Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SUZUKI SWIFT GLX 2007 יד 2 מפרטי ב40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מצאתי אחת שמורה, עשתה 90K בבדיקה במוסך מורשה של קרוב משפחה נאמר כי האוטו נראה במצב שמור ונראה שעבר את כל הטיפולים בזמן.

אני גם אקח אותו לבדיקה במכון כדי לבדוק נזקי שלדה למרות שעל פי הנראה לעין של פחח לא נראה שהאוטו עבר תיקוני פחחות אבל אני מעדיף להשקיע את ה500 שקל כדי לא להצטער אחר כך.

הרכב אוטומטי, בגרסאת GLX שנת 2007, יד 2 מפרטי, עשה 90K וטופל בזמן והבן אדם רוצה 40K יש מצב שאצליח לסגור איתו על 38.

יש המלצות למשהו שעדיף בסגנון ובתקציב הזה? משהו שחשוב לדעת לפני רכישה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל למצוא אלטרנטיבות אירופאיות משנתון 2010,2011 ואפילו 2012 באותו הסכום.

אם אתה נעול על יפאנית כנראה שאלה המחירים שתצטרך לשלם.

כשרכב סופר מיני שנת 2016 חדש אוטומטי ומודרני נמכר ב82 אלף שקלים לי קצת היה קשה לשלם 40K על רכב שזקן בכמעט 10 שנים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אשמח לשמוע על איזה אלטרנטיבות אירופאיות אוטומטיות אוכל לקנות ב40 אלף ש"ח.

אם אמצא אלטרנטיבה טובה אקנה אותה, אבל חשוב לי גם עלויות אחזקה סבירות.

אני לא יכול להרשות לעצמי רכב ב82 אלף מהסיבה הפשוטה שיש לי במזומן עכשיו רק 45 לכל היותר לרכב ואני לא רוצה להכנס לשנים של תשלומים חודשיים.

פורסם (נערך)

הדוגמה שהבאתי של רכב חדש לא באה לעודד אותך לרכוש רכב חדש אלה רק להראות לך למה בעיניי לשלם 40 אלף שקלים על סופר מיני בת 9 זה לא מעט כסף.

הסוויפט היא עסקה בטוחה. יכול להיות שזה מה שמתאים לך. רכב אמין עם שוק טוב ובלי הפתעות.

באופן אישי יש לי נסיון טוב עם רכבים אירופאים.

אין לי קשר למודעה אבל זו נראית כמו עסקה ממש טובה

עשיתי ניסוי קטן. הזנתי ביד 2 חיפוש לרכב אוטומטי החל משנת 2011 בעד 46K.

מצאתי שם מכוניות נהדרות. סיטרואן C3 עם 50K ק"מ, מאזדה 2, ניסאן מיקרה אופל קורסה וכו'. אפילו סוויפט ראיתי, אומנם GLS אבל שנת 2010 עם 72 אלף ק"מ ב43K לפני מיקוח.

כך שיש גם אופציות יפאניות וגם אירופאיות וגם סוויפט.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

אני לא מתווכח חלילה, ויכול להיות שאתה עוזר לי מאוד אבל C3 לא אקנה.

מאזדה 2 2011 שהיא DYNAMIC (באקטיב יש 2 כריות אוויר בלבד!) לא יכולה להכנס לי מתקציב אלה אם היא מליסינג עם קיולומטרג' מפחיד.

בקשר לאופל קורסה אני לא יודע. התיקונים והאחזקה שלה לא יקרים?

והסוויפט שראיתה משהו מוזר איתה, היא זולה מידיו והיא היחידה בכל יד 2 במחיר שכזה.

פורסם

אני אתן לך דוגמא אחרת למחיר ההזוי של הרכב,

סובארו אימפרזה, מודל 2007 עם פי 2 ק"מ, יכולה להיות שלך בתמורה ל 20,000 שקלים, ואולי כמה שקלים מתחת לזה.

אתה עדיין חושב שסוויפט מ 2007 ב 40.0 אלף שקל זו עסקה טובה?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
אני לא מתווכח חלילה, ויכול להיות שאתה עוזר לי מאוד אבל C3 לא אקנה.

מאזדה 2 2011 שהיא DYNAMIC (באקטיב יש 2 כריות אוויר בלבד!) לא יכולה להכנס לי מתקציב אלה אם היא מליסינג עם קיולומטרג' מפחיד.

בקשר לאופל קורסה אני לא יודע. התיקונים והאחזקה שלה לא יקרים?

והסוויפט שראיתה משהו מוזר איתה, היא זולה מידיו והיא היחידה בכל יד 2 במחיר שכזה.

כל אחד קונה מה שטוב לו ומה שמרגיש לו נכון. אם אתה לא מוכן לשמוע על סיטרואן זו זכותך.

לגבי הסוויפט שמצאתי. מוזר? יש מצב, אבל זה המחיר למה לא לבדוק?

לגבי תיקונים. לא חושב שיהיה הבדל עצום בין קורסה לסוויפט. סך הכל מדובר ברכבים מאותו הסגמנט. לגבי הפונטו שציינתי אם עדיין רלוונטית הייתי הולך על זה בלי לחשוב פעמיים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

קראתי חוות דעת על אופל קורס, טיפולים נורא יקרים, וסחירות ממש חלשה.

אשמח לבדוק עוד הצעות.

למישהו יש מושג מה בבדל בSWIFT GLX וGLS חוץ מכפתורים בהגה וגלגלי מגנזיום?

פורסם

פנסי ערפל, כריות אוויר נוספות (משנה מסויימת גם ב-GLS), ציפוי הגה מעור.

ממה שאני שמתי לב. מחפש גם רכב בתקציב דומה ואני מחפש גם סוזוקי סוויפט.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

רק לי צועק התקציב הזה ליונדאי i20?

מכוניות עדיפה על הסוויפט מבחינת אבזור ובטיחות, ובתקציב שלך תקבל אחת מודרנית יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
רק לי צועק התקציב הזה ליונדאי i20?

מכוניות עדיפה על הסוויפט מבחינת אבזור ובטיחות, ובתקציב שלך תקבל אחת מודרנית יחסית.

מה עם נוחות הישיבה ביונדאי? שמעתי ביקורות רעות. ואומרים שצריכת הדלק יותר גבוה משל הסוויפט. בכל מקרה אקח אותה בחשבון זה רעיון טוב, עכשיו ההתלבטות בין I20 2010 וסוופיט 2008

פורסם

צריכת הדלק סבירה, נוחות סבירה. זה לא שהסוויפט מקבילה בנוחות שלה לסיטרואן C5.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

40 אלף לסויפט 2007 זה פשוט יקר מדי. איך שלא תהפוך את זה.

אתה מודאג מעלויות דלק ומעלויות תחזוקה של חלופות שייתכן והן יקרות מעט יותר מהסוויפט בהיבטים הללו, אבל להפגיז במחיר רכישה אין לך בעיה. מוזר בעיני.

אין לי בעיה לשלם מעט יותר בעבור מה שרוצים. והסוזוקי בדין זכו במוניטין הטוב שלהן. אבל יש גבול לכל תעלול.

• תוכן חדש...