Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל חברי הפורום,

אני מחליף את רכב הליסינג הנוכחי שלי באפריל, ואני מתלבט בין מספר רכבים. אנחנו זוג + ילדה בת שנתיים + אחד בדרך + כלב בינוני. הרכב הוא כמובן יהיה הרכב העיקרי כולל כל הטיולים והנסיעות להורים מחוץ לעיר.

הדלק לא שיקול בתוכנית ליסינג שלי, לכן אין לי בעיה עם רכב שצורך דלק (יש לי תחנת דלק ממש ליד הבית על הדרך לעבודה).

כרגע יש לי פריוס שהוא תענוג של אוטו, אבל אני רוצה להחליף למשהו טיפה זול יותר (כל האופציות שאני מביא כאן זולות בערך ב-300 ש"ח לחודש נטו) אבל אני רוצה להיות מסוגל לזרוק שתי עגלות ותיקים ולנסוע לסופשבוע ברמת הגולן בלי להסתבך יותר מדי עם הבאגז' ייסגר או לא. אני גם נהנה מהעובדה שהפריוס מאפשרת לי להעמיס רפסודות כשאני נתקל בהן. וכמובן חווית נהיגה.

אוקיי אז אחרי ההקדמה הארוכה למי ששרד עד כאן - האופציות הן:

i30CW

i30

Suzuki Crossover 2x4 אוטו'

טויוטה קורולה

קיה סיד סטיישן

אני נוטה לכיוון הסוזוקי אבל מפחד שהיא קטנה מדי וחלשה מדי.

תודה לכל מי שמוכן לעזור

פורסם
לפני ההמלצה, לא הבנתי את הקשר בין תחנת דלק ליד הבית לבין דלק הוא לא שיקול....

כבר שמעתי על אנשים שמעדיפים אוטו חסכוני בשביל הנוחות של לא להכנס לתחנת דלק כי לא יוצא להם. רציתי להדגיש שזה לא המצב כאן. מחד אין הגבלה על דלק ומאידך אין בעיה לתדלק :)

פורסם

אוקטביה נלקחה בחשבון?

תא המטען הגדול עם הדלת החמישי נח ביותר.

היא גם תהיה יותר מהנה לנהיגה.

פורסם
אוקטביה נלקחה בחשבון?

תא המטען הגדול עם הדלת החמישי נח ביותר.

היא גם תהיה יותר מהנה לנהיגה.

יש לי אפשרות לקחת אוקטביה אבל המטרה היא לחסוך עלויות...היא יותר דומה לפריוס מבחינת עלות.

פורסם

אם אתה משלם עלות הרכב לליסינג? העלויות לעיתים שונות מאוד בין חברות הליסינג, תמטרך לבקש הצעת מחיר ואז להשוות בין הרכבים. חוץ מזה על הפריוס יש לך הטבה במיסים מאחר ומדובר ברכב היברידי.

פורסם

ספורטאג' אם הוא אופציה יתן אחלה תא מטען ומרווח פנים, לשני הסטיישנים שהזכרת תא מטען מכובד ונוח להעמסה,

ככלל הסטיישנים יהיו בעלי תא מטען נוח וגדול.

פורסם

אני מבין שהרשימה סגורה בשל הרצון לחסוך כסף.

לו אני במקומך הייתי מתלבט בין הקרוסאובר לסיד סטיישן - והולך על הסיד בשל שילוב מנוע-גיר עדיף בהרבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה בהחלט אשקול את הסיד ברצינות למרות שהוא בעיניי נראה הרבה פחות טוב מבחינת עיצוב, עניין של טעם.

פורסם

הסיד מוצעת עכשיו גם בדגם דיזל מוזל שנשמע מאוד מעניין.

לדעתי היא דווקא נראית לא רע אבל אם היונדאי i30cw נראית יותר טוב בעיניך אז זאת לא תהיה נפילה והן מאוד דומות ברוב הפרמטרים.

• תוכן חדש...