Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבא שלי מחפש רכב לעבודה ומשפחה.

יש דרישה ליכולות שטח ברכב (לצרכי עבודה). מדובר על להגיע לאתרי בניה בעיקר, לא לטפס על סלעים.

כעיקרון, ההורים היו היום בבוקר בסוכנות של דאצ'יה והתעניינו בדאסטר החדשה על מנוע בנזין 1.2 שמגיעה עם 4X4 ו-125 כ"ס. מביקורות שראיתי (וגם מהתרשמות שקראתי כאן באתר) הבנתי שמדובר ברכב עם יכולות שטח סבירות, אבל תא נוסעים זול, מיושן ועם בידוד רעשים על הפנים.

המחיר "על הכביש" לגרסא הזאת של הדאסטר + אבזור שטח הוא 109 אש"ח.

כעיקרון אבא רוצה לעשות נסעית מבחן לפני קניה, והוא די נעול על הרכב.

השאלה הנשאלת היא - האם אפשר לקבל משהו יותר טוב במחיר הזה (גם יד שניה)?

האם היתרון של רכב שטח חדש (אבל דאצ'יה) גדול יותר על פני רכב בן 4-5 שנים (אבל טיוטה או מיצובישי)?

... ראיתם אולי מבצעים של "יד 1 0 ק"מ" על הרכב הזה? :?:

תודה!

פורסם

היי,

שמחים ששקלתם דאצ'יה וביקרתם באולם התצוגה.

לגבי שאלתך האחרונה - דאצ'יה כהצהרה אינה משתתפת במבצעים ואינה משווקת רכבים ב 0 ק"מ. לא תמצא בשוק כאלה.

הדגם הוא הצלחה ענקית במדינות אירופה ומאז השקתו מצליח גם כאן.

נשמח אם תבחרו בדאסטר.

פורסם

מצד אחד של הדאסטר נמצא הסוזוקי ג'ימני שטוב ממנו בשטח אבל גרוע ממנו בכל מקום אחר ועל פניו לא מתאים לדרישות שלכם.

מצד שני ניצב לו הסובארו XV, נחות ממנו בשטח אבל איכותי ונעים יותר כאשר אני מניח שעבורכם, באה בחשבון רק גרסת ה-2 ליטר אלא שכאן מדובר על רכב יקר משמעותית.

רכב שטח ממשי יפני משומש (טויטה/מיצובישי/איסוזו/ניסאן) ? תלוי במה תמצא, בד"כ מדובר ברכבים שעברו לא מעט, פה ושם יש צורך לסדר דברים וה"לסדר דברים" ברכבים הללו זה עניין יקר למדי, בכלל אחזקתם היא עניין יקר בכל האספקטים, יחד עם זאת אם תיפול לידך מציאה קרי "ג'יפ" יפני שמור מאד במחיר שפוי, זו אופציה.

לטעמי, הדאסטר נותן תמורה מעולה לכסף ובמיוחד אם באמת נדרש רכב עם יכולות שטח, הוא לא אמור להתחרות בלקסוס, נכון שההרגשה היא לא של הרכבים שעולים כפול ממנו אבל בקבוצת המחיר שלו, אין לו מתחרים אמיתיים ושוב, בעיקר כשנדרשת יכולת שטח מעל למינימום.

שורה תחתונה, תן לאביך לעשות נסיעת מבחן, "להתרגל" מעט לתא הנוסעים ולתחושת הנסיעה ואז לעשות חושבים פעם נוספת. רוב הסיכויים שהדאסטר ינצח

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לדעתי אם לא מטפסים על סלעים ובשביל אתרי בנייה צריך רק מרווח גחון סביר, בכלל אין צורך ב 4x4 אלא 2×4 דיי והותר, יותר זול ויותר חסכוני

פורסם

השאלה שלך היא מהותית מאוד.

דאסטר דיזל חדש יעלה מעל 130.0 אש"ח. ידני.

לנדקרוזר ארוך מ 2007-2008 - יעלה בערך אותו הדבר.

הוא לא בן 4-5 שנים אלא יותר 8-9 שנים. אולי פאג'רו קינג ארוך במחיר הזה תוכל לעלות בשנה -שנתיים.

אין ספק שהג'יפים הם בעלי יכולות שטח ושימושיות הרבה יותר גבוהות. גם אין ספק שהשימושיות הזו מיותרת לכם ואין לכם צורך בה.

הדאסטר אגב הרבה יותר מוצלח מה XV הידני שיש לו הילוך כח סימלי, כמו לדאסטר.

שורה תחתונה - אין לי מושג איך הדאסטר הבנזין, אבל הדאסטר דיזל הוא אוטו מצויין שנותן מנות גדושות של פאן והנאה, חסכוני ברמות מפתיעות, ובעל יכולות שטח הרבה יותר גבוהות ממה שאתה מדמיין.

עכשיו השאלה היא מה אתם צריכים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לדעתי אם לא מטפסים על סלעים ובשביל אתרי בנייה צריך רק מרווח גחון סביר, בכלל אין צורך ב 4x4 אלא 2×4 דיי והותר, יותר זול ויותר חסכוני

אני לא מבין גדול ברכבים, אבל לחלק מהאתרים האלה גם אין שביל גישה מאפר.

