Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולבו v40CC T4 Active אוט 2015 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני לא טועה היא מצוידת בפווארשיפט של פורד. בכמה מקרים נטען שמדובר בגיר בעייתי.

מומלץ לבצע חיפוש בפורום ובאינטרנט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אולי כדאי לך לחכות, כי היום פורסם שוולוו ישראל תשווק מנוע T4 חדש, עם תיבת 6 הילוכים פלנטרית של חברת אייסין היפנית:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2415/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-T4-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%95

פורסם

ה-T4 החדשה המשווקת כרגע בארץ היא עם מנוע 2.0 של וולוו וגיר 6 הילוכים פלנטרי.

הפאוור-שיפט הקיים בv40 T4 ששווקה עד כה הוא כמו זה המותקן במונדאו/S-Max עם מצמדים רטובים והוא לא נחשב בעייתי כלל.

האם מדובר ברכב משומש או חדש?

לי יש את ה-v40 הרגילה עם המנוע 1.6 אני מרוצה מאד, הרכב נוסע יפה ודי חסכוני ( 1/12.5 בנסיעה משולבת )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנחנו מעונינים הרכב וולבו V40 T4 יד שניה, האם מנסיונך יש לרכב הזה בעיות כל שהן שחשוב לבדוק לפני רכישה (יד שניה) התרשמתי תוך כדי חיפוש שיש מעט מאד רכבים כאלה ומכאן ככל הנראה בעית מכירה אמיתית. האם יש בהרגשה הזו משהו אמיתי או ממש כלום

פורסם

נמכרו בסה"כ 350 יחידות. מניסיון עם היבואן - אין בעיות חלפים. המנוע והגיר הנ"ל היו גם ב-S80, ב-S60 ו...בפורד קוגה.

לי יש את הרכב מס' חודשים - ואין לי שום בעיות - אבל הוא חדש...עבור 8500 ק"מ עד כה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

miskush1 - אין לי מושג מאיפה הבאת את המידע. ה-1.6 עם 180 כ"ס מספק בהחלט.

נמכרו יחידות בודדות עם המנוע 2.0 של פורד 2013 כ"ס. ובדיוק 15 יחידות של v40 עם מנוע 2.0 של וולוו (רובן בגירסת ה-R-Design היקרה להחריד)

הסיכויים למצוא 2.0 במחיר ששווה רכישה במקום חדש קלושים מאד.

אולי תציע לו לחפש את ה-v40 D3 דיזל 150 כ"ס נמכרו כאלה בדיוק 2....

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

תודה על כל התגובות המענינות. ובכל זאת מבקש מהמבינים כדי שאוכל להתמקד, איזה דגם / מנוע בנזין היה בוולבו רב מכר בשנתיים האחרונות . חוץ מזה הציעו לי V40 T3 חדש מחיר משהו כמו 155K. מה שעצבן אותי זה שעבור צבע מטאלי צריך להוסיף 6K ובנוסף רק שנתיים אחריות. לדעתי המתחרים של וולבו יכולים למכור רכבים משפחתיים ב 100K רק צריך להוסיף אביזירים רכיבים וצבע מטאלי בסך 30K. כתבתי בנימה אירונית אבל השיטה לסחוט בעבור צבע מטאלי חלף מארצנו כבר לפני הרבה שנים, אפשר לחשוב שעומדים בוולבו בתור לקנית רכבים , או שאני טועה.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

הדגם שתפס 95% המכירות היה עם מנוע 1.6 ו-180 כ"ס. באיזה סוכנות ביקרת?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)
תודה על כל התגובות המענינות. ובכל זאת מבקש מהמבינים כדי שאוכל להתמקד, איזה דגם / מנוע בנזין היה בוולבו רב מכר בשנתיים האחרונות . חוץ מזה הציעו לי V40 T3 חדש מחיר משהו כמו 155K. מה שעצבן אותי זה שעבור צבע מטאלי צריך להוסיף 6K ובנוסף רק שנתיים אחריות. לדעתי המתחרים של וולבו יכולים למכור רכבים משפחתיים ב 100K רק צריך להוסיף אביזירים רכיבים וצבע מטאלי בסך 30K. כתבתי בנימה אירונית אבל השיטה לסחוט בעבור צבע מטאלי חלף מארצנו כבר לפני הרבה שנים, אפשר לחשוב שעומדים בוולבו בתור לקנית רכבים , או שאני טועה.

ב במוו מבקשים 12 אלף

ד"א הבעיה היחידה ברכבים של וולבו זה החלפים היקרים להחריד והשוק הכמעט ולא קיים .

הדגמים המוגדשים בעיקר הT6 ממש התפוררו .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

הדגם שתפס 95 אחוז מהמכירות שהזכרת הוא V40 או אחר, אנחנו מעונינים ברכב 5 דלתות. עבענין הבירורים, עדין לא בקרתי בשום סוכנות, הכל בשיחות טלפון

• תוכן חדש...