Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף לקחת לבדיקה מטעם עצמך. בחלק מחברות הליסינג וההשכרה אפילו יגידו את זה בעצמם.

באיזה רכב מדובר ומה הק"מ שלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום,

על כמה ניתן לסמוך על תוצאות בדיקות שחברות ליסינג מציגות ?

האם זה אמין ?

תודה.

מידע בסיסי בלבד.

הליקויים שרשומים כאן יתבררו בבדיקה שאתה תעשה כמשהו חמור יותר (בד"כ).

נושא הצמיגים לפעמים נועד כדי ליצור אמון של הלקוח, "אנח ו נחליף לך את הצמיגים - אתה תסמוך עלינו ולא תשאל שאלות".

קניה מחברת ליסינג צריכה להיעשות ביתר זהירות.

בדיקה מטעמך במכון או מוסך שאתה בוחר.

בדיקת היסטוריית הרכב במחשבי החברה (מי השתמש בו במהלך חייו והאם היו תקלות או תאונות).

בדיקת הסטוריית טיפולים.

בדיקת האחריות שניתנת ובקשה מנציג המכירות לכתוב ולחתום על כל ההתחייבויות שלו לפני סגירת הדיל.

בהצלחה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הליקויים שהנם מציינים (בבדיקה מוזמנת), הם ממש אבל ממש רק מה שלא ניתן להסתיר.

(וסביר להניח שבבדיקה מטעמך - יימצאו עוד ליקויים)

ובכל השאר - מצטרף למה שרשמו קודמיי.

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה כמו "טו גוד טו בי טרו". קח את הרכב לבדיקה מטעמך, במכון שאתה בוחר. ככה תהיה רגוע שהרכב נבדק במקום שאתה מכיר וסומך עליו ולא תצטרך להסתמך על "בדיקה" שעשו "בשבילך.

תן קצת פרטים על הרכב-יכול להיות שזה רכב חדש ואז באמת אלו תוצאות הבדיקה, למרות שגם במקרה הזה, הייתי לוקח את הרכב לבדיקה מטעמי רק על מנת להיות רגוע.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
תודה לכולם

מדובר על מזדה CX-5 שנת 2012

120.000 ק"מ

לא הייתי קונה רכב בן 4 עם קילומטארז כזה אלא אם כן מדובר במחיר נמוך משמעותית ממחיר המחירון.

הבדיקה שאת עשית, למרות שהיא גרועה ביחס לבדיקה המקורית, עדיין נחשבת סבירה לרכב עם 120000 קמ.

יש לדרוש:

החלפה צמיגים.

כיוון פרונט

החלפת תושבות מנוע

ביצוע טיפול 120000 עם כל מה שהוא כולל לפי הוראות היצרן.

מה מחירון הרכב המשוקלל (אחרי ההפחתה על ליסינג ועל הקילומטראז הגבוה),? מה המחיר שמוצע לך? האם מדובר בקניה ישירה מחברת הליסינג או על סוחר/מגרש מכוניות פרטי?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אם הרכב נמכר במחיר נמוך - עדיין כדאי אולי לשקול רכישה (הייתי בודק קודם במוסך יבואן כמה עולה להחליף תושבות מנוע ומנסה לקזז במחיר).

אגב - מה המחיר הנדרש (אם צוכל לציין בבקשה) ?

האם שתי הבדיקות (שהעלית) הן של אותו הרכב ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...