רוב התנועה שם מתבצעת במשאיות, helix וג'יפים. לא יודע לגבי ה-4X4, אבל יש דרישה ודאית ל-וו גרירה, וזה כבר מגיעה ב"חבילת שטח".

אני מסכים עם ספיידרמן - "לסדר" לאנד קרוזר בן כמה שנים יכול להיות סיפור דיי יקר, וגם הרכבים האלה נוסעים בשטח, לך תדע מה עבר עליהם.

דיסקו - השאלה היא גם עבור שימושים משפחתיים. ברור שהשימוש של הרכב הזה לא הולך להיות לטיולי ג'יפים. עד כמה שהבנתי הגודל היה מספק עבורם, אבל משום מה הוא נראה לי כמו סופר מיני מנופחת.

בד"כ בג'יפים יש מקום לשולחן קפה קטן בין המושבים הקדמיים, וכאן יש רק בלם יד :|

פורסם

אני כמעט בטוח שדאסטר בנזין 2x4 יספיק. אין כאן צורך אמיתי בדיזל. אם אתם רוצים לכסות את עצמכם במאה אחוז, קחו 4X4. למרות שבמקום כמו אתר בניה גם אם פה ושם הוא יתחפר, יש מי שיוציא אותו. הייתי אומר שאתה תופתע ממה שהוא מסוגל לעשות, אבל אתה לא תופתע, אתה פאקינג תאבד את זה לגמרי אם תראה מה הוא יכול לעשות, אפילו בידיים לא מיומנות (מנסיון).

באשר למרווח, כן, לנד קרוזר, פאג'רו, ואפילו אאוטלנדר יהיו יותר מרווחים, אבל הדאסטר מספיק לגמרי לארבעה אנשים ואפילו לחמישה הוא ממש סבבה.

ה-XV יותר טוב בכל פרמטר (חוץ משטח), אבל הוא עולה 20 אלף שקל יותר מה-4X4 בנזין, אני לא רואה איפה הוא שווה את זה לשימושים שלכם.

דיסקו, ל-XV הידני החדש (עבר מתיחת פנים והתחיל להימכר לפני איזה שבועיים-שלושה) יש אשכרה טרנספר עם Low ו-High וידית מגניבה כזאת. זה לא ה-Low הטיפשי שיש לאוטומטי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ספייר,

בחנתי את ה XV הידני, זה עם הכאילו הילוך כח. הדאסטר לועס אותו ויורק את העצמות, בלי להשאיר חתיכות בשר עליהן.

ה XV יותר מעוצב ונהנה מאחריות יותר ארוכה ו...זהו. בזה מסתיימים היתרונות של ה XV על הדאסטר לדעתי.

בשטח בכלל אין מה לדבר. מתלים - הדאסטר עם מערכת מתלים מופלאה. לא פחות. ברזלים פשוטים אבל נפלאים. מעט רך מדי לטעמי אבל חוץ מכמה נקודות בשטח שהנדנוד הזה פוגע במרווח הגחון - מכוניות שעולות פי 3 ממנו לא מגהצות תחלואי כביש כמוהו.

הדאסטר דיזל גם הרבה יותר חסכוני מה XV.

אז כתוב עליו דאצ'יה ולא סובארו. למי שזה מפריע שיקנה סובארו. מי שמוכן לפתוח את המוח לחידושים - יהנה מהדאסטר מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אל תגזים... הדאסטר הרבה (הרבה הרבה) יותר טוב בשטח והוא יותר חזק, אבל ה-xv יותר טוב בחיי היומיום. הוא יותר נוח, יותר שקט, יותר מרווח, תנוחת הישיבה בו יותר נוחה (הרבה יותר טווח כוונון במושב והגה שמתכוונן גם לעומק), הנדסת האנוש שלו יותר, מערכת המולטימדיה שלו יותר טובה, הוא יותר מתנהג ויותר אוחז, וגם כל מה שאמרת.

That being said, לצרכים של פות"ש, הדאסטר עדיין עדיף.

ואני אומר את זה אחרי שבחנתי את שניהם זה לצד זה. הדאסטר אוטו מתוק רצח ועם כל קילומטר שיוצא לי לנהוג בו אני אוהב אותו יותר, אבל כששמים אותו ליד רכבים אחרים רואים את ההבדלים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סתם מעדכן - הוזמן דאסטר בנזין 4X4 + חבילת שטח.

זאת לאחר נסיעות מבחן, וגם גיחה לצ'מפיון בעקבות ימי המכירות של סקודה (ה-ייטי נמכרה ב-110 אש"ח).

פורסם

רכישת דאצ'יה

דאסטר בנזין 4X4 + חבילת שטח - עסקה מוצלחת

אבא שלך מצא את הרכב שיתאים לצרכיו לעבודה ולמשפחה.

הרכב נותן תמורה הולמת לעלות.

• תוכן חדש...