Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי סיטרואן c1 חדשה מהיבואן 56K הדגם המאובזר, זמן הספקה 14 ימי עסקים.

לאחר 14 ימי עסקים, נאמר לי שהאוטו עבר נזק תוך כדי תהליך הכנתו והתקנתו עם ירידת ערך של 7%. ביקשתי את הדוח שמאי שמראה שלא נגרם נזק לשילדה אלא על פניו הוחלפו פנסים ובעיקר נצבעו חלקים נכבדים באוטו.

הוצע לי הנחה של 7000 שקל או לקבל חדש ובינתיים לקבל אוטו חלופי. אני חושש ש"הכתם" הזה יפגע בי משמעותית במועד מכירת הרכב בעתיד.

אשמח להתייעצות בנוגע לדוח שמאי אותו צירפתי כתמונה עם פירוט דוח הנזק, האם ההנחה היא כדאית או שכדאי לקחת חדש.

תודה מראש!

shamai.jpg

פורסם

עזוב את ההנחה,כול צד ימין עבר תיקון צבע.

אתה קונה רכב חדש בשביל שיהיה מושלם ולא אחרי פחחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אישית הייתי מוותר, נראה שהרכב כוסח יפה יפה.

פורסם

קח רכב חדש + חלופי לבינתיים.

עזוב את הרכב הזה למחפשי מציאות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הייתי הולך לראות את זה. במקביל הייתי מנסה להגדיל את ההנחה ל-10K ולהחתים אותם על מסמך שמחייב אותם לטרייד אין במחיר מחירון מינוס 7% בעוד 3 שנים.. בכ"ז, הדגם המאובזר ב-46K זה באמת מציאה, גם אם זה אחרי פחחות כלשהיא.

פורסם (נערך)

דוח השמאי הזה באמת לא שווה הרבה, זה מה שנקרא "שמאי הבית" , הוא נתן הערכות נמוכות ירידת הערך המיסחרית לפחות כפולה לפי דעתי.

עזוב אותך מצרות כאלה 7000 שקל לא יעשו אותך עשיר. גם ככה קשה למכור היום רכבים משומשים וקנית רכב חדש וחדש זה ללא תאונות!

גם צבעו קורה של הגג תתרחק כמו מאש שיחפשו פראיירים אחרים. תציע להם 20000 שקל פחות זה ישתלם לך יותר.

אין מצב שבארץ יתקנו כזה נזק כמו שצריך עובי הצבע לא נכון ואם יישרו חלקים זה לא 100 אחוז ישר תבקש תמונות של הנזק ותפרסם כאן שנראה על מה מדובר השמאי מחוייב לצלם את האוטו לפני תיקון ובמהלך התיקון וכן את התוצאה הסופית ולצלם את החלפים החדשים והחלפים שהוחלפו ותבקש לראות חשבוניות של החלקים..... בקיצר לא פחות מ 20000-16000 שקל הנחה.

כמו כן אולי יש פגיעה בשלדה והשמאי לא ציין זאת? תבדוק האם בוצע כיוון פרונט.

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם

נראה שהרכב קיבל מכה רצינית בצד ימין כולל תיקון בגג ובקורה , ה7 אחוז לא סתם כי צבעו איזה שיפשוף.

אני הייתי מוותר , בטח בשביל הנחה של 7000 שקלים בלבד , אילו היה מדובר בהנחה של מעל 10k היה מה להתלבט.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לדעתי לא שווה.

כמו שהוצע כאן: או הצעות הנחה נכבדות יותר, או לבקש רכב חלופי בנתיים ורכב חדש.

אני באופן אישי לא הייתי לוקח את הרכב הזה. בהחלט נראה שעבר משהו מאוד מאוד רציני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שזה נראה השמאי שלהם מאוד "עדין".

גם בצחוק אל תיקח את הרכב.

צביעת גג וקורות משמע ירידת ערך.

וזה עוד לפני שבוודאות עשו תיקון בכנף האחורית ולא רשמו, הרי לא הגיוני שיעשו צבע ממכה בלי שהיו צריכים למלא או לסדר שריטות מאוד עמוקות ומעיכות.

פורסם

מעניין מה קרה לאוטו הזה, סתם מתוך סקרנות.

כמובן שגם אני הייתי מוותר על ההנחה, מקבל רכב חלופי וממתין עוד קצת.

פורסם

יש לא רק צביעה אלא גם לא מעט פחחות, כולל גג וקורה. צריך להתיחס כפגיעת שלדה, כולל המשמעויות הבטיחותיות (ברכב שגם כך לא הבטוח ביותר, ולו בגלל ממדיו הזעירים) והמסחריות. לדרוש חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...