Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אנשים יקרים,

אני מחפש לקנות סופר-מיני שנת 2011-2013 אוטומטית, שדרוג מi10 2009.

ניתן לחרוג עד 55K

קיבלתי כמה המלצות בין סוויפט, פאביה ,פולו ועוד כמה, אשמח לעצה מאנשים קצת יותר מקצועיים

הצרכים שלי זה לרוב לנסיעה בינעירונית לעבודה, לא נוסע עם יותר מ+1 אם בכלל, ותא מטען לא חשוב בכלל.

רוצה משהו שיתן לי שקט כמו כמו הi10, שלא הייתה צריכה לראות מוסך פעם אחת ב3 שנים שיש לי אותה ויתרון לחסכוניות בדלק.

תודה מראש :-D

עריכה אחרונה על ידי nadster
פורסם

ידנית או אוטומטית?

מה הק"מ השנתי המשוער?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הסוויפט אופציה טובה וגם הייתי בודק את הספלאש,אבל לא תתקדמי הרבה בשנים מקסימום 2011,ולכן אין ממש היגיון בזה.

אתה יכולה לבדוק את הספייס סטאר והמיקרה,שם תוכלי לרכוש מודל 2013,מדובר על רכבים חיסכונים מהיונדאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שאני ממליץ תמיד- מיקרה אופציה מעולה- מאובזרת, חסכונית ונוחה מאוד!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

מיקרה לא חלשה קצת? מחפש משהו טיפה יותר חזק מה i10 (אני עם ה1.25 - 87 כ"ס) וממה שראיתי מיקרה היא 1.2 - 80 כ"ס - מה מגדיר אותה כסופר מיני?

מה עם i20 - 2012?

פורסם

היא לא סופר מיני אלא בקטגורית הביינים כמו הספייס סטאר,מבחינת זירזות אתה לא תיראה הבדל בינה לבין היונדאי.

אמינות טובה,פחות טוב מבחינת חיסכון,מעט עצלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מיקרה לא חלשה קצת? מחפש משהו טיפה יותר חזק מה i10 (אני עם ה1.25 - 87 כ"ס) וממה שראיתי מיקרה היא 1.2 - 80 כ"ס - מה מגדיר אותה כסופר מיני?

מה עם i20 - 2012?

במקרה לאחי יש I10 ולי יש מיקרה.

המיקרה נוסעת הרבה יותר טוב, היא משייטת על מהירויות גבוהות בסלד מאוד נמוך, היא מגיעה למהירויות בקלות ובתוך העיר נוסעת מעולה!

הI20 מאוד מאובזרת גם כן, אבל כשהיית לי כזו למשך חודש - חודשיים אני זוכר ששתתה לי המון המון דלק על נהיגה מאוד שפויה וסטנדרטית.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...