Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת הדודה (22, נהגת חדשה, סטודנטית בעתיד הקרוב) מחפשת רכב, הדרישות די צנועות, אין לחץ של זמן.

אמין, לא שתיין מדי, אוטומטי, די בטיחותי.

על הפרק מספר אופציות, המחירים הם המחיר הנדרש במודעות השונות ולפני מסע ומתן, כולן עברו כ100,000

לאנסר 2008, כ24,000₪

סוזוקי ליאנה 5 דלתות 2007, כ28,000₪

מאזדה 3 2008 כ30,000₪ (יש אחת על הכוונת, כנראה שיש צורך בהחלפת תושבות מנוע).

פוקוס 2008-9 כ28,000₪

סובארו b3 או אימפריה כ28-30,000₪.

במאזדה יש שרשרת ולא רצועה, המיצובישי זולה באופן מחשיד ואני לא מצליח להחליט מה דעתי לגבי הסובארו.

אשמח לתובנות ממישהו שהחזיק או היה בהתלבטות דומה.

*אני לא מחבב את הקטגוריה ולכן קשה לי לגבש דעה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למה משפחתית?

זה רכב גדול יותר ששותה יותר דלק וסטודנטית לא צריכה את הגודל הזה.

במחיר הנ"ל אתה יכול לקנות סופר-מיני בת 4-5 (כמו סריון או גטס במקרה של אסייתית) ומכונית מיני בת שנתיים-שלוש אפילו(כמו פיקנטו).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אלו הדרישות אני חושב שהכיוון לא נכון.

אף אחת מהמכוניות האלו לא תתן חסכון בדלק, ובעיניי אין צורך ברכב משפחתי לנהג חדש או לבחורה בת 22. (אני בן 23 ולצורך העניין לא רואה ולא מבין למה לרכוש כזה רכב בגיל צעיר)

הייתי מציע לחפש דייהטסו סיריון או יונדאי גטס מרמות הגימור הגבוהות (GLX או GLS). הן יספקו רמת בטיחות טובה יחסית, הן קטנות ויותר נוח למצוא איתן חניה וצריכת הדלק שלהן עדיפה על מכוניות משפחתיות. שתיהן אמינות ולא יקרות לאחזקה.

ניתן למצוא גם בקצה העליון של התקציב ניסאן מיקרה 2010-2011. עדיף כמובן לבחור בדור השני ששווק בארץ. היא יותר חסכונית מהסיריון והגטס.

אם בכל זאת יש התעקשות על משפחתית, הייתי שוקל את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?592549-Hyundai-Accent-%D7%A9%D7%A0%D7%AA-2008-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-6-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבין הרכבים האלה הייתי בוחר בפוקוס,היא הכי בטיחותית,ויש לה את אחיזת הכביש הגבוהה ביותר.

בקטנות האסייתיות לא הייתי נוגע,זה כמו לנסוע בקרטון קטן עם גלגלים,פחד אלוהים.

פורסם

זה רכב יחיד בבית.

תצרוכת הדלק צריכה להיות ברמה של 1-10, מניח שהיא תתדלק בערך פעמיים בחודש (מקסימום) ככה ש10-1 או 1-13 זה בערך 2000₪ בשנתי.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
מבין הרכבים האלה הייתי בוחר בפוקוס,היא הכי בטיחותית,ויש לה את אחיזת הכביש הגבוהה ביותר.

בקטנות האסייתיות לא הייתי נוגע,זה כמו לנסוע בקרטון קטן עם גלגלים,פחד אלוהים.

אתה מדבר סתם.

מילא מדובר באלטו, אבל גטס נוסעת בסדר גמור. הייתה לי מכונית כזאת שנה וחצי. אני מסכים שהיא לא המכונית הכי טובה עליי אדמות, אבל מפה ועד להגיע קרטון קטן על גלגלים זה מוגזם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא נכנסתי ל"איכות" הנסיעה של הגטס או הסריון,או כל שאר הזוועות האלה.

התייחסתי אך ורק לבטיחות הפסיבית של הרכבים האלה,שהיא כל כך רעה ומסוכנת שכל השאר בכלל לא חשוב.

בארץ החשיבות שמייחסים אנשים לבטיחות הרכב היא קרוב לאפסית,במיוחד לעומת פרמטרים מצילי חיים כמו שוק או שמירת ערך,אני מעריך את החיים,וסדר העדיפות שלי שונה לגמרי.

כמובן שההבדל בין הרכבים האלה בכל הקשור להגנה על הנוסעים לבין רכב כמו הפוקוס הוא עצום.

פורסם

זה ממש לא נכון.

הגטס קיבלה 4/5 כוכבים במבחני הריסוק ב2003, שעה שהמקבילות האירופאיות שלה (קליאו II, פולו ושות') קיבלו ציונים כאלו גם כן. גם הסיריון למיטב זכרוני קיבלה 4/5 כוכבים במבחני הריסוק.

פורסם
במחיר הנ"ל אתה יכול לקנות סופר-מיני בת 4-5 (כמו סריון או גטס במקרה של אסייתית) ומכונית מיני בת שנתיים-שלוש אפילו(כמו פיקנטו).

אשמח אם תמצא לי גטס בת 4-5, נדמה לי שלא נמכרה כחדשה בשנים האלה.

או לחילופין איפה תמצא סיריון בת 4-5 ו/או פיקנטו בת שנתיים-שלוש ב-30K ש"ח. ואל תביא לי רכבים שחוטים יד ראשונה ליסינג, יד שניה השכרה, ו-130K ק"מ.

פורסם

בתור בעל גטס gli 2009 אוטומט הצריכה הממוצעת הינה בסביבות 1:12 אני אבל בדרך כלל נוסע לבד ורגל קלה על הגז ומשתדל לא לעבור 100 קמש

• תוכן חדש...