משהו חמור יותר, סוחרי רכב בארץ מקצוענים בלתקן קוסמטית רכבים אחרי תאונה ולמכור אותם לאנשים תמימים עם ליקויי בטיחות חמורים.

 

בד"כ סד"פ של הסוחר הוא לנסות להתחמק מבדיקה, או לקחת אותך ל"בדיקה" במכון בדיקה שעובר ביחד איתו, שם יגידו שהרכב תקין ויסירו מעצמם כל אחריות למה שתגלה אחר כך, וכך בעצם נמכרים רכבים מסוכנים לאנשים תמימים בארץ.

 

זה כמובן לא בטוח המקרה פה, אבל אני טוען שאם תפסת כבר את הבחור משקר פעם אחת, אין סיבה שלא יעשה זאת שוב.

 

Fool me once, shame on you.

Fool me twice, shame on me.

 

ממליץ לך להשקיע עוד 3-4 אלף שקל, לקנות מאדם פרטי וללכת לבדיקה במכון אמין שאתה מכיר, או שמומלץ כאן בפורום אם אתה בודק את הרכב באיזור בארץ שאתה לא מכיר.

 

בהצלחה במציאת הרכב הבא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם עשית נסיעת מבחן והרכב הרגיש לך טוב, מה אכפת לך אם הוא מסוחר, סבתא בת 90 או ילד בן 17?

קח את הרכב לבדיקה.

פורסם

את האמת שגם הרכב הקודם שלי כנראה הגיע לסוחר והוא היה פיקס בבדיקה. יכול להיות שזה אותו מקרה כאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסיבה מאד פשוטה - אנשים לא מעוניינים להתעסק עם המכירה, ומוכנים להפסיד כמה אלפי (ולפעמים עשרות אלפי) שקלים בשביל זה.

 

אין לי נתונים סטטסטיים רשמיים אך בשנים האחרונות מס' עסקאות המכר הפרטיות יורד בצורה דרסטית. בעיקר כשמדובר בכלי רכב חדשים יחסית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

99% מסוחרי הרכב מוציאים שם רע לכל השאר.

אם הסוחר היה ישר אז הוא היה אומר לך שהוא סוחר מיד בתחילת השיחה הראשונה. העובדה שהוא ניתק לך בפרצוף כשעימתת אותו עם המידע הזה אומרת הכל.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

 

×
×
  • תוכן חדש...