Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחד הדברים הכי חשובים לי ברכב זה גלגל הגה מתכוונן לעומק סוף סוף הגעתי להחלטה על רכב, רק שכחתי לברר את זה, בגדול התקציב זה עד 10 אלף אז מה שיהיה הכי שמור אני אקנה, בגדול השאלה היא הכותרת ואם בין השנים 2006-2003 יכול להיות שבחלק יש ובחלק אין

עריכה אחרונה על ידי Kelso
פורסם
חד משמעית לא. מתכוונן רק לגובה.

אם אתה רוצה מתכוונן לעומק בתקציב נמוך, תנסה סיטרואן קסארה.

המון חוות דעת לא טובות על הרכב הזה, הוא לא רלוונטי. אם יש לך נסיון עם הפונטו תוכל לאמר לי אם כיסא יחסית אחורה אדם בגובה 1.75(ממוצע) יכול להגיע להגה בכיף? לצערי ברכב אחר נתקלתי במצב או שהידיים רחובות או שהרגליים קרובות

פורסם

הייתה לי פונטו כזו 3 שנים - אני 1.73 ולא מצאתי כל בעיה עם תנוחת הנהיגה. מאוד נהניתי ממנה, הייתה אמינה ומאוד חסכונית, די מרווחת יחסית לרכב כזה. מושבים יכלו להיות יותר נוחים, אבל זו תחושה שלי כי הגעתי אליה אחרי סיטרואן קסארה.

פורסם
הייתה לי פונטו כזו 3 שנים - אני 1.73 ולא מצאתי כל בעיה עם תנוחת הנהיגה. מאוד נהניתי ממנה, הייתה אמינה ומאוד חסכונית, די מרווחת יחסית לרכב כזה. מושבים יכלו להיות יותר נוחים, אבל זו תחושה שלי כי הגעתי אליה אחרי סיטרואן קסארה.

הבנתי כמובן שנוחות זה חשוב אבל המושב פחות מפריע לי, אם אפשר הייתי רוצה לדעת למה החלטת להיפטר ממנה, אם אפשר לעלות איתה לירושלים בלב שקט? ואם בסופו של יום אם היית הולך אחורה בזמן היית קונה אותה שוב?

אני יכול להתפשר על העניין של הכוח שלה אבל חשוב לי שאני לא אצטרך להיוץ מוגבל אם אני ארצה לסוע למקומות כלשהם

פורסם (נערך)

ובלאנטיס מה הצריכה אתה יודע?

ולמה דווקא מונדאו ולא פוקוס? יותר הגיוני שפוקוס יצרוך פחות דלק

עריכה אחרונה על ידי Kelso
פורסם
ובלאנטיס מה הצריכה אתה יודע?

ולמה דווקא מונדאו ולא פוקוס? יותר הגיוני שפוקוס יצרוך פחות דלק

לא יודע מה הסיפור עם פוקוס, יש לי מונדאו.

על פניו לא צריך להיות הבדל ובמיוחד לא משמעותי בין שלושת המכוניות שהוזכרו

פורסם
הבנתי כמובן שנוחות זה חשוב אבל המושב פחות מפריע לי, אם אפשר הייתי רוצה לדעת למה החלטת להיפטר ממנה, אם אפשר לעלות איתה לירושלים בלב שקט? ואם בסופו של יום אם היית הולך אחורה בזמן היית קונה אותה שוב?

אני יכול להתפשר על העניין של הכוח שלה אבל חשוב לי שאני לא אצטרך להיוץ מוגבל אם אני ארצה לסוע למקומות כלשהם

היא הייתה עם כמעט 180 אלף ק"מ, ואני ידעתי שאני עומד בפני תקופה שבה אני אסע לא מעט - היה לי ברור שאם אני מושך איתה עוד שנה, יהיה קשה מאוד לקבל עליה בעתיד מחיר נורמלי, אפילו שהייתה במצב מעולה.

מכרתי אותה בתוך 24 שעות, הטלפון לא הפסיק לצלצל. היא באמת נראתה מצוין ונסעה מצוין.

אין שום בעיה עם הכוח שלה, נסעתי איתה לכל הארץ כולל לאילת ונהניתי מאוד - אם הייתה אחת כזו חדשה לרכישה הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

ב2011/12 הייתה לנו ספייס 2001 עם הגיר הרציף, חבר שלי 1.75מ ולא הייתה לו בעיה עם תנוחת נהיגה.

מבחינת נסיעות עברנו איתה בשנה אחת 24 אלף קמ, היינו עושים חיפה-ירושלים-חיפה לפחות פעם בחודש וגם לאילת ירדנו איתה לפחות פעמיים והכל היה בסדר. הדבר היחיד שגרם לנו לעצור בצד אי פעם היה מנוע התגבור של ההגה החשמלי (מחלה מוכרת) שהחליט לשבוק דווקא כשאני נהגתי וזה הלחיץ אותי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ממש מפחיד אותי צריכת דלק של מנוע 2000 באיזה תנאי נסיעה אתה עושה 1ל8 בעיר

עיר - הרבה גז וברקס, הרבה עצירות והאצות.

בקטע שאני נוסע יש הרבה במפרים, אז בכלל

• תוכן חדש...