Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 3 דל' ידנית 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לחוות דעת על הרכב. מבחינת אמינות צריכת דלק וכו.

הרכב יד שלישית עם 110 אלף קמ במצב שמור הבחור דורש 16 אלף

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

מבחינת אמינות היא בסדר גמור וגם האחזקה לא יקרה,אין הרבה כאלה רכבים כמו שמצאת צריכת דלק לפי מה שאני יודע די דומה ל1.4 אבל המנוע חזק יותר.

איזה שנה הרכב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר דומה למה שיש ביד2, אפשר גם לקנות מודל 2006 אבל הק"מ פה טוב מאוד,רוב הגטסים עם ק"מ די גבוה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נשמע לי קצת יקר לגטס ידנית מ 2005.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המחירים אכן יקרים באזור ה5 אלף מאשר מנועי ה1.35.

פורסם

אל תשכחו שגטס ידנית 3 דלתות 1.6 נדירה כמו יאריס TS לכן המחיר מעל המחירון והמוכר גם יקבל את זה בקלות.

תחטוף אותה בלי לחשוב פעמיים.

Stay Dirty

פורסם

אכן נמכרת משמעותית מעל המחירון, בייחוד אם הק"מ נמוך.

אני מכרתי כזו אוטומטית 5 דלתות ב 7 מעל מחירון תוך 24 שעות מרגע הפרסום.

הרכב נדיר, מאובזר, ומאוד מוצלח- בשמחה הייתי משלם מעל המחירון על רכב טוב מהדגם הנ"ל.

פורסם
המתן בבקשה, אני מפנה לכאן את האדם היחידי בפורום שיש לו גטס נדירה כזאת, שיתן לך סיקור קצרצר.

מצוין תודה רבה לך

פורסם

קודם כל תודה לאסף על הפתיח.

יש לי כזאת שנתיים (ליתר דיוק עוד 4 ימים ) ועשיתי כבר 20 אלף ק״מ.

מבחינת אמינות לא נתקעתי פעם אחת, חלפים זולים ( חולק את אותו המנוע של אלנטרה). טיפולים עשיתי אצל הכנופייה יחד עם חלקים מקוריים.

צריכת דלק ממוצעת אצלי 1/12.5 , בין עירוני 1-14/15 ועירוני 1/11.

סה״כ אני מבסוט עליו, די זריז בטורים הגבוהים.

מבחינת נוחות החלפתי את ה4 הצמיגים לגודייר אפקשיינגריפ הנסיעה נהייתה שקטה יותר.

אם תרצה לדעת עוד פרטים אשמח לענות בכיף.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• תוכן חדש...