Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי 1400 או יונדאי 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

התלבטתי ואני די סגור על לרכוש יונדאי, ואני רואה שיש דגמים ישנים יותר לדוגמא family מנוע 1500.

ואת הדגמים של 1400 ו-1600 שהם החדשים יותר.

השאלה שלי היא מבחינת עוצמה וחסכוניות, ובכלל, על איזה מהרכבים האלו הכי כדאי לי ללכת.

אני מעדיך רכב שלא צריך לקרוע את הדוושה ולהרגיש שאני גומר את הדלק כשאני נוסע על 100 קמ"ש.

אלא אוטו שירגיש יותר עוצמתי למרות שאני לא עומד לנסוע על 140 קמ"ש.

תודה רבה.

פורסם

עדיף 1.6.

מה כן לא מדובר על רכב חיסכוני במיוחד אלא ממוצע.

אבל אמין ולא יקר לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היה לי אקסנט 1.4 רכב עגלה חלש, תפעיל מזגן תרגיש מנוע 1000 , בעליות ממש תצטרך לאמץ אותו בלי מזגן סחיבה סבירה בוא נגיד שעד 100 הוא גם חסכוני ומגיע יפה ל100 אבל אחרי הרבה מאמץ אגב שלי היה שנת 2009

פורסם

תיראה, בצבא נסעתי ושאר החיילים בבסיס על ריו 1.4 שהיו חדשות (2013?),

רוב התגובות היו שהעדיפו את האקסנטים 1.5 משנת 2005 עם קרוב לחצי מליון ק"מ שקדמו לריו.

אז אין לי מושג... שמעתי את זה מכל אחד וגם דעתי הייתה כזאת, יש שחשבו הפוך, לפחות המזגן איכשהו כן עבד בהם

חוות דעת של בערך... 30 נהגים מתוך כ-40

אה וגם ה-1.4 שתתה דלק יותר מהצהרות היצרן, או שהמיכל היה קטן מידי, וגם הנהגים בטח התאכזרו אליה קצת

אז אולי תעדיף מנוע חזק יותר גם כן.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...