Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a1 sportback

Knipe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לאחרונה ההורים שלי רוצים לקנות רכב חדש ואמרו לי שלתקציב שלי אפשר לקנות את ההאודי a1 sportback

עכשיו השאלה שלי מה דעתכם על האוטו? הוא ממש חסכוני אבל קצת חורג מהתקציב שלנו...

והאם יש מקום שאפשר להביא אותה מהניילונים ביותר זול מהיבואן הרשמי כי 130 אלף קצת יקר

פורסם

מה לה הבנת? אני רוצה לשמוע חוות דעת על האוטו עם המנוע 1.0 והאם יש יבואן אחר שאפשר לקנות ממנו את האוטו מהניילונים במחיר יותר זול

פורסם

צריכת דלק זו הבעיה הכי קטנה שלך עם רכב כמו Audi.

הביטוח יקר מאוד, כך גם הטיפולים השוטפים כי בשלוש השנים הראשונות אתה "תקוע" עם רשת המוסכים של צ'מפיון כדי לשמור על האחריות. אבדן הערך של הרכב במכירה כיד 2 הוא גדול מאוד.

אפשר להשיג הנחות על הרכב באולם התצוגה, במיוחד בימי מכירה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני יודע שבשלוש השנים הראשונות הטיפולים יקרים וזה אבל לטווח הארוך של ה10-15 שנים זה יצא משתלם לא?

פורסם

בן כמה אתה? אתה מבין שהדרישה שלך מהרכב היום היא לא אותה דרישה בעוד 5 שנים ולא אותה דרישה בעוד 10 שנים.

A1 זה רכב לרווקים צעירים שהכי חשוב להם זה הסמל מקדימה (יש שירשור ארוך על הרכב הזה שהיה לפני שבוע בערך, תחפש אותו)

אני בספק שהרכב יתאים לך ל 10 שנים הבאות

עריכה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?590949-%D7%AA%D7%9B%D7%9C-%D7%A1-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A1-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-0-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8

טסלה 3 2022

פורסם

אם כך ירידת ערך פחות תעניין אותך והייתי אפילו מתעלם ממנה.

מה שכן הייתי שוקל בכובד ראש - עלויות אחזקה, בעיקר טיפולים ותיקונים.

רכב לטווח כל כך ארוך חייב להיות רכב עם אחריות כמה שיותר ארוכה, טיפולים זולים וכמה שיותר אמין.

אאודי? לא בטוח.

אני מבין לפי האאודי שאתה מחפש רכב סופר-מיני ספורטיבי?

פורסם

השיקול שלך של לקנות רכב בשביל להחזיק בו 10 שנים זה שיקול נכון.

באופן כללי החזקה של רכב לזמן ארוך חוסכת לא מעט עלויות. זאת הדרך הכי כלכלית להתמודד עם אובדן הערך המסיבי של רכב חדש.

נכון שאולי עוד מספר שנים הצרכים שלך ישתנו אבל a1 חמש דלתות זו פשרה סבירה בהחלט. זאת מתוך ניחוש שאתה בחור צעיר שעוד רחוק מנשואין וילדים. נכון שזה לא ממש רכב משפחתי אבל זה סופר מיני חמש דלתות ויש לא מעט משפחות שמסתדרות עם זה גם עם ילד או שנים (בצפיפות קלה). זה בהחלט עדיף על האפשרויות של רכבי 2 דלתות או 2 מושבים....

רוח הדברים היא שקצת "פותחים עליך עין" שההורים קונים לך אודי חדשה. אני יכול להבין את זה אבל תהיה שמח בחלקך (זה מתוך הנחה שהם באמת יכולים להרשות לעצמם את העניין הזה. אם הם לא יכולים אז בהחלט מדובר בטירוף מערכות טוטאלי).

הבעיה היחידה בגישתך היא הדברים הבאים:

"

אני יודע שבשלוש השנים הראשונות הטיפולים יקרים וזה אבל לטווח הארוך של ה10-15 שנים זה יצא משתלם לא?"

רכב זה לא עניין "משתלם". רכב זו פריוילגיה או צורך שיש להם עלויות. בודאי שלקנות רכב חדש זה לא עניין "משתלם" ועל אחת כמה וכמה שלקנות אודי חדשה זה לא משתלם. החסכון בדלק הוא מזערי לעומת כל העלויות האחרות וגם יש רכבים חסכוניים בדלק באותה המידה.

לקנות אודי חדשה זו לא בהכרח טעות אבל אי אפשר להצדיק זאת משיקולים של מהלך משתלם. בכל דרך שלא תהפוך את העניין יהיה לך יותר משתלם לקנות סיאט איביזה מקבילה. שלא נדבר על משהו בסגנון משומש.

בא לך אודי חדשה ובאמת יש את המשאבים לקנות אותה אז תהנה. לא צריך לבנות טיעון כאילו מדובר במהלך משתלם. גם להנות מהחיים זה בסדר.

אני אישית חושב שזה מנקר עיניים ומיותר ולא הייתי עושה מהלך כזה, אבל זה עניין ערכי ולא עניין כלכלי.

פורסם

אממ ההורים ממש לא קונים את הרכב נטו בשבילי. יש לנו כרגע טויוטה יאריס 2008 ידנית שאצלנו כבר שנה 8. עכשיו ההורים רוצים אוטו חדש בתקציב 100-110 אלף שקל. היינו בטויוטה ודיי אהבתי את היאריס sky שמגיעה עם אבזור ועולה כ108 אלף החיסרון היחיד בשבילי הוא שאין אותה עם תיבת הילוכים ידנית. על איביזה הם לא מוכנים להסתכל בכלל ועל פולקסוגן גם לא כל כך אז החברים בעבודה הציעו לי את הaudi a1 שכן המראה שלה בלבד עושה חשק לאוטו וגם הצריכת דלק הקטנה שלה .

אבל המחיר קצת מעבר לתקציב.

בגלל זה שאלתי חוות דעת עליה וקראתי את השירשור והרבה נגד האוטו הזה במחיר שהוא נמכר עכשיו.

מה שאני אומר בעצם אני כן פתוח להצעות למכוניות חדשות שנראות טוב ולא אוכלות דלק. אני לא קונה אוטו בשביל לעשות דראגים בכל רמזור אלא בשביל המראה וצריכת דלק קטנה יחסית.

אשמח להצעות למכוניות שלדעתכם יעמדו במה שציינתי

פורסם
אני יודע שבשלוש השנים הראשונות הטיפולים יקרים וזה אבל לטווח הארוך של ה10-15 שנים זה יצא

משתלם לא?

משתלם מאוד ליבואן החלפים, ולמוסך שתטפל בו.

אאודי זה לא רכב "משתלם", נקודה. וכאשר הרכב יהיה בן 10+ כל תקלה תעלה לך לא מעט מרשרשים. ויהיו תקלות, כמו בכל רכב. אבל בגלל שזה אאודי - זה יעלה יותר מאשר מותג "עממי".

פורסם

במקומך לא הייתי קופץ מעל הפופיק. Audi הוא רכב פרמיום וככזה האחזקה שלו יקרה משמעותית יותר משל טויוטה.

במקומך הייתי הולך על יונדאי i20, רנו קליאו, פיג'ו 208 או פורד פיאסטה. בחירה הרבה יותר הגיונית שלא תקרע לך את הכיס.

כן, ה-A1 יותר יפה והרבה יותר מיוחדת אבל ההבדל במחיר אינו קטן.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...