Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בין 40-45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לנסיעה עירונית בעיקר, פעם בשבוע נסיעה לתל אביב (מחיפה) ושיהיה נוח להסיע בו מדי פעם חמישה אנשים. חשוב לי שהרכב יהיה עם גיר אוטומט וחסכוני.

עכשיו אני מתלבט בין מיני משנתון חדש יותר לבין רכב גדול יותר אבל ישן יותר מה עדיף?

פורסם

כמה פעמים בשבוע יסעו בו 5 אנשים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גדול יותר וישן יותר כנראה יהיה פחות חסכוני.

מאחר ואתה רוצה להסיע 5 אנשים תצטרך לחפש סופרמיני.

סוזוקי ספלאש יכולה להיות אופציה.

פורסם

המטרה של הרכב היא להיות רכב שני למשפחה שהילדים ינהגו בו וזאת בדיוק הדילמה שלי האם לרדת בחסכוניות בתמורה לנוחות. יוצא בערך פעם בשבוע שבועיים שנוסעים 5 אנשים ברכב. עד עכשיו היה לי יונדאי i10 שלפני שבוע אחותי ריסקה(

פורסם

לדעתי הספלאש גם אופציה טובה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הi10 הייתה ממש טובה רק קצת צפופה וחלשה, בקושי עולה את העליות בחיפה. יש מכונית בסגנון עם קצת יותר כוח?

פורסם

הספלאש לדעתי מבחינת הכוח תעשה הבדל גדול.

• תוכן חדש...