Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קודם אציין - אני 1.90 , לכן מחפש רכב מרווח ,ושגם אוכל לראות את הדרך ולא רק את הרצפה ,

אני מתלבט בין רכב פרטי כמו -מאזדה ,טויוטה וכו'

או ללכת לכיוון מסחרי כמו רנו קנגו 2010 דיזל החדשה גיר רגיל

ואופציה נוספת שכנראה ארד ממנה היא כיוון של מיצובישי פאג'רו למשל .מטעמים שרכב שטח התחזוקה יקרה אז פחות בכיוון ,למרות שזה השאיפה .

מה שחשוב לי כמובן - בסדר עדיפויות - מרווח ,חסכוני בדלק באופן יחסי .

הייתי שמח לשמוע האם יש אופציה לרכב שטח בסכום הזה עד35000 ושלא אקרע בכיס ,לא היה לי רכב שטח אז לא מכיר את ההוצאות של התחזוקה ,

או להישאר עם האופציה של רנו קנגו

אני עם ראש פתוח אז אשמח לשמוע אופציות נוספות

השימושים יהיו נסיעות בעיר וסופי שבוע לטייל פה ושם

תודה מראש

פורסם

רכב שטח עם אחזקה סבירה ואמין יחסית וצריכת דלק סבירה הוא הסוזוקי ג'ימני ,רק שהוא כנראה יהיה לך צפוף.

הקנגו דיי חסכוני בזכות מנוע הדיזל , וטיפה גבוה יותר מבחינת מרווח גחון (אבל עדיין לא לשטח) ממשפחתית סטנדרטית.

פורסם
רכב שטח עם אחזקה סבירה ואמין יחסית וצריכת דלק סבירה הוא הסוזוקי ג'ימני ,רק שהוא כנראה יהיה לך צפוף.

הקנגו דיי חסכוני בזכות מנוע הדיזל , וטיפה גבוה יותר מבחינת מרווח גחון (אבל עדיין לא לשטח) ממשפחתית סטנדרטית.

אהבתי את הכיוון של הסוזוקי ג'ימיני....הוא עדיף וחסכוני על מיצובישי פאג'רו למשל ?

פורסם (נערך)

בינתיים ראיתי את סובארו פורסטר וטויוטה rav4 שנראה מרווח וגבוה בשבילי ..מה הדעות?

עריכה אחרונה על ידי sea2010
פורסם

כמה הנסועה שלך בשנה? הג'ימיני רכב צפוף יחסית כך שאם אתה רחב לא יהיה לך כ"כ נוח,

אני יותר גבוה ממך משמעותית והפוקוס (2009) הייתה מעולה.

כל הג'יפים הישנים יעלו לך יחסית ביוקר באחזקה.

פורסם

1.90 לא נכנס בג'ימני, תחסוך לעצמך את הטרחה.

הפורסטר וה 4 RAV לדורותיהם הם רכבים מצויינים אבל בתקציב שלך צריך לבחור אותם בפינצטה וצריך גם לקחת בחשבון את צריכת הדלק הגבוהה שלהם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמה הנסועה שלך בשנה? הג'ימיני רכב צפוף יחסית כך שאם אתה רחב לא יהיה לך כ"כ נוח,

אני יותר גבוה ממך משמעותית והפוקוס (2009) הייתה מעולה.

כל הג'יפים הישנים יעלו לך יחסית ביוקר באחזקה.

זה גם מה שחברים אומרים לי ..לגביי אחזקה יקרה ....

ממוצע 10000 בשנה ....לא הרבה

יש לך המלצה לרכב גבוה מרוח וחסכוני -עד כמה שאפשר...

תודה

פורסם
MPV זה מיניוואן בכלל ולא רכב שטח.

ליואב- ולכל שאר העוזרים...

תודה קודם ..

אחדד שאנ מעוניין ברכב שטח מהסיבה שאני רוצה שיהיה גבוה על הכביש וגם מרוווח ...

השטח לא כזה חשוב...פעם ב.. לטייל בצפון אבל לא לחרוש שטח..

אז אולי מיניואן יהיה יותר פונציה ?מבחית חיסכון אחזקה ?

• תוכן חדש...