Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

מתלבט בין רנו אסטייט סטיישין דיזל חדשה או יד 2.

או סקודה אוקטביה חדשה או יד 2 בנזין 1.2 .

או כל רכב אחר אמין וחסכוני וגם בעל חווית נסיעה אם אפשר.

אני נוסע 30k בשנה.

חשוב לי הצריכת דלק ולא אכפת לי אפילו ליסינג 0 קמ .בנוסף לעיצוב שחשוב לי חשובה לי גם שעת המכירה.

כרגע אני עם טויוטא קורולה 2014 שעושה לי 1:12.5 מחוץ לעיר!! שערוריה! אבל אמינה מאד.

תודה רבה מראש.

פורסם

בנסועה כזו עדיף דיזל.

רנו פלואנס או מגאן דיזל יתנו לך חסכון ואמינות יחסית גבוה(מהניסיון האישי שלי לפחות) , נוחות ותא מטען גדול.

בנוגע לסקודה , הגיר הוא בסימן שאלה של אמינות , מאחר והוא סבל מתקלות וריקולים במהלך שנות שיווקו בארץ.

עוד אופציה היא הקיה סיד /סיד סטיישן דיזל, לאחרונה נוספה גרסה LX זולה יותר ב133 אלף.

פורסם

תודה רבה.

לגבי הסקודה האמינות של הגיר למרות ששופרה ועצם זה שהיבואן נותן רק 2 שנות אחריות מציקה לי מאד. אבל האוטו מפנק ומרווח מאד.וזה חלק שמעט חשוב לי גם כן.

לגבי הקיה סיד לא בטוח כמה הצריכת דלק שלה ואם היא מגיעה לאסטייט.

כרגע האסטייט מובילה למרות שהסקודה עיצובית יותר מושכת .

מה לגבי שעת המכירה בעוד 3 שנים לערך?

מי תמכור את עצמה יותר עם 90000 קמ?

פורסם

סיטרואן סי4 דיזל

תחפש מודל עד 2014 דגם pk.

אני בדיוק עם הנתונים כמו שלך.

זאת הקניה הכי טובה לדעתי,

לצערי אין המשך לגרסת ה pk כחדשות.

סימן הבדל חיצוני בולט.

פס ניקל בתחתית הפגוש האחורי בחלק הפלסטיק השחור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...