Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שמאזדה 6 או סובארו b4 חובבות מוסכים.

מה יש לאקורד ששווה לשלם תוספת גדולה? אני שואל ברצינות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אקורד ללא ספק, רכב שממנו תהנה בהרבה מהשאר שחובבות מוסכים.

נשמח לשמוע ממך על הניסיון הפרטני שלך עם כל אחד מהרכבים + פירוט מוסכים שהיו לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לא חושב שמאזדה 6 או סובארו b4 חובבות מוסכים.

מה יש לאקורד ששווה לשלם תוספת גדולה? אני שואל ברצינות.

נו רציני ראש קטן? הוא לא הזכיר בתגובה שלו מאזדה 6 או B4, אני מתייחס לואגיות הבעייתיות.

נשמח לשמוע ממך על הניסיון הפרטני שלך עם כל אחד מהרכבים + פירוט מוסכים שהיו לך.

אני עובד בחברת ליסינג שבה מתעסק במוסכים ובלי שום קשר לרכבי ליסינג שידועים כקרועים, הבעלים הפרטיים של הרכבים האלה במוסך מספרים הכל, הרכבים האלה עדינים ורגישים כמו מזלג פלסטיק חד פעמי לעומת יפניות עמידות כגוון האקורד שעשויה מזלג מפלדה.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

לא ענית על שאלתי - על מה משלמים יותר כאשר קונים אקורד ולא מאזדה/סובארו? אבזור? מרחב פנים? נוחות?

רכב שלא נפוץ בליסינג, כמו אקורד, נהנה מהיעדר תחרות של רכבי ליסינג יד 2 במחיר מופחת. רכב כזה טוב למי שקונה חדש. מי שקונה יד 2 יכול לקבל רכב ברמה שווה ואמין לא פחות, רק במחיר נוח יותר.

נ.ב. אתה לא חייב לחלק תארים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז אני יענה לך על השאלה ויתקן אותך- פותח השרשור התייחס לואגיות ולאקורד ולא למאזדה 6 או לB4 אז אני עונה שעדיף אקורד מאשר הואגיות שברשימה.

נניח שגם אם ה6 והB4 היו ברשימה, ה6 נותנת הכי תמורה למחיר, אמינה נוחה וחזקה וגם מתנהגת לא רע בכלל.

פורסם

א. הB4. רכב נפנק ונוח אבל עם מנוע 2.0 הוא לא חזק במיוחד בפרט עם הגיר הרציף.

ב. הגרמניות שווה להזהר מהם בגלל האמינות.

ג. אקורד עושה את העבודה אבל גם בעלת כח סביר לא מעבר. המחיר שלהם ודאי לא יחסי לתמורה. לדעתי המחיר שלכם תומחר מלכתחילה יקר יחסית לקטגוריה. כיד שניה אין להם ערך מוסף שמצדיק את ההפרש של 20.000 מעל B4 או מאזדה 6 ובוודאי לא את ההפרש העצום מעל מונדאו

פורסם

טוב הרשימה מצטמקת לכמה אופציות:

1.סקודה אוקטביה 2010 1.8tsi

2.פאסאט 2011 1.8tsi

3.סקודה סופרב 2010 1.8tsi

לגבי קילומטרז׳:

1. 115 אלף

2. 70 אלף

3. 97 אלף

התקציב שהוגדר לא ככ רלוונטי כרגע, כמובן שאת האוקטביה אקבל במחיר קצת יותר נמוך מהשתיים האחרות (סביבות 60 אלף).

מה דעתכם?

פורסם

שבכלל לא מומלץ להתקרב אליהן.

אלה מכוניות מהשנתונים הכי בעייתיים של ה-DSG, וגם המנועים שלהן לא אמינים במיוחד בלשון המעטה.

האחריות עליהן כבר פגה.

תשאיר אותן לפראייר אחר.

אם אתה כ"כ חושק במנוע טורבו/רכב אירופאי, ולא מוכן לחשוב על ההצעות שהציעו לך כאן (מאזדה 6/B4/אקורד), תבדוק את המונדאו.

לדעתי תוכל למצוא אחת עם מנוע טורבו חזק יותר מאלה שמנית כאן. ובנוסף, היא אמינה, מרווחת ומהנה יותר לנהיגה מהן.

פורסם

אם כבר סופרב- לך על דיזל 2 ליטר עם DSG6.

הרבה יותר אמין ונעים לנהיגה מגרסאות הבנזין המקבילות, אם כי אישית הייתי בודק גם אינסיגניה.

האוקטביה ממש לא נכנסת להשוואה שציינת.

פורסם

מהשימה שהבאת הייתי הולך על הפאסאט.

botzek1 הסופרב דיזל נמצאת בסקאלת מחירים אחרת, ולא מאד מצויה בשוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סקלה אחרת? עד 2012 היא בתקציב של פות"ש, תלוי בק"מ.

באופן אישי אני יכול להגיד לך שניסיתי למכור כזו לפני כשנה, 2010 עם 150K ק"מ, הגעתי ל-70K ש"ח ועדיין לא באו קונים.

אם תחפש בלוח תראה מה המחירים, יש כמה שדורשים יותר אבל הם כנראה יבינו שזה לא הולך, כמוני.

• תוכן חדש...