Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 2011 מאוויס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים קיבלתי מאוויס ואני מתלבט אם העסקה נראית טובה וכדאית

הרכב הוא מאזדה 2 אקטיב 2011 סדאן

מנוע 1.5, יד 1 מהשכרה, 128 אלף ק"מ, עליה לכביש 02/11

מחדשים לו עכשיו את הטסט ויהיה לי טסט לשנה מלאה

אוויס נותנים לי אחריות על הרכב לשנה- מנוע וגיר

הרכב נכנס בימים האלה להשבחה ועוד שבועיים בערך יסיים

לטענתם הרכב נקי מתאונות

אני מצרף את טופס הבדיקה וגם את הרישיון רכב

הם מתקנים את הבעיות שמופיעות בטופס ובמידה ואני יקח את הרכב לבדיקה בעצמי הם יתקנו את הליקויים אם ימצאו

המחיר מחירון משוקלל שעשיתי לפי לוי יצחק יצא 41,280 ש"ח

הם ביקשו ממני 41 אלף והבחור אמר לי שיעשה מאמץ ויוריד את המחיר ל38-39 אלף

בשביל לשמור לי את הרכב שלא יקנו אותו אני צריך לשלם 2000 ש"ח מקדמה ורק כשיצא מההשבחה בעוד שבועיים אני אוכל לראות אותו ולעשות נסיעת מבחן

מה דעתכם על ההצעה והרכב?

מה לבדוק וממה לחשוש אם בכלל?

tbT4r3hs.jpg

liaA9Cds.jpg

פורסם

בדיקה נקיה כמו כול בדיקות של חברות כאלה לכן מומלץ לקחת למכון מטעמך,אני אישית את גירסת האקטיב לא הייתי לוקח בגלל בטיחות נמוכה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בדיקה נקיה כמו כול בדיקות של חברות כאלה לכן מומלץ לקחת למכון מטעמך,אני אישית את גירסת האקטיב לא הייתי לוקח בגלל בטיחות נמוכה.

דווקא יש לו תוצאות גבוהות בבטיחות וגם 6 כריות אוויר

לגבי הבדיקה אני אקח אותו בעצמי, אני לא סומך על הבדיקות שלהם, ואתן להם לתקן את הליקויים כמובן

יש דעות אנשים??

פורסם

צודק,בסאדן אכן יש 6 כריות אוויר כבר בגירסת האקטיב.

אם ככה תבקש לקחת למכון שאתה בוחר את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקת את המחיר בשוק הפרטי? רכבים עם פחות ק"מ מיד ראשונה לא רחוקים מהמחיר שקיבלת, לדעתי העסקה לא משתלמת.

פורסם

אני יכול להגיד לך מנסיון בתור בעל של מאזדה 2 לשעבר שהעסקה הזו אינה משתלמת כלל, מכמה סיבות:

1) מחיר השוק לרכב שציינת הוא נמוך ממה שהציעו לך

2) במחיר הזה תוכל להשיג רכב עם בעלות פרטית

3) כמו כן ישנם לא מעט מאזדות עם ק״מ נמוך ממה שמוצע כאן.

יש מאזדה 2 בשוק כמו עגבניות ובגלל הריבוי אפשר להשיג בשוק הפרטי במחיר טוב אז לדעתי אל תיקח את העסקה של אוויס ותחפש אחת בשוק הפרטי

בהצלחה

נ.ב

אם כבר תקח את גירסת הדינמיק

פורסם

אל תשלם אגורה כדי שכביכול ישמרו לך את האוטו .

אם תתחרט או שהאוטו לא ימצא חן בעיניך לא תוכל לקבל את מה ששילמת .

השוק הפרטי מוצף מכוניות .

אתה הולך לקנות אוטו בן חמש עם 128000 ק"מ ?

עיסקה גרועה ביותר .

• תוכן חדש...