Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב עד 55 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני על פונטו ספייס 2001 שנפטרה שלשום בטרם עת.

אני מחפש לקנות רכב מתקדם בשנתון (2014 לא יזיק) בתקציב של 55,000 ש"ח

אני מחפש גיר אוטומט ורכב קטן (מיני/סופר מיני)

הצרכים שלי הן נסיעות קצרות ועירוניות בעיקר.

חשבתי על הקיה פיקנטו 2014. אשמח לתגובות והצעות

תודה :lol:

:smilecolr
פורסם

סוזוקי ספלאש/ סוויפט

ניסן מיקרה.

מיצובישי ספייס סטאר.

יונדאי I10 לטעמי יותר נעימה מהפיקנטו אך שתיהן פחות חסכוניות מהמצופה במכוניות מיני.

פורסם

שלום,

התקציב שהצבת הוא מספק למצוא מכונית ראויה.

הפיקנטו מצויינת ואמינה - אנחנו לא ממליצים 'להינעל' רק על מודל 2014. חפש בשנתון קודם, וחפש את הרכב השמור ביותר, והמטופל ביותר, במחיר הנוח ביותר שתמצא. זה שהתקציב הוא 55.0 אלף שקלים לא מחייב אותך להוציא את כולו.

הסוזוקי ספלאש וסוויפט יהיו קצת מעבר לתקציב, אבל האלטו, אם היא מספקת אותך תיכנס בלי שום בעיה.

יונדאי I10 היא מכונית ותיקה ומוכרת בשוק, נחשבת לאמינה ומבוקשת. אם תמצא כזו שמורה ועונה על צרכיך אתה בהחלט יכול לרכוש אותה ללא חשש.

כל ההמלצות כאן הן על קטגוריית המיני. סופר מיני כמו I20 / ריו / פאביה וכד' - יהיו יקרות מדי לתקציב שלך בשנתון 2014, ותצטרך לרדת שנה / שנתיים לפחות על מנת לקבל את הגירסאות האוטומטיות.

אתה צריך לשאול את עצמך אם אתה באמת זקוק לעודף המקום שמציעות הסופר מיני, ומה המחיר שאתה משלם עבור זה, או שקטגוריית המיני מציעה לך אלטרנטיבות שמספקות את הצרכים שלך צורה הטובה ביותר.

בהצלחה,

פורסם

הספייס יכולה להתאים,פיקנטו אמנם פחות חיסכונית אך אני מבין שהנסועה נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לכולם על התגובות

מכמה ימים של נסיעה על פיקנטו מושכרת מאוד אהבתי

קיבלתי הצעה נחמדה על מיקרה 2013.

מה אתם חושבים עליה ביחס לפיקנטו?

פורסם

חיסכונית יותר,תא מטען גדול יותר אך מושבים פחות טובים

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לה 4.

פורסם

לא, אין דבר כזה. אלא אם כן בטעות הכנסת את הגיר למצב 3?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

בקשר לצריכת דלק בניסן מיקרה, הרכב של אבא שלי עבר תאונה קטנה וקבלנו ניסן מיקרה 2015 אוטומטית ליומיים עד שיסדרו את הבעיה.

נסענו כ-120 ק"מ ושמנו 12 ליטר כדי למלא חזרה לפול. בגלל שאני התעניינתי בניסן מיקרה (אומנם 2011 אבל אותו רכב בדיוק) בדקנו בוודאות עם חברה ההשכרה אם הם הביאו את הרכב עם פול, הם טוענים שהם ממלאים סמוך למגרש בוודאות, הסברתי שזה לא בשביל חלילה להתחשבן אלא להבין מה צריכת הדלק כי אני בעניין רכישת רכב כזה.

בקיצור, צריכת דלק של 1:10, אין לי מושג אם זה בעיה עם הרכב הספציפי או שכך כל המיקרות.

הבדיקה אומנם לא הכי 'מקצועית' וכדי לוודא ברור שעדיף לבדוק כמה פעמים, אבל אם ניסן מיקרה קורצת לך בעיקר בגלל חיסכון בדלק - תבדוק טוב לעצתי.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
לא, אין דבר כזה. אלא אם כן בטעות הכנסת את הגיר למצב 3?

על D ובמהירות גבוהה בודק על איזה הילוך... 3.

פורסם
בקשר לצריכת דלק בניסן מיקרה, הרכב של אבא שלי עבר תאונה קטנה וקבלנו ניסן מיקרה 2015 אוטומטית ליומיים עד שיסדרו את הבעיה.

נסענו כ-120 ק"מ ושמנו 12 ליטר כדי למלא חזרה לפול. בגלל שאני התעניינתי בניסן מיקרה (אומנם 2011 אבל אותו רכב בדיוק) בדקנו בוודאות עם חברה ההשכרה אם הם הביאו את הרכב עם פול, הם טוענים שהם ממלאים סמוך למגרש בוודאות, הסברתי שזה לא בשביל חלילה להתחשבן אלא להבין מה צריכת הדלק כי אני בעניין רכישת רכב כזה.

בקיצור, צריכת דלק של 1:10, אין לי מושג אם זה בעיה עם הרכב הספציפי או שכך כל המיקרות.

הבדיקה אומנם לא הכי 'מקצועית' וכדי לוודא ברור שעדיף לבדוק כמה פעמים, אבל אם ניסן מיקרה קורצת לך בעיקר בגלל חיסכון בדלק - תבדוק טוב לעצתי.

בהצלחה.

הם ממש ממש הבטיחו לך באמת באמת שהם תדלקו שניה לפני שלקחת את הרכב?

זו לא צריכת דלק של מיקרה בת פחות משנה. בשום צורת נהיגה. מיקרה אחד הרכבים החסכוניים בשוק.

עבדו עליך

• תוכן חדש...