Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקספלורר או טראוורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באמת ראית את כל הרכבים והיילנדר היה לך צפוף מדי אז הייתי כבר הולך על האקספלורר משיקולי שמירת ערך.

דרך אגב אני הייתי עם אותם לבטים ומכרתי פאג'רו ארוך שדי צפוף מאחורה וגם לא מאפשר לקפל את המושבים בשורה השלישית בנפרד.

אני יודע שהטלת ווטו על מיניואן אבל היום אני עם הקרניבל החדשה ואני לא חושב שיש תמורה טובה יותר ל7 מקומות והיא גם נראית לא רע בכלל.

אולי תחכה לקרייזלר פסיפיקה שתחליף השנה את הגראנד וויאג'ר, נראית מעולה.

פורסם

עדk500 יש את אינפיניטי qx60 מפוצץ לעייפה באיבזור. שורה שלישית פול סייז. רק נמוכה קצת.

במקרה אני נוהג באחד כזאת.

פורסם

הממ... בכלל ההתלבטות של פותח השרשור בין רכבים של 250K -300 לא שמתי לב לתקציב של 500k...

אני הייתי בודק את הQ7 החדשה, החלום הרטוב שלי... גם על וולו XC90 יש ביקורות מחמיאות.

פורסם

לפני שנה נהגתי באקספלורר כמה מאות ק"מ בארה"ב. לא זוכר מתי נהגתי באוטו כל-כך פאטתי. גם רשמתי את זה כאן, וכמה אנשים נעלבו. האוטו מאוד לא הרשים אותי ואני לא רואה מצב שהייתי משלם עליו את הסכום הזה. אולי באמת יש מקום להתנסות ברכב כזה חדש. הבאתי לי רעיון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למיטב זכרוני דגם הבסיס של הטראוורס שכולל 8 מקומות (יתרון מובנה) מגיע במחיר של 220 אש"ח.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...