Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב אמין וחסכוני (ככל הניתן) שישמש גם לנסיעות ארוכות

קריית שמונה - באר שבע.

חשבתי על ניסאן אלמרה האצ'בק 2005/6 או סיטרואן C4 מאותן שנים.

אשמח להמלצות והצעות. (:

פורסם

אם אתה מחפש חיסכוני ככל הניתן הרכבים שבחרת לא מתאימים.

אתה מחפש ידני או אוטומט?

רכבים קטנים הם החיסכונים בתקציב הזה,האם זה מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בצרפתיות תמיד תקבל מכוניות יותר בטוחה, נוחה וחסכונית (כן, 1,600 אוטומטית עם גיר AL4 יכולה להפיק הרבה קילומטרים מליטר, עד 13.5, מנסיון).

תקפיד לחפש מכוניות שמורות במיוחד, אפילו אם זה מכוון אותך לשנת יצור קודמת יותר.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נוהג גם בידני אבל עדיף אוטומט (אם יהיה רכב מעניין לא אתעקש על זה). הבעייה עם רכבים בנפח מנוע קטן (1400 ומטה) זה בנסיעות ארוכות של מעל שלוש שעות.

מחפש שיהעה קרוב ככל האפשר לשנתון 2006. אפשר המלצות לדגמים ספציפיים?

פורסם

לתפיסתנו, חיסכון אינו רק חסכון בדלק בנסיעה מסויימת אלא חסכון גם בהוצאות האחזקה הנוספות - טיפולים שוטפים, תיקונים שמגיעים ברגע בלתי צפוי ותמיד לא נוח, זמינות חלקי חילוף, עלויות ביטוח סבירות וכד'.

בהיבט הזה משפחתיות מאמצע שנות ה 2000 כמו הניסאן אלמרה, סובארו אימפרזה או טויוטה קורולה יתנו לך מענה נכון יותר לדעתנו,

בהצלחה,

מיטל

פורסם

מה הבעיה עם המנועים הללו בנסיעות ארוכות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בין העצות של דב קרדו לבין העצות של מיטל מאלדן, אני מתחבר יותר לאלו של מיטל.

ישמור אותי האל מהאמינות של רנו מהמחצית הראשונה של שנות ה 2000.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מנוע קטן בדרך כלל עובד קשה יותר בנסיעות ארוכות וזה פוגע בו לאורך זמן. נוטים להתחמם ולהתקלקל מנסיון.

אפשר המלצה ספציפית לרכב ושנה?

פורסם

מנוע קטן לא מתקלקל עקב נסיעות ארוכות או מתחמם,גם הסלד שלו לא מגיע לסיבובים קיצונים בבין עירוני,לכן אין קשר.

כדי להמליץ צריך להיות ממוקד יותר בדרישות,חשוב לך חיסכון יותר? ועדיף בשילוב ידני או מנוע חזק יותר אבל לא חיסכוני?

פורסם

לא בהכרח שיגיע לסלד גבוהה מספיק שיסע 500 קילומטר בסלד בינוני פלוס זה פוגע בו והאיכות נסיעה גם כן לא משהו.

אם תדבר איתי על רכב ספציפי אני יגיד לך מה הבעייה בו או אם אני מתחבר אליו.

מבחינתי חיסכון בדלק ואמינות לפני מנוע חזק אבל בנסיעות שכאלה לפעמים יש פשרה ומנוע 1800 יתן לי תמורה אמינה יותר (קצת פחות חסכונית). כיוון שבשבע שנים האחרונות אני נוהג כל יום על רכב ידני אין לי בעייה עם זה הבעייה היא להרגיל את חברה שלי אליו וזה שיקול ושוב אם יהיה רכב שעונה לשאר הדרישות טוב יותר עם ידני אלך עליו. תודה על העזרה! (:

פורסם

זה לא פוגע ולא מבין על סמך מה אתה אומר את זה.

פורסם (נערך)

נסעתי עם יונדאי I10 דור קודם עם מנוע 1.25 וגיר אוטומטי מטעם העבודה כטכנאי שטח תקופה כחודשיים,כשרוב הזמן הייתי בין לקוחות , הרכב מעולם לא התחמם יותר מדיי, גם לא הכי ריחמתי עליה בעליות, כולל עליות בים המלח ונסיעות על בסיס יומיומי בכביש 6 והרכב עמוס בחלקים.

רכב שמתחמם רוב הסיכויים שיש איזה ליקוי במערכת הקירור שלו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לא אמרתי בהכרח מתחמם אבל כם מנועים קטנים נוטים להתקלקל יותר בעומס מאשר מנועים בעלי נפח גבוהה יותר והויכוח הוא באמת לא חשוב פה.

עדיין לא קיבלתי המלצה לרכב בטווח מחיר שלי..

פורסם

עד שהם יתקלקלו זה יהיה בכזה קמ שהרכב יעבור כמה ידיים.

אני אישית לא מבין עדיין איזו קטגוריה אתה מעדיף,כי משפחתית אוטומטית וחיסכון לא הולכים ביחד.

או שפשוט תרשום לאיזו צריכה אתה מצפה.

• תוכן חדש...