Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי מאזדה 2 שנת 2010 השכרה לשעבר.

אני מעוניין לקנות קיה פיקנטו חדשה מהסוכנות, ואני רוצה לעשות טרייד אין להביא להם את הרכב שלי.

האם הם יקחו את הרכב במחיר מחירון לאחר שכלול, או במחירי "שחיטה".

תודה.

פורסם

אחרי שקלול (לרעתך, כי זה השכרה לשעבר) ואחרי שחיטה שלהם.

תמיד עדיף למכור באופן עצמאי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מהחוויה הפרטית שלי הרגשתי שבסופו של דבר היה משחק סכום אפס.

השורה התחתונה היא שיש את הרווח + עלויות תפעול ומישהו צריך לשלם על זה. אז הם יכולים למכור לך את הרכב החדש מעט יותר יקר וגם לתת לך יותר על הרכב הישן שלך או לומר שהם נותנים פחות על הרכב ומחיר יותר זול על הרכב שאתה קונה. שורה תחתונה זה הכל עניין של אפקט המסגור. הצגת הדברים בצורה שתעזור להם למכור הכי טוב.

חשוב לזכור - יש פה עמלה והיא תגולם. אתה משלם על השירות וכל מה שמסביב. כאשר אתה עושה טרייד, אתה משלם פעמיים - על הורדת הכאב ראש של המכירה ועל הרווח של הקנייה - הכנת הרכב וכו'.

להרבה אנשים זה משתלם, ולפעמים אפילו יש דילים שהם סבבה.

פורסם

תלך ותשאל.

המחירון מתחיל ממחירון מינוס 27% של השכרה. על זה ילבישו עוד 15-20% הפחתה שלהם. וזה לא כולל את העובדה שאם אתה קונה מהיבואן אתה משלם תוספת של 10K לעומת רכישה של 0 ק"מ מליסינג.

עכשיו תסתכל על המחיר שאתה למעשה משלם, תבדוק מי מוכר במחיר הכי נמוך ביד2 ותראה אם זה דומה למה שאתה תקבל מהטרייד.

מבטיח לך שאם תמכור במחיר הכי נמוך באתר, אתה תמכור מהר.

פורסם

עם כאלה נתונים עדיף למכור לבד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמו שקודמי אמרו יפחיתו לך מהמחירון 22 אחוז כמדומני שינו את זה מ 27 אחוז שהיה על השכרה. בנוסף אם אינני טועה הטרייד שלהם מסחרי. מה שנקרא לא מסובסד אז יהיה לך הפחתה נוספת. אם אתה שואל אולי בערך 30 אחוז פלוס מתחת למחירון בסיס

• תוכן חדש...