Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי רכב שברולט קרוז שמורה שמורה שנת 2011 (ינואר) עם 40 אלף ק"מ ב 40 אלף שקל.

מנגד משתררת במשפחה עוד כחודשיים מאזדה 6 שנת 2008 עם 80 אלף ק"מ, המחיר אני מאמין יהיה 50 אלף.

הן כל כך שונות ובכל זאת אני ממש מבולבל.

הקרוז ממש נראית מפנקת וממש כמו חדשה עם ק"מ נמוך. האם זה רכב שניתן להחזיק עכשיו 5 שנים? האם הוא אמין? האם הוא בטיחותי?

המאזדה 6 מרווחת ובעלת דלת חמישית כך שהיא נוחה, אני מניח שגם בטיחותית יותר ותהיה סחירה יותר כשארצה למכור. האם זה רלוונטי בכלל הסחירות? הרי המאזדה תהיה בעוד 5 שנים בת 13 והקרוז בת 10. האם כסף שאני חוסך היום על הקרוז אאבד אותו במכירה?

אני ממש מבולבל. שני הרכבים עונים על הצרכים שלי. ברכב תסע האשה כנראה והתינוק.

תודה! וסליחה על החפירה

פורסם

אם זו 1.6 אז היא לא שווה את זה. משום מה יש כמה מקרים חוזרים בקרוז של תיבות הילוכים שמתקלקלות.

היתרון של המאזדה של המשפחה שלך זה שאתה יודע מה היא עברה ואיך היא טופה.

כסף אתה תאבד בכל מקרה, בכמה תמכור עוד כמה שנים אי אפשר לדעת.

פורסם

אם זה קרוז מתחילת 2011, אז זה בטח דגם עם 109 כ"ס, הלא מומלץ (מתישהו ב2011 הייתה מתיחת פנים, שאיתה הקרוז גם קיבלה עדכון מנוע ל124 כ"ס וגיר משופר).

מה גם שעוד 5 שנים הקרוז תהיה שווה 15 אלף גג (לרכב יד ראשונה ק"מ נמוך ללא עבר ליסינג), ואני מאוד אופטימי, נוכח הירידת ערך האסטרונומית של הרכב הזה (תחשוב שהוא איבד 80-90 אלף תוך 5 שנים).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי שולל את הקרוז מראש, תבדוק האם זהו הדגם המשופר (124 כ"ס - רשום ברשיון הרכב).

אני מחזיק רכב כזה ממאי 2011 והוא ממש בסדר, עושה רק טיפולים שוטפים שגם הם ממש זולים.

עוד 5 שנים תן את הרכב במתנה לקרוב משפחה וגם כך איבוד הערך יהיה 8,000 שקלים לשנה.

אגב, הרכב הזה איבד את ערכו מאחר ואף אחד לא קונה אותו כחדש ביותר ממאה אלף שקלים...

• תוכן חדש...