Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מגאן RS. הכי כיף לנהוג בה.

סליחה שאין מה לתרום מעבר, לא נהגתי בקופרה ורק בג'ולייטה 170. אחלה רכב, רחוקה שנות אור מביצועי המגאן.

מה הדרישות שלך? יותר ביצועים או יותר משפחתית? אולי רכב ספורטיבי יותר אופציה, על חשבון הפרקטיות? [bRZ, מיאטה].

שתף אנשים למה התחברת יותר בכל רכב ואז יהיה יותר קל לעזור.

אם אתה רוצה סתם דעות על שני הרכבים חפש בפורום הכללי, תמצא המון שרשורים.

בהצלחה ברכישה :)

לדעתי הRS קיצונית בהרבה יותר מהשניים.

נהגתי בRS, בקופרה גם ובג'ולייטה תלתן רק הוסעתי.

הקופרה מכונת נהיגה מדהימה,

הג'ולייטה, כיהה לאלפא - רכב בעל אופי ויופי שאין שני לו לדעתי.

והיא נוסעת מדהים, גם יפה גם אופה.

סע על שניהם ובהצלחה עם ההתלבטות תשאיר אותנו מחוץ לזה ;)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תחליט לאחר נסיעת מבחן.

רק חבל שכעת אין אפשרות לגיר ידני בשניהם.

If you can't go fast with 90hp, 900hp won't help you. © Bob Hall

פורסם

בתור אחד שנסע על שתיהן אני יכול להגיד לך את הדבר הבא:

הם כל כך שונות בדרך שהם נוסעות מרגישות והאמוציות שהם מעוררות שפשוט תתאם נסיעת מבחן על כל אחת מהם

מבטיח לך שאחרי הנסיעה הזו לא יישארו לך התלבטויות מאחר שלמרות שעל הדף אלו שתי רכבים מאוד דומים שמתחרים על אותו הלקוח במציאות הם מרגישים שונה לגמרי...

אם אני אזרוק כמה מילים על כל אחד מהרכבים אז זה מה שיש לי להגיד:

הקופרה מרגישה יותר דינמית המנוע שלה לדעתי נעים יותר ולדעתי הוא פשוט הטוב יותר מבין השתיים בפער משמעותי.

משהוא שכדיי לציין, נהגתי על הרכב גם פעם אחת בגשם ובכביש רטוב האחיזה של הרכב הייתה הרבה יותר נמוכה משציפיתי והרכב היה חדש ככה שהצמיגים היו במצב טוב מאוד.

לגבי האלפא היתרון העיקרי שלה הוא המראה החיצוני שלה שהוא פשוט מדהים והרבה יותר מיוחד מאשר הקופרה בנוסף היבואן (סמל"ת) נותן שירות בדר כלל הרבה יותר טוב מצמפיון כשנהגתי על הרכב דיי התאכזבתי הרגשתי שאני צריך להתאמץ קצת יותר ממה שרציתי כדי לגרום לרכב הזה לסוע מהר (ולא מאמץ מהסוג המהנה והמתגמל אלה מאמץ מהסוג של "המנוע הזה פשוט לא כזה מוצלח" ) אבל לרכב יש הרבה יותר אופי מאשר הקופרה הוא נשמע לדעתי הרבה הרבה יותר טוב

אבל בגדול כמו שאמרתי מדובר ברכבים שמרגישים ממש ממש שונה כשנוהגים בהם אז פשוט תאם שתי נסיעות מבחן לאחריהם לא יהיו לך התלבטויות

פורסם

איך אפשר לענות להודעה כ"כ לא מפורטת... זה אכן נראה כמו סוגשל הטרלה

ההודעה של Sportscar די מסכמת את זה לדעתי.

מבחינת "על הנייר", הייתי הולך על הקופרה.

בתכלס? נסיעות מבחן ורק אז מחליט.

ואישית לא הייתי מוותר על נסיעה גם על גולף gti, סיכוי סביר שהיא היתה בסופו של יום הבחירה שלי היות והיא היחידה שמגיע עם גיר ידני.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה רבה לחברי הפורום על התייחסותכם, עזרתם לי מאוד להבין שבמקרה של ההתלבטות שלי העדפה אישית היא שתקבע ואכן ההחלטה נפלה ובלב שלם הוזמנה היום אלפא רומיאו ג'ולייטה תלתן volante ...

פורסם

תתחדש?

אבל לא אמרת את הפרט הכי חשוב... צבע???

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ברוך הבא למועדון!

פורסם

תתחדש! מחכים לך בהרצליה :)

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תתחדש :-) וברוך הבא למועדון.

ראיתי את הט'רייד עכשיו..כבר רציתי לרשום מה האינטואציה שלי (כי לא מכיר באופן אישי את שתי המועמדות).. ואז ראיתי שהזמנת ג'וליטה.

אז לא אגיד, כן אגיד תתחדש!!אחלה בחירה, גיר TCT, צבע שחור. נשמע מעולה.

רק למען הגילוי נאות, ברכבים שלי מאותו בית, 1.8 זה הנפח בצד אחד של המנוע.. ויש עוד צד:)

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...