Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 15 שנה עם הונדה שאטל אבא שלי החליט להחליף את הרכב, שיצאנו לחפש חלופות בשוק גילינו רק מינוואנים בגודל מלא עם מנועים מפלצתיים של 3500 כמו הסיינה/קרניבל/אודסיי בעוד שהשאטל הייתה 2.3 טיפה יותר קטנה ויותר פרקטית מה שהביא אותנו לבחון רכבים כמו המאזדה 5 או הטויטה ורסו - רכבים שהם קטנים מידי.

הרכב היחיד שראינו שעונה פחות או יותר על הדרישות הוא סיטרואן C4 פיקאסו ואני מדבר על מודל 2014 החדש.

עכשיו הפחד שלי בגלל שהיינו עד היום עם מכוניות יפניות שהמעבר לצרפתיות מסוכן ואני מדבר על כך ששמעתי הרבה על בעיות חשמל ואמינות שלהן - יש פה מישהו שיכול לייעץ לי? מישהו שבמקרה יש לו קרוב שיש לו את הרכב? אני מפחד לקנות חתול בשק

citroen-c4-picasso.jpg

פורסם

הבעיות בדגם הזה הן לא בחשמל אלא מנוע 1.6thp .

תקרא עליו קצת בגוגל ותתקשר למוסך גבע לקבל מהם חוות דעת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• ספונסר פורום
פורסם

שלום גלעד,

תן לנו לתת לך גישה טיפה שונה לסוגייה.

המחיר הרשמי של ה C4 פיקאסו הוא 167.9 אלף שקלים. האוטו נמכר היום במבצע ב 155.9 אלף שקל.

אנחנו מניחים שהפער מול רכישת רכב 2014 הוא כ 30.0 - 35.0 אלף שקל ואתה מקבל רכב חדש, עם אחריות לשלוש שנים, וכמובן אפשרויות מימון שיש רק למכוניות חדשות. כך שההפרש האמיתי עם המימון הזול יותר, ועם האחריות לשלוש שנים, וההנחה שקיימת על הדגם, יכול להיות שזו העסקה הנכונה יותר.

אפשר להזמין אותך לנסיעת מבחן?

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...