Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי כרגע יונדאי גטס 2005 מנוע 1350 אצלי היא יד 3 ורשום ברשיון שבמקור היא השכרה.

אני מעוניין לקנות רכב חדש מעדיף 2015/16 כי לא בא לי על רכב משומש שאני אתחיל עם טיפולים ובעיות.

מה שבראש שלי כרגע מאזדה 3 החדשה או סיאט לאון או איביזה.(ברחתי את שני הרכבים האלו כי אהבתי את העיצוב שלהם אם מכירים משהו אחר תציעו לי).

אנחנו זוג צעירים עם תינוק.

אני מוכן לשלם מקדמה 10 או 15 והשאר חודשי או בלי מקדמה.

השאלות שלי ככה:

1) מה אתם אומרים על הרכבים שרשמתי?אם יש רכב יותר שווה?

2) אם הרכבים האלו מתאימים למשפחה?

3) שמעתי על חברות כמו ניו דרייב וביטון מוטורס וכו... קודם כל מה אתם אומרים עליהם אמינים או חשוד לקנות?

הם מציעים תשלום חודשי קבוע 36 חודשים ואחרי זה יש אפשרות להחזיר תרכב ולהתחיל תוכנית חדשה או לשלם את ההפרש שנשאר ממחיר המחירון או להאריך את התשלום החודשי עוד כמה שנים.

מה אתם אומרים על התוכנית שלהם?

או שעדיף לקנות מחברות כמו שלמה או אלדן וכו....

4) אין לי בעיה לעשות טרייד אין.

5) תציעו לי הצעות וטיפים אני חדש בעסק של הרכבים.

תודה לעוזרים

פורסם

מה הכוונה "אם יש רכב יותר שווה"? וודאי שיש - מרצדס S קלאס AMG. מעוניין?

מה התקציב עבור הרכישה?

מאזדה 3 ולאון הן שתיהן משפחתיות, האיביזה היא סופר מיני לכן היא בקטגוריה שונה מבחינת מחירים.

פורסם

המחיר שיהיה עד 120 אלף ורכב אמין וחסכוני.

ואני שואל אם בסדר אם אני סוגר עם החברות של התשלום החודשי

פורסם

אין תשובה חד משמעית, כל אחד יעדיף רכב אחר מסיבות אחרות.

על איזו לאון אתה מדבר 1.2, 1.4 או 1.8?

על איזו מאזדה אתה מדבר? על ה-1.5 או 2.0?

פורסם

מבחינת חסכון היתרון לסיאט , מבחינת אמינות היתרון למאזדה , לסיאט יש רק שנתיים אחריות.

בגרסת 5 דלתות התא מטען של המאזדה קטן ביחס לקטגוריה(5 דלתות).

אופציה נוספת למשל זו הפורד פוקוס, גם צפופה מאחורה אבל חזקה יותר מהמאזדה וגיר אוטומטי רגיל בניגוד לרובוטי של הסיאט (בעל מוניטין אמינות לא מושלם).

גם התא מטען שלה קטן ביחס לקטגוריה(5 דלתות).

בתקציב שלך מדובר בעיקר במכוניות במחירי יד ראשונה 0 ק"מ .

אופציה אחרת , אמנם רכב שלא מרגיש חזק אבל זריז מספיק ועם תא מטען גדול יותר מהמאזדה והפורד בגרסאות ה5 דלתות, ודיי מרווח מאחורה, הונדה ג'אז, הגרסה המאובזרת חדשה ב106 אלף ש"ח.

פורסם

אם אתם לא מתכננים תינוק נוסף בעתיד הקרוב, אין לכם צורך אמיתי במשפחתית, וסיאט איביזה תספיק.

רכב אחר באותה קטגוריה ובאותה סביבת מחיר, ויותר מומלץ - פיג'ו 208.

אם כן מתוכננת הרחבה, אז רד מהאיביזה. גם המאזדה והלאון לא מרווחות במיוחד, אבל יספיקו.

רכב מאוד מרווח ונוח שמומלץ לטעמי - רנו פלואנס דיזל או 2.0. ניתן להשיג בליסינג 0 ק"מ בקרוב ל-110.

פורסם
מבחינת חסכון היתרון לסיאט , מבחינת אמינות היתרון למאזדה , לסיאט יש רק שנתיים אחריות.

בגרסת 5 דלתות התא מטען של המאזדה קטן ביחס לקטגוריה(5 דלתות).

אופציה נוספת למשל זו הפורד פוקוס, גם צפופה מאחורה אבל חזקה יותר מהמאזדה וגיר אוטומטי רגיל בניגוד לרובוטי של הסיאט (בעל מוניטין אמינות לא מושלם).

גם התא מטען שלה קטן ביחס לקטגוריה(5 דלתות).

בתקציב שלך מדובר בעיקר במכוניות במחירי יד ראשונה 0 ק"מ .

אופציה אחרת , אמנם רכב שלא מרגיש חזק אבל זריז מספיק ועם תא מטען גדול יותר מהמאזדה והפורד בגרסאות ה5 דלתות, ודיי מרווח מאחורה, הונדה ג'אז, הגרסה המאובזרת חדשה ב106 אלף ש"ח.

יש בעיות גיר לסיאט לאון אז היא לא אמינה או מה?

פורסם
אם אתם לא מתכננים תינוק נוסף בעתיד הקרוב, אין לכם צורך אמיתי במשפחתית, וסיאט איביזה תספיק.

רכב אחר באותה קטגוריה ובאותה סביבת מחיר, ויותר מומלץ - פיג'ו 208.

אם כן מתוכננת הרחבה, אז רד מהאיביזה. גם המאזדה והלאון לא מרווחות במיוחד, אבל יספיקו.

רכב מאוד מרווח ונוח שמומלץ לטעמי - רנו פלואנס דיזל או 2.0. ניתן להשיג בליסינג 0 ק"מ בקרוב ל-110.

הסיאט איביזה מספיק חזקה?

פורסם
חפש DSG7 בפורום כדי להבין למה התכוונתי, אותו הגיר קיים גם באיביזה וברוב הדגמים העממיים של פולקסווגן.

תודה רבה

פורסם
הסיאט איביזה מספיק חזקה?

האיביזה בהחלט חזקה לקטגוריה - בערך כמו הפיג'ו המקבילה, אבל הגיר של האיביזה, כפי שאמרו לך, מאוד שנוי במחלוקת.

• תוכן חדש...