Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUZUKI SWIFT GLX 2007 יד 2 מפרטי ב40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפוש קל בסוויטש אצלם באתר...

סתם כדי שתשים לב,יש רכבים עדיפים על 2007 סוויפט שמצאת.

נכנסתי לאתר והצבתי מחיר עד 60 אלף שח לדוגמה ומ שנת 2010 בחיפוש.

טויוטה אייגו 2012 48 אלף ש"ח ק"מ מתחת ל60 אלף ק"מ

סקודה סיטי גו 2014 54 אלף ש"ח קמ מתחת ל60 אלף ק"מ

יונדאי איי 10 2012 33 אלף קמ ב34 אלף שח

קיה פיקנטו מלא רכבים מ 2011 ועד 2013 בן 38 עד 45 אלף ש"ח ק"מ נמוך

עדיפה על הסוויפט ובטוחה ממנה,נחמדה בנסיעה ושקטה ממנה (מסוזוקי סוויפט).

סתם שתדע בכללי,היעוץ שלי אליך, עדיפה קיה פיקנטו 33 אלף ק"מ שנת 2013

בסביבות 52 אלף ש"ח או 2011 ב48 אלף ש"ח ,מכל רכב שעלה לכביש ב 2006

2007. הייתי מחפש בכיוון הקיה ומתחיל בסכום שרשמת (45) ולא חושב שהייתי

הולך על הסוויפט (רכב מצויין ),כי יש אלטרנטיבות קיימות טובות יותר.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיין יותר חדש,אמין ,שנתון עדיף ועיסקה טובה יותר.

לא חייב מנועי 1 ליטר,יש גם 1.25 ליטר.

אתה מסתכל על רכב 9 שנים שנוסע,אני מציע לך בקיצור לבדוק באתר כזה או אחר.

זו סתם היתה דוגמה לאתר ורכבים שהם 3 שנים ונסועה של 40 אלף בערך.

תבדוק אולי תמצא לך עיסקה עדיפה יותר,המיני של היום לפעמים יותר טוב ובטוח מהסופר מיני של פעם.

פורסם

הוא בסך הכל אומר שהסוזוקי כמו חברותיה היפניות נמכרת במחירים לא הגיוניים ויש היגיון במה שהוא אומר מכיוון שהתא המטען של סוזוקי הוא לא כזה ענק אז מה ההבדל בינה לבין מיני.

אני לקחתי אייגו להשכרה במשך יומיים ואני יכול להגיד לך בקלות למרות שהוא קטן הוא רכב יציב מאוד חסכוני בצורה לא בריא.

זה שהייתי מעורב בתאונת דרכים בדרך חזרה זה נושא אחר,אבל הרכב סחב את העליות לירושלים והירידה והעלייה לים המלח בכבוד.

בכללי עדיך למצוא קיה ריו בגלל שלדעתי משלבת באה רכב עם לוק מודרני (יחסית) או פיג'ו 207 1.6 או רנו קליאו דור 3(אם אתה בעניין של אוטומט פלנטרי).

פורסם

נכון,אני מאמין שאפשר למצוא גם קיה ריו (סופר מיני)בת 4 או 3 במחירים

של סוזוקי 2007,סתם נתתי דוגמה לעיסקה טובה יותר.

הבחור רשם ייעוץ לפני רכישה לגבי רכב בן 9 שנים ב40 ,לא?

אז שידע שיש רכבים חדישים יותר בסכום דומה.

אני תמיד אחפש שנתון גבוה יותר.

פורסם

הI20 והריו הן אחיות. מבוססות על אותה הפלטפורמה, לכן הייתי קונה את מה שחדש יותר בהנחה ששאר הפרמטרים פחות או יותר זהים. קצת יותר פרטים על הריו והיונדאי הספציפיות יעזרו כדי לתת תשובה נכונה.

עכשיו אתה מדבר על שנתונים הגיוניים יותר. עם המחירים היום והמצב של שוק היד 2 אין שום סיבה שעם 40K שקלים לא תקנה רכב משנתון מעל 2010, גם אם הוא יפני או קוראני.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

עדיף i20.

הריו הישנה נחותה מהi20 בצריכת הדלק, באבזור ועד כמה שזכור לי גם לא נבחנה במבחני הריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אם יש לך במזומן 45K, אתה יכול להרשות לעצמך לקנות רכב חדש לגמרי.

אם תיקח את כל הסכום בהלוואה, יהיה לך החזר חודשי של סביבות 1500 ש"ח, על רכב של 82K.

זה אומר שאתה יכול לשלם שנתיים וחצי מתוך 5 שנות החזר הלוואה רק ממה שיש לך עכשיו.

בתמורה אתה מקבל רכב חדש לגמרי, במקום רכב בן 9.

אם אתה לוקח בחשבון ב-5 השנים הקרובות גם 2000 ש"ח בשנה על הוצאות בלאי בסוויפט (ואני ממש אופטימי עבורך), אז זה אומר תוספת של 10K שתשלם בכל מקרה - או במילים אחרות - ככה או ככה, יש לך 3 שנים מתוך 5 שנות הלוואה משולמות כבר.

כל מה שנשאר לך לדאוג לו, זה לחסוך במשך 3 שנים את הכסף לשנתיים האחרונות של תשלום ההלוואה - משהו שגם ככה אתה עושה, כי אחרת לא היית מגיע ל-45K במזומן.

אם אתה מוכן לקנות רכב כמו יונדאי I10 החדשה, זה כבר עולה 69K, זה אומר 1250 ש"ח בחודש, שזה אומר שיש לך 44 חודשים משולמים מתוך תקופה של 60 חודש.

בסוף התקופה, יש לך רכב בן 5 ולא רכב ענתיקה מגעיל בן 14 - שאותו אפשר למכור ולעבור הלאה לרכב החדש הבא.

מקווה שחסכתי לך את ההתלבטויות אם לקנות רכב בן 9 ב-40K.

עריכה אחרונה על ידי drsubaru
פורסם
הוא בסך הכל אומר שהסוזוקי כמו חברותיה היפניות נמכרת במחירים לא הגיוניים ויש היגיון במה שהוא אומר מכיוון שהתא המטען של סוזוקי הוא לא כזה ענק אז מה ההבדל בינה לבין מיני.

אני לקחתי אייגו להשכרה במשך יומיים ואני יכול להגיד לך בקלות למרות שהוא קטן הוא רכב יציב מאוד חסכוני בצורה לא בריא.

זה שהייתי מעורב בתאונת דרכים בדרך חזרה זה נושא אחר,אבל הרכב סחב את העליות לירושלים והירידה והעלייה לים המלח בכבוד.

בכללי עדיך למצוא קיה ריו בגלל שלדעתי משלבת באה רכב עם לוק מודרני (יחסית) או פיג'ו 207 1.6 או רנו קליאו דור 3(אם אתה בעניין של אוטומט פלנטרי).

פיג׳ט 207 1.6 זה פח אשפה מוטורי.

אי אפשר להאשים אותי בחוסר אהדה לצרפתיות, אבל ברכב הזה אין שום דבר מוצלח. מנוע גרוע, ממיר שמתפגר מהר , ומי שלא רגיל לגיר לא יפסיק לקלל.

עדיף קיה או יונדאי ואפילו סוויפט 2007 ב 40000 ולא להתקרב לפיג׳ו עם מנוע 1600 ו 120 כס.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בכל מקרה עדיפות לרכב החדש יותר,ללא קשר לאיזה טוב יותר וניואנסים קטנים בינם,

בהנחה שמדובר על הקוריאני ויפני ולא אירופי. עשה חיפוש פה בכללי באתר על I20 וקיה

ריו .

2012 עדיף לטעמי ושיהיה בהצלחה.

פורסם

כמה דברים:

ע"פ מחירון יד 2, המחירון של גרסת ה gls הוא 33 אלף, לעומת ה glx שהוא 40 אלף. ההבדל היחיד ממה שראיתי הוא בחישוקי מגנזיום. בהנחה שזה ההבדל היחיד, המחירון הזה פשוט לא הגיוני, ובהחלט הייתי מסתכל על הgls במקום.

דבר שני, מה הסיבה שאתה רוצה סופרמיני, ולא משפחתית למשל או רכב מיני?

אני שואל כי הסוויפט נחשבת לרכב טוב אבל למרות שהיא סופר מיני, היא מגיעה עם מנוע 1.5 וגיר אוטומט 4 הילוכים, מה שגורם שהיא לא תהיה חסכונית(צריכת דלק דומה למאזדה 2 הדור הקודם).

יש סיכוי יותר מסביר שסוזוקי sx4 תהיה יותר חסכונית ממנה, עקב גיר רציף(בנסיעה של 70 אחוז בינעירוני, אצלי היא עשתה 1 ל 14.5 שלטעמי למשפחתית זה מעולה)

פורסם

יש הרבה הבדלים בין GLS ל-GLX: קודם כל 6 כריות אוויר במקום 2, חישוקים- כן, שליטה מההגה, הגה מצופה עור, פנסי ערפל.

סוויפט זה רכב טוב, חפש מודל 2009 עם קצת שריטות, יש סיכוי שתמצא ב-40K

• תוכן חדש